Choose another language. 

Dobrodošli v molitvi Motivator zavjetni Broadcast # 320

Kot vedno, je tako dobro, da sem danes z vami, da vas spodbudi k molitvi.

Danes bi rada ga delimo z vami pesem z naslovom "To sem Pray" Timothy Jon Barrett.

Sveti Duh, govoriti z mano,
tako da vse izgubljene duše lahko jasno videli,
ne moja volja, ampak Bog je iščem.
Tvoja beseda je so močni,
kjer mine so šibki.

Sveti Duh, nauči me ljubiti,
tako tiste, ki sovražijo lahko povzpnete zgoraj.
Vem, da je ljubezen, je ključnega pomena,
tako da to molim, pokažejo ljubezen do mene.

Sveti Duh, pomagaj mi dal,
tako tiste, ki nimajo, skozi vas lahko živeti.
Da bi tistim, ki so v stiski,
deliti svoje blago, vendar ne v pohlep.

Sveti Duh, daj mi pametno,
krme mi znanje, moje srce je joka.
Da bi razumeli, kaj ne vem,
prosim, da mi pametno, tako da sem lahko rastejo.

Sveti Duh, pomagaj mi zaupajo,
pusto na vas, v času moram.
Moja vera bo rasla vsakič jaz.
Prosimo graditi moje zaupanje, moje zaupanje v vas.

Sveti Duh, vzemi moj ponos,
ponižni me in moj vodnik.
Najprej pride ponos, in nato padec.
Naj mi ponosni na vas, ali sploh nič.

Sveti Duh, da me krepko,
širiti novice, sveti spisi držite.
Govoriti naglas, da se tisti, ki slišijo,
naš Bog je ljubezen, se ne sme bati.

Sveti Duh, to molim,
izpolnite me to zelo dan.
Da imajo moč, s Si močna,
da bi stvari v redu, če so narobe.

Sveti Duh, naj sije,
z Jezusom Kristusom, je to moje življenje,
da druge duše bodo kmalu izvedeli,
kaj služi Bogu je vse okoli.

Preprost Namen te oddaje je motivirati, spodbujati in opominjam, da Just Pray. Ta radijska oddaja ni nujno za ljudi, ki že poznajo skrivnost in moč molitve in ki dejansko vaditi resnično molitev na redni osnovi, ampak je za tiste, ki se zdi, da je težko, da bi molili, ali za ljudi, ki trdijo, da nimajo časa k molitvi. Prepričan sem, da večina krščanski ljudje ne potrebujejo, da se naučijo, kako moliti; ki jih potrebujejo za Just Pray! Če bi lahko dobili samo molijo, bodo vse vrste čudovitih stvari začnejo dogajati za vas, vašo družino in vse, kar je Bog poklical storiti. Molimo, ne pa na osnovi naših subjektivnih občutkov, molite, smo na podlagi objektivnih dejstev v Božjo besedo.

Naša molitev motivator verz iz Božje besede je danes Jonah 4: 2-3, ki se glasi: "In je molil h Gospodu in rekel, prosim, Gospod, ni bil to moj pregovor, ko sem bil še v moji ? država, zato sem pobegnil, preden reče Taršíša:. ker sem vedel, da si ti milostiv Bog, in usmiljen, počasen za jezo in velik prijaznostjo in repentest te od zla Zato zdaj, Gospod, vzemi, prosim te, moje življenje od mene. Za to je bolje za mene umreti kot živeti "

Dovolite mi, da z vami delim nekaj pomembnih točk v zvezi s to verz iz Matthew Henry Komentar:

