Choose another language. 

Добродошли на Праиер мотиватор Посвећење Броадцаст # 320

Као и увек, тако је добро бити са вама данас да вас охрабри да се моле.

Данас, желео бих да почнем дељења са вама песму под називом "Ово сам Праи" Тимотхи Јон Барретт.

Свети Дух, говори кроз мене,
тако да сви изгубљене душе могу да јасно видимо,
Не моја воља, али Бог је ја тражим.
Ваша реч је јака,
где су моји слаби.

Свети Дух, научи ме лове,
па они који мрзе може да се попне горе.
Знам да је љубав, то је кључ,
тако да молим, показујемо љубав кроз мене.

Свети Дух, помози ми дају,
тако да они не, кроз вас може живети.
Да би онима који су у потреби,
да поделим своје имање, али не у похлепи.

Свети Дух, да ме мудар,
феед ме знање, моје срце је плаче.
Да би се разумело оно што не знам,
молим вас да ме мудро, тако да могу расти.

Свети Дух, помози ми веровати,
да се ослони на Вас, у временима морам.
Моја вера ће расти сваки пут радим.
Молимо Вас да изграде своје поверење, своје поверење у тебе.

Свети Дух, узми мој понос,
понизи ме и буди мој водич.
Прво долази понос, а затим пад.
Нека ми понос у вама, или нимало.

Свети Дух, да ме смео,
да шире вест, свето писмо држите.
Говорити гласно, онима који чују,
Бог наш је љубав, они не морају да се плаше.

Свети Дух, ово молим,
попуните ме ово веома дан.
Да имају моћ, са Буди јака,
да исправим ствари, где су у праву.

Свети Дух, пусти ме схине,
са Исусом Христом, овај живот мој,
да други душе ће ускоро сазнати,
шта служи Богу је све о томе.

Једноставна сврха ове емисије је да мотивише, охрабри, и заклињемо да само Праи. Овај радио емисија није нужно за људе који већ знају тајну и моћ молитве и ко заправо вежбају истинску молитву на редовној основи, а то је за оне који може бити тешко да се моле или за људе који тврде да немају времена da se mole. Уверен сам да већина људи не хришћанске треба да науче како да се моле; они треба да се молимо! Ако могу да вас само да молите, све врсте дивних ствари ће почети да се догоди за вас, вашу породицу, и шта год Бог вас је позвао да урадите. Ми не моли заснива на нашим субјективним осећањима, молимо заснован на објективним чињеницама у Речи Божије.

Наша молитва мотив стих из Речи Божије данас је Јона 4: 2-3 који гласи: "И он се помоли Господу, и рекао, молим те, Господе, није ово моја изрека, када сам још био у мојој ? земљу Зато што сам раније побегао к Таршиша:. јер сам знао да си ти милостив Бог, и милостив, спор на гнев и обилан милосрђем и репентест те зла Зато сада, Господе, узми, преклињем те, мој живот од мене,. јер је боље да умрем него да живим "

Дозволите ми да поделим са вама неке важне бодове у вези са овом стиху из Маттхев Хенри је Коментар:

У стиху 3, Јона био сада усред свог корисности, а самим тим способан да живи. Он је био један чије министарство је Бог чудесно власништву и напредовали. Конверзија Ниниве би му наде као инструмент за претварање цео краљевство асирскога; Стога је било веома апсурдно за њега да бих је могао да погине када је имао перспективу живота на тако добром сврхе и могу бити толико болестан поштеђени. Јона се сада толико од темперамента и самим тим способан да умре. Како Дурст мисли од умирања, и да се појави пред Божје пресуде седишту, када је заправо свађа са њим? Да ли је то оквир духа правилно за човека да оде из света у? Али они који страствено желе смрт обично имају најмање разлога да то учини, као веома неспремни за то. Наш посао је да је спреман да умре радећи посао живота, а затим да се односи на Бога да одузму наш живот када и како хоће.

Мој лични подстицај да вам данас да ћете неће добити истинску срећу од свог супружника или од других људи, али ћете га добити од поштовања Господа, и молитва ће вам помоћи да буду доследни у поштовању Бога и самим тим имају стално срећу у вашем животу.

Наша молитва мотив цитат данас је из АЦ Дикон. Он је рекао: "Када смо зависе од организације, добијамо оно организације могу да ураде, када смо зависе од образовања, добијамо оно образовање може да уради, када смо зависе од човека, добијамо оно што човек може да уради, али када смо зависе од молитве, добијамо оно што Бог може да уради. "

Наша молитва мотив предано је данас део наше серије 25 под називом "ПРАИИНГ КРОЗ" од др Јохн Р. Рајс.

