Choose another language. 

Welcome to Prayer Motivator Siaran Devotional # 320