V verzih 3, Jonah pa zdaj sredi njegove koristnosti, in zato primerni za življenje. On je bil tisti, katerega ministrstvo je Bog čudovito lasti in cvetela. Pretvorba Ninive bi mu dala upanje, da je ključnega pomena, da pretvorite celotno kraljestvo Asirije; zato je bilo zelo nesmiselno za njega, da si, da bi umrl, ko je imel možnost živeti s tako dobrim namenom in lahko tako bolan prizaneseno. Jonah pa zdaj toliko iz živce in zato neprimerni za umreti. Kako Durst misli umiranja, in bo nastopil pred božjo sodbo stol, ko je bil dejansko sprl z njim? To je bil okvir duha ustrezna za človeka, da gredo ven iz sveta, v? Toda tisti, ki strastno željo smrt imajo navadno najmanj razloga, da to storite, kot zelo nepripravljeni za njo. Naša dejavnost je, da se pripraviš na smrt s tem dela življenja, nato pa se bomo sklicujejo na Boga, da odnese naše življenje, kdaj in kako ga je volja.

Moje osebno spodbudo, da vas je danes, da boste ne boste dobili pristno srečo od svojega zakonca ali od drugih ljudi, ampak ga bodo dobili od uboga Gospoda, in molitev vam bo pomagal, da bo dosledno uboga Boga in zato imajo nenehno srečo v vašem življenju.

Naša molitev motivator citat je danes iz AC Dixon. Rekel je: "Ko smo odvisni od organizacij, smo dobili tisto, kar lahko organizacije storiti, ko smo odvisni od izobrazbe, smo dobili tisto, kar izobraževanje lahko storite, ko smo odvisni od človeka, smo dobili tisto, kar človek lahko stori, toda ko smo odvisni od molitve, smo dobili tisto, kar lahko storite, da Bog. "

Naša molitev motivator vdano je danes del 25 naše serije z naslovom "molil PREK" od Dr. John R. Rice.

Jezus je učil Nametljiv molitev v Lk 18: 1-8: "In je govoril priliko jim v ta namen, da možje vedno moliti in se ne bi omedlel; Reči, je bilo v mestu sodnik, ki se ni bal Boga niti šteti človek: In tam je bila vdova v tem mestu, in je prišla k njemu, rekoč: Maščeval mi rudnika nasprotnika in mu ne bi za nekaj časa. ampak potem je rekel v sebi, čeprav se bojim, ne Boga, ne upoštevanju človek; Toda, ker mi je ta vdova troubleth, bom ji maščeval, da ne bi s svojo nenehno prihajajo mi utrujene In Gospod je rekel, slišal, kaj je nepravičen sodnik govori in ne Bog maščeval svoje izvoljence, ki dreti dan in noč.. k njemu, čeprav je nositi dolge z njimi? Povem vam, da jim bo maščeval hitro. Kljub temu, ko je Sin človekov pride, se mu zdi, vero na zemlji? "

Upoštevajte, da je edini konec priliki moli skozi. Jezus je govoril to priliko "v ta namen, da možje vedno moliti in se ne bi omedlel."

Tudi revna vdova more sklicevati s sodnikom, da slišim njen vzrok in jo rešil iz svojih nasprotnikov in dal svojo pravičnost. In ne lastne Božji otroci jočejo k Him dan in noč? "In ne Bog maščeval svoje izvoljence, ki dreti noč in dan k njemu, čeprav je nositi dolge z njimi?"

Verz 8 zgoraj namiguje, da ko pride Zveličar, bo našel malo zaupanja na zemlji. Ljudje ne verjamejo v molitvi. Ljudje ne molite skozi. Ljudje ne plačujejo ceno v srčne iskanju, v dolgih urah, v postu, v spovedi, v vračanju. Toda, ko Božje ljudstvo res molijo skozi, potem imajo lahko oživitev, zaščita, določbo, maziljenje Svetega Duha in karkoli drugega, ki ga ima Bog za svoje ljudstvo. Moli skozi!

Nepresnovljeni grešnik mora preprosto zaupati v Kristusu in takoj sprejeli odrešenje. Ampak tisti, ki je že Božji otrok ima pravico do kampa na Božjo pragu in vztrajno, vztrajno sklicevati na obljube Boga in vzamejo zanikanje, dokler to, kar je potrebno, to, kar je nujno za zmago duše in imajo oživitev mest, je prejel od Boga.

