Choose another language. 

Bine ați venit la rugăciune Motivator Devotional Broadcast

Ca întotdeauna, este atât de bine să fie cu tine astăzi să vă încurajez să se roage.

Astăzi, aș dori să încep prin a vă împărtăși o poezie intitulat "atunci când inima Strigăte" 

Când inima strigă de a fi ascultat,
dar în schimb ea nu împărtășește un suspin sau cuvânt
atunci când tânjește să vorbesc cu un alt
dar în schimb vocea ei nu se poate descoperi.

Când inima are nevoie de altcineva,
o altă persoană puternică decât însăși
când se simte remorcher de emoție profundă
și se simte nevoia de adevărat devotament.

Când inima încetează în căutarea inutil,
și coboară de la ei biban puternic mare
se va vedea este privit în toate locurile greșite
pentru om nu se poate umple nevoia de harurile lui Dumnezeu.

Pentru inima care plânge și nu se aude,
trebuie să scinda pe cuvântul cel bun. . .
în Cuvântul lui Dumnezeu se va găsi El are o ureche
și strigă din inimă. . . Va auzi mereu.

Simplu Scopul acestui difuzare este de a motiva, încuraja și îndemna să te rogi Just. Acest post de radio nu este neapărat pentru cei care cunosc deja secretul și puterea rugăciunii și care de fapt practica rugăciune autentic în mod regulat, mai degrabă, este pentru cei care ar putea fi greu să se roage sau pentru oameni care pretind că nu au timp să se roage. Sunt convins că cei mai mulți creștini nu au nevoie să învețe cum să se roage; de care au nevoie pentru Rugați-vă doar! Dacă eu pot ajunge să se roage doar, tot felul de lucruri minunate vor începe să se întâmple pentru tine, familia ta, și tot ce Dumnezeu te-a chemat să facă. Nu ne rugăm pe baza sentimentele noastre subiective, ne rugăm pe baza faptelor obiective în Cuvântul lui Dumnezeu.

Noastra trecere rugăciune motivator din Cuvântul lui Dumnezeu de astăzi este Nehemiah 1: 4-7, care prevede:

4 Și sa întâmplat, când am auzit aceste cuvinte, că m-am așezat și plâns și jelit câteva zile, și a postit și sa rugat înaintea Dumnezeului cerurilor,

5 Și a zis, te implor, Doamne, Dumnezeul cerului, Dumnezeule mare și înfricoșat, care ține legământul și mila pentru cei ce-L iubesc și păzesc poruncile Lui:

6 Să urechea ta acum să fie atent, și ochii tăi deschis, ca să audă rugăciunea robului Tău, pe care mă rog înaintea ta acum, zi și noapte, pentru robii Tăi copiii lui Israel, mărturisind păcatele copiilor lui Israel, pe care am păcătuit împotriva Ta: atât eu și casa tatălui meu am păcătuit.

7 Am purtat foarte corupt împotriva ta, și nu au ținut poruncile, nici statutele, nici judecățile, pe care ai dat robului Tău Moise.

Permiteți-mi să vă împărtășesc câteva puncte importante cu privire la acest pasaj din Comentariul Matei lui Henry:

Observații, Cererea sa generală pentru public și acceptarea toate rugăciunile și mărturisirile le-a făcut acum lui Dumnezeu: "Să ureche tău să fie atenți la rugăciunea, nu ceea ce am spus (abia spune rugăciunea nu va servi), dar care mă rog înainte tine (atunci sunt susceptibile de a accelera în rugăciune atunci când ne rugăm în rugăciune), și să ochii ei să fie deschise asupra inimii din care provine rugăciunea, și cauza în care este prevăzută în rugăciune înaintea ta. "Dumnezeu a făcut ochiul și plantat ureche; și, prin urmare, nu se vede clar? nu el va auzi atent? Mărturisirea pocăit de păcat; nu numai că Israelul a păcătuit (nu era mare mortificare să-l să dețină asta), dar eu și casa tatălui meu am păcătuit. Astfel, are el se smerească, și să ia rușine pentru el însuși, în această mărturisire. Avem (I și familia mea printre restul) purtat foarte corupt împotriva ta. În mărturisirea păcatului, lăsați aceste două lucruri să fie deținute ca răutatea se-că este o corupție de noi înșine și un afront la adresa lui Dumnezeu; se ocupă corupt împotriva lui Dumnezeu, înființarea corupția propriilor noastre inimi în opoziție față de poruncile lui Dumnezeu.

Featured citat noastră rugăciune motivator este de la Billy Graham. El a spus: "Oamenii de al cărui umeri odihnit responsabilitatea inițială a creștinarea lumii au venit la Isus cu o cerere suprem. Ei nu au spus, "Doamne, învață-ne să predice"; Doamne, învață-ne să facem minuni, "sau" Doamne, învață-ne să fii înțelept ", ... dar au spus," Doamne, învață-ne să ne rugăm. "

Încurajare mea personală pentru tine astăzi este aceasta: Poți să te rogi la Dumnezeu oricând și oriunde. Dumnezeu te va ajuta să te rogi cu familia ta in fiecare zi. Știu că El va fi, pentru că în peste douăzeci și cinci de ani de căsătorie, nu am ratat o zi în rugăciune și familiale devoțiuni cu propria mea familie, iar acesta este motivul cel mai important de ce suntem încă împreună și înfloritoare în activitatea de Domnul. Rugăciunea este în cazul în care puterea este.

