Choose another language. 

Velkommen til Bønne Motivator Andakt Broadcast # 320

Som alltid, det er så godt å være sammen med dere i dag for å oppfordre deg til å be.

I dag vil jeg gjerne begynne med å dele med dere et dikt med tittelen "Dette vil jeg be» av Timothy Jon Barrett.

Hellige Ånd, snakke gjennom meg,
så alle tapte sjeler kan tydelig se,
ikke min vilje, men Guds jeg søker.
Dine ord er er sterk,
hvor mine er svake.

Hellige Ånd, lære meg å elske,
så de som hater kan klatre over.
Jeg vet at kjærlighet, det er nøkkelen,
så dette ber jeg om, vise kjærlighet gjennom meg.

Hellige Ånd, hjelp meg å gi,
så de uten, gjennom Du kan leve.
Å gi til dem som er i nød,
å dele mine varer, men ikke i grådighet.

Hellige Ånd, gjør meg klok,
mate meg kunnskap, mitt hjerte det gråter.
For å forstå hva jeg vet ikke,
vennligst gjøre meg klok, så jeg kan vokse.

Hellige Ånd, hjelp meg tillit,
å lene seg på deg, i tider jeg må.
Min tro vil vokse hver gang jeg gjør.
Vennligst bygge min tillit, min tillit til deg.

Hellige Ånd, ta min stolthet,
ydmyke meg og være min guide.
Først kommer stolthet, og deretter høst.
La meg stolthet i deg, eller ingen i det hele tatt.

Hellige Ånd, gjør meg fet,
å spre nyheten, Skriftene hold.
Å snakke høyt, til de som hører,
Vår Gud er kjærlighet, må de ikke frykte.

Hellige Ånd, dette ber jeg om,
fylle meg opp denne dagen.
Å ha makt, med Du være sterk,
å gjøre ting riktig, der tar de feil.

Hellige Ånd, la meg skinne,
med Jesus Kristus, dette livet av meg,
at andre sjeler vil snart finne ut,
hva tjener Gud handler om.

Den enkle Formålet med denne sendingen er å motivere, oppmuntre og formane dere til å bare be. Denne radiosending er ikke nødvendigvis for folk som allerede kjenner hemmeligheten og kraften i bønn og som faktisk praktiserer ekte bønn på regelmessig basis, snarere er det for de som kan finne det vanskelig å be eller for folk som hevder at de ikke har tid å be. Jeg er overbevist om at de fleste kristne mennesker ikke trenger å lære å be; de må bare be! Hvis jeg kan få deg til å bare be, vil alle slags fantastiske ting begynner å skje for deg, din familie, og hva Gud har kalt deg til å gjøre. Vi ber ikke basert på våre subjektive følelser, be vi basert på objektive fakta i Guds Ord.

Vår bønn motivator vers fra Guds Ord i dag er Jona 4: 2-3 som lyder: "Og han ba til Herren og sa: Jeg ber deg, Herre, var det ikke det jeg sa da jeg ennu var i mitt ? landet Derfor flyktet jeg før til Tarsis. For jeg visste at du er en nådig Gud, og barmhjertig, langmodig og rik på miskunn og angrer dig av ondskap Derfor nå, Herre, ta, ber jeg dig, mitt liv!. for det er bedre for meg å dø enn å leve "

Tillat meg å dele med deg noen viktige punkter angående dette verset fra Matthew Henrys Kommentar:

I vers 3, Jonas er nå midt i sin nytteverdi, og passer derfor til å leve. Han var en som tjenesten Gud fantastisk eies og blomstret. Konvertering av Ninive kan gi ham håp om å være medvirkende til å konvertere hele riket fra Assur Det var derfor veldig absurd for ham å ønske han kunne dø når han hadde en utsikter til å leve til så godt en hensikt og kunne være så syk spart. Jonah er nå så mye ut av hodet og derfor uegnet til å dø. Hvordan våger han tenker på å dø, og kommer til å dukke opp foran Guds domstol, da han ble faktisk kranglet med ham? Var dette en ramme av ånd riktig for en mann å gå ut av verden i? Men de som lidenskapelig ønske død har vanligvis minst grunn til å gjøre det, som å være veldig mye uforberedt på det. Vår virksomhet er å bli klar til å dø ved å gjøre arbeidet til livet, og deretter å henvise oss til Gud for å ta bort våre liv når og hvordan han vil.

Min personlige oppmuntring til deg i dag er at du ikke får ekte lykke fra din ektefelle eller fra andre mennesker, men du vil få det fra adlyde Herren, og bønn vil hjelpe deg å være konsekvent i å adlyde Gud og dermed har kontinuerlig lykke i livet ditt.

Vår bønn motivator sitat i dag er fra en AC Dixon. Han sa: «Når vi avhengige av organisasjoner, får vi hva organisasjoner kan gjøre, da vi er avhengig av utdanning, får vi hva utdanning kan gjøre, da vi er avhengig av mannen, vi får hva man kan gjøre, men når vi er avhengig av bønn, vi får hva Gud kan gjøre. "

Vår bønn motivator andakt i dag er en del 25 av vår serie med tittelen "PRAYING GJENNOM" fra Dr. John R. Rice.