Исус је учио наметљив молитву у Луки 18: 1-8: "И рече причу: им у том смислу, то би требало мушкарци увек да се моле, а не да се онесвестим, Говорећи није било у граду судија, који бојао Бога не , ни сматрао човека: И тамо је била удовица у том граду, и она је дошла к њему, говорећи: Одбрани ме од рудника противника А он не би неко време:. али после рече у себи, мада не боје Бога, нити обзиром човек; Ипак, због тога што ова удовица ме упропашћујеш, ја ћу јој осветити, да од њеног континуирано долазе да ме уморити И рече Господ, чује шта неправедан судија вели И неће Бог одбранити своје изабране, који плаче и дању и ноћу.. му, иако је дуго носе са њима? Кажем вам да ће их осветити брзо Ипак, када је Син човечији дође, хоће ли наћи веру на земљи.? "

Имајте на уму да је једини крај причи се моли кроз. Исус је говорио ову причу "у том смислу, то би требало мушкарци увек да се моле, а не да се онесвестити."

Чак и сиромашна удовица може да се изјасни са судијом да чује њен узрок и достави је од својих противника и дати јој правду. И неће Божја деца плачу сопствене му дању и ноћу? "И неће Бог одбранити своје изабране, који плаче и дању и ноћу му, иако је дуго носе са њима?"

Стих 8 изнад наговештава да када је Спаситељ дође, он ће наћи мало вере на земљи. Људи не верују у молитву. Људи не моле преко. Људи не плати цену у срце тражење, у дугим сатима, у посту, у исповести, у реституције. Али када Божји народ стварно моле преко, онда они могу да имају Ревивал, заштитних, помазање од Духа Светога и било шта друго Бог има за свој народ. Праи кроз!

Непреобраћени грешник треба само да верују у Христа и одмах прихвати спасење. Али, онај ко је већ дете Божје има право на кампу на Божјој прагу и упорно, упорно се изјасни обећања Бога и одбијају да се деманти, док оно што је потребно, оно што је императив да победи душе и имају препород, је примио од Бога.

О, да Божји народ треба охрабрити да се моли, моли, моли --- могу бити охрабрени да КРОЗ ПРАИ!

Кееп он моли док га молити кроз
Кееп он моли док га молити кроз
Божја велика обећања су увек истина
Кееп он моли док га молити кроз.

Сада, пријатељ је време за нас да се моли ...

Запамтите, спикер ће обезбедити информације за вас да пошаљете ваш захтев молитве на крају ове емисије.

Сада, пријатељу, молим вас да ми се придружите у молитви ........ Свети Отац Бог, као што смо управо подсетили, хвала ти што можемо молити кроз о свему и свачему и будите сигурни да ћете чути и услиши нас . Ми се молимо да ви благослови и води све свештенике, црквене вође, и мисионара широм света који стоје за Вас и који су заиста помажу људима. Такође моле за:
> 3 милиона људи да дођу до вас знају као Спаситеља
> оживљавање цркве
> исцељење ове нације
Господе, ми се молимо да сачувате и да вођство и мудрост председнику и свим владиним званичницима који воде ову земљу, као и све друге земље. Сада, Господе, молимо се за три особе које су послали у молитви захтева:

Име: Алесхиа
излечи свог оца-у-закону по својој вољи и подстакне своју породицу и пријатеље у овом тренутку

Име: Томас
помози му да превазиђе своју лењост, тако да он може да уради посао који сте га позвао да уради

Име: Јуан
благослови њега и његове пријатеље са посла

Свети отац Боже, молимо се за следећих људи који су прихватили сте у њиховим срцима. Молимо, Господе, да би их потврдили у вери и да им да расту у вери да постане духу испуњен хришћане које желите да буду. Ми смо посебно за молити ----

Анита в Мексику
Мицхаел у Иума, Аризона
Лаури

Сада Господе молимо за следеће људе који су сачуване за неко време, али који су рецоммиттед своје животе. Ми се радујемо са њима у овом одлуком и молите се да ће задржати своје обавезе према вама и ојачати у вери. Ми смо посебно за молити ----

Ендрју у Цалумет Парк, Иллиноис
Царрол у Канади
Сханда у Чикагу, Илиноис

Драги пријатељу, ако не знате Господа Исуса Христа као свог Спаситеља, твоја прва молитва треба да буде оно што називамо грешника молитви. Јован 3:16 каже "Јер Бог је тако заволео свет да је свог Јединородног дао Сина да нико ко верује у Њега не погине, него да има живот вечни." Ако сте спремни да верују у Господа Исуса Христа за спасење, молимо вас да молите са мном ову једноставну молитву: Небеског Оца, схватам да сам грешник и да сам учинио неке лоше ствари у мом животу. За Исуса Христа ради, молим те опрости ми моје грехе. Сада верујем да са свим срцем да је Исус Христ умро за мене, био сахрањен, и васкрсао. Господе Исусе, молим те у моје срце и спасити душу и променити свој живот данас. Амин.

Честитамо на прави најважнију ствар у животу и да је прихватање Исуса Христа као свог Господа и Спаситеља! За више информација да вам помогне у вашем новопронађеном вере у Христа, идите на ГоспелЛигхтСоциети.цом и читати "шта урадити након уђете кроз врата".

До следећег пута, Ремембер, пријатељ, моли, Тхинк, До! Bog te blagoslovio!