Noastra motivator rugăciune devoțională de azi este intitulat "obstacolelor în calea adevărata rugăciune" partea 2 din cartea "scop în rugăciune" de EM Bounds. Și, eu vreau să vă reamintesc să profite de oferta noastra speciala. Dacă vă bucura de acest podcast, vă rugăm să nu ezitați să cumpere o copie a cărții pe care le utilizați în acest podcast - "Scop în rugăciune" de EM Bounds.Domnul a folosit scrierile lui EM Bounds să mă învețe puterea rugăciunii când eram un tânăr creștin, și vă asigur că scrierile sale va fi o binecuvântare pentru viața ta, de asemenea. Cartea este disponibilă pe site-ul nostru pentru doar 15 dolari. Puteți face achiziția astăzi la PrayerMD.com sau PrayerMotivatorDevotional.com.

E. M. Bounds continuă să spună:

O cameră închisă de rugăciune înseamnă ieșit din afaceri religios sau ceea ce este mai rău, a făcut o misiune și care desfășoară religia noastră într-un alt nume decât Dumnezeu și spre slava altcuiva. Slava lui Dumnezeu este asigurată numai în activitatea de religie prin realizarea că religia pe cu un capital mare de rugăciune. Apostolii înțeles acest lucru, atunci când a declarat că timpul lor nu trebuie să fie angajat în chiar taxelor sacre ale milostenia; ei trebuie să se dea, au spus ei, "necurmat în rugăciune și în propovăduirea Cuvântului," rugăciune fiind pentru prima oară cu ei și lucrarea Cuvântului a avea eficiență și viața ei de rugăciune.

Procesul de a împiedica rugăciune de evicțiune este simplu, ajungând de avansarea etape. În primul rând, rugăciunea este grăbit prin. Neliniște și agitație, fatal pentru toate exercițiile devotați, intră. Apoi, timpul este scurtat, savura pentru palls exercițiu. Apoi este aglomerat într-un colț și depinde de fragmente de timp pentru exercitarea acestuia. Valoarea sa se depreciază. Taxa au pierdut importanța. Nu mai - Ascundeți textul citat - impune respect nici aduce beneficii. Ea a căzut din estimări, din inimă, din obiceiurile, din viața. Ne încetăm să ne rugăm și să înceteze să trăiască spiritual.

Acum, prietenul este timpul pentru noi să ne rugăm ...

Amintiți-vă, crainicul va furniza informațiile pentru a vă trimite în cererea dumneavoastră de rugăciune la sfârșitul acestui difuzare.

Vă rugăm să mi se alăture în rugăciune ...

Ne rugăm colectiv și individual pentru următoarele:

> 3 milioane de oameni să vină la tine, stiu ca Mântuitor
> Revigorarea bisericii
> Vindecarea familiilor
> Vindecarea acestei națiuni
> Binecuvântări și îndrumare pentru toate pastori, lideri ai bisericii, și misionari
> Mântuire, de conducere, precum și înțelepciune pentru președinte și pentru toți funcționarii guvernamentali care rula această țară și toate celelalte țări.

Acum, Doamne, ne rugăm pentru trei persoane care au trimis în cereri de rugăciune:

Nume: Cheryl in Harvest, Alabama
vindeca mama ei, Marlene

Nume: Anonim
vindeca părinții lor a tensiunii arteriale, ridica fratii lor și să le promoveze în locul lor de muncă și să le dea un loc de muncă mai bun, în conformitate cu voia Ta

Nume: Laura
fie cu soț; transforma-l și l-au să te urmeze

Tatăl Sfinte Dumnezeule, ne rugăm pentru următoarele persoane care te-au acceptat în inimile lor. Ne rugăm, Doamne, că le-ar confirma în credință și le-au să crească în credință pentru a deveni creștini-spirtoase umplut care doriți să fie. Ne rugăm în mod special pentru -

Juan în Nicaragua
Lakishia în Portsmouth, Virginia
Brenda în Arizona

Acum Domnul ne rugăm pentru următoarele persoane care au fost salvate de un timp, dar care și-au rededicat viața pentru Tine. Ne bucurăm împreună cu ei în această decizie și să se roage că vor păstra angajamentele pentru tine și să fie întărit în credință. Ne rugăm în mod special pentru -

Gideon în Aurora, Colorado
Roja in Hyderabad
Christopher în Ridgeland, Mississippi

Acum, dacă ascultați astăzi, iar tu nu știi pe Domnul Isus Hristos ca Mântuitor, prima rugăciune trebuie să ne rugăm este ceea ce noi numim "rugăciunea păcătoșilor.", Spune Ioan 3:16, "Căci Dumnezeu așa a iubit lume, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în el să nu piară, ci să aibă viață veșnică. "Doar crezi în inima ta că Isus Hristos a murit pentru păcatele tale, a fost îngropat, și a înviat din morți prin puterea Dumnezeu pentru tine, astfel încât să puteți trăi veșnic împreună cu El. Rugați-vă și roagă-L să vină în inima ta astăzi, și El va face. Romani 10:13 spune: "Fiindcă oricine va chema numele Domnului va fi mântuit."

Până data viitoare,

Amintiți-vă, prietene, Rugați-vă, Gandeste-te, Fă! Fii Binecuvântat!