Oh, lahko Božje ljudstvo je treba spodbujati, da molite, molite, molite --- lahko jih spodbujati k SKOZI molite!

Še naprej molite, dokler ga molijo skozi
Še naprej molite, dokler ga molijo skozi
Božji velike obljube so vedno drži
Še naprej molite, dokler ga molijo skozi.

Zdaj, prijatelj, je čas za nas, da molimo ...

Ne pozabite, napovedovalca bo zagotovila podatke za vas, da pošljete vašo zahtevo molitev na koncu te oddaje.

Zdaj, prijatelj, prosim, se mi pridružite v molitvi ........ Sveti oče, Bog, kot smo bili opozorjeni, zahvaljujemo se vam, da bomo lahko molili skozi o ničemer in vse in bodite prepričani, da boste slišali in nam odgovorili . Molimo, da bi vas blagoslovi in ​​voditi vse pastirjem, cerkvene voditelje in misijonarji po vsem svetu, ki stojijo za vas in ki so resnično pomagali ljudem. Molimo tudi za:
> 3 milijone ljudi, da pridejo do vas poznajo kot Odrešenika
> oživitev cerkve
> celjenje tega naroda
Gospod, molimo tudi, da bi si prihranili in dati vodstvo in modrost predsednika in vsem vladnim uradnikom, ki vodijo to državo, kakor tudi vse ostale države. Zdaj, Gospod, molimo za tri ljudi, ki so poslale prošnje molitev:

Ime: Aleshia
zdraviti njen oče-v-zakon po vaši volji in spodbujajo njegovo družino in prijatelje v tem času

Ime: Tomas
mu pomagala premagati svojo lenobo, tako da lahko delamo, da ste mu imenovano storiti

Ime: Juan
njega in njegove prijatelje z delovnimi mesti blagoslovi

Sveti oče, Bog, molimo za naslednje osebe, ki so vas sprejeli v svoje srce. Molimo, Gospod, da bi jih potrditi v veri in so, da rastejo v veri, da postane polna Duha in kristjani, ki jih želite, da bi bili. Molimo posebej za ----

Anita v Mehiki
Michael v Yuma, Arizona
Lauri

Zdaj Lord molimo za naslednje osebe, ki so bile shranjene za nekaj časa, vendar še recommitted svoje življenje za vas. Veselimo se z njimi v tej odločbi, in molim, da bodo obdržati svoje obveznosti do vas in se okrepil v veri. Molimo posebej za ----

Andrew v Calumet Park, Illinois
Carrol v Kanadi
Shanda v Chicagu, Illinois

Dragi prijatelj, če ne veste, Gospoda Jezusa Kristusa kot svojega Odrešenika, vaša prva molitev mora biti tisto, čemur pravimo grešnika molitev. John 3:16 pravi: "Bog je namreč svet tako vzljubil, da je dal svojega rojen edinorojenega Sina, da kdor veruje vanj, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje." Če ste pripravljeni, da verjamemo v Gospoda Jezusa Kristusa za odrešenje, prosim molite z mano to preprosto molitev: nebeškega Očeta, sem spoznala, da sem grešnik in da sem naredil nekaj slabih stvari v mojem življenju. Za Jezusa Kristusa voljo, prosim odpusti mi moje grehe. Zdaj verjamem z vsem srcem, da je Jezus Kristus umrl za mene, je bil pokopan, in vstal. Gospod Jezus, prosim, pridi v moje srce in shranite svojo dušo in spremeniti svoje življenje danes. Amen.

Čestitamo vam ob tem najbolj pomembna stvar v življenju, in da je sprejemanje Jezusa Kristusa kot svojega Gospoda in Odrešenika! Za več informacij, da vam pomaga rast v novo pridobljeno veri v Kristusa, pojdite na GospelLightSociety.com in se glasi "Kaj storiti, ko vnesete skozi vrata".

Do naslednjič, pozabite, prijatelj, Pray, Think, Ali! Bog te blagoslovi!