Jesus lærte påtrengende bønn i Lukas 18: 1-8: "Og han talte dem en lignelse til dette formål, at menn burde alltid å be, og for ikke å besvime, sier: Det var i en by en dommer som ikke fryktet Gud verken ansett mann: Og det var en enke der i byen, og hun kom til ham og sa: Hjelp meg om min motstander Og han ville ikke på en stund. men etterpå sa han til seg selv, selv om jeg ikke frykter Gud, eller Når det gjelder mannen; Men fordi denne enken forvirrer meg, jeg vil hevne henne, lest av hennes skal komme og hun trette meg Og Herren sa: Hør hva den urettferdige dommer sier Og skal ikke Gud hjelpe sine utvalgte, som gråter dag og natt.. til ham, selv om han bære lenge med dem? jeg fortelle deg at han vil hevne dem raskt. Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden? "

Legg merke til at den eneste slutten av lignelsen ber gjennom. Jesus talte denne lignelsen "til dette formål, at menn burde alltid å be, og for ikke å besvime."

Selv en fattig enke kan gå i rette med en dommer for å høre hennes sak og levere henne fra hennes motstandere og gi henne rettferdighet. Og skal ikke Guds egne barn roper til ham dag og natt? "Og skal ikke Gud hjelpe sine utvalgte, som gråter dag og natt til ham, selv om han bære lenge med dem?"

Vers 8 ovenfor antyder at når Frelseren kommer, vil han finne litt troen på jorden. Folk tror ikke på bønn. Folk ber ikke gjennom. Folk trenger ikke betale prisen i hjertet ransakelse, i lange timer, i faste, i skriftemål, i restitusjon. Men når Guds folk virkelig be gjennom, så de kan ha vekkelse, beskyttelse, bestemmelsen, salvelse av Den Hellige Ånd og alt annet Gud har for sitt folk. Be gjennom!

Uomvendte synder bare trenger å stole på Kristus og kjapt imot frelsen. Men en som er allerede et Guds barn har en rett til leir på Guds dørstokken og vedvarende, påståelig påberope Guds løfter og nekter å ta en fornektelse, til det som er nødvendig, det som er viktig for å vinne sjeler og har vekkelser, er mottatt fra Gud.

Oh, kan Guds folk bli oppfordret til å be, be, be --- kan de bli oppmuntret til å be gjennom!

Fortsette å be til du ber den gjennom
Fortsette å be til du ber den gjennom
Guds store løfter er alltid sant
Fortsette å be til du ber den gjennom.

Nå venn er det på tide for oss å be ...

Husk, hallo vil gi informasjon for deg å sende inn forespørselen din bønn på slutten av denne sendingen.

Nå venn, kan du bli med meg i bønn ........ Hellige Far Gud, som vi nettopp har blitt minnet, vi takker deg for at vi kan be gjennom om alt og ingenting, og være trygg på at du vil høre og svare oss . Vi ber også at du ville velsigne og veilede alle pastorer, kirkeledere og misjonærer rundt om i verden som står for deg og som virkelig hjelpe folk. Vi ber også for:
> 3 millioner mennesker til å komme til å kjenne deg som Frelser
> gjenopplivingen av kirken
> helbredelse av denne nasjonen
Herre, vi ber også at du ville spare og gi lederskap og visdom til presidenten og til alle statlige tjenestemenn som driver dette landet, så vel som alle andre land. Nå, Herre, vi ber for tre personer som har sendt inn bønneemner:

Navn: Aleshia
helbrede faren hennes svigermor etter din vilje og oppmuntre hans familie og venner i løpet av denne tiden

Navn: Tomas
hjelpe ham til å overvinne sin latskap, slik at han kan gjøre det arbeidet du har kalt ham til å gjøre

Navn: Juan
velsigne ham og hans venner med jobber

Hellige far Gud, vi ber for følgende personer som har akseptert deg inn i deres hjerter. Vi ber Herre, at du ville bekrefte dem i troen og få dem til å vokse i troen til å bli et åndsfylt kristne som du vil de skal være. Vi ber spesielt for ----

Anita i Mexico
Michael i Yuma, Arizona
Lauri

Nå Herre vi ber for følgende personer som har blitt lagret for en stund, men som har recommitted sine liv til deg. Vi gleder oss med dem i dette vedtaket og ber om at de vil holde sine forpliktelser overfor deg og bli styrket i troen. Vi ber spesielt for ----

Andrew i Calumet Park, Illinois
Carrol i Canada
Shanda i Chicago, Illinois

Kjære venn, hvis du ikke kjenner Herren Jesus Kristus som din frelser, trenger din første bønn å være det vi kaller Sinner bønn. Johannes 3:16 sier: "For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." Hvis du er villig til å tro på Herren Jesus Kristus til frelse, kan du be med meg denne enkle bønn: Himmelske Far, jeg innser at jeg er en synder og at jeg har gjort noen dårlige ting i livet mitt. For Jesus Kristus skyld, kan du tilgi meg for mine synder. Jeg tror nå av hele mitt hjerte at Jesus Kristus døde for meg, ble begravet, og stod opp igjen. Herre Jesus, kom inn i mitt hjerte og redde min sjel og forandre livet mitt i dag. Amen.

Gratulerer med å gjøre det viktigste i livet, og det er å ta imot Jesus Kristus som din Herre og Frelser! For mer informasjon for å hjelpe deg å vokse i din nyvunne tro på Kristus, gå til GospelLightSociety.com og lese "Hva du skal gjøre etter at du går inn gjennom døren".

Inntil neste gang, Husk, venn, Pray, tenke, gjøre! Gud velsigne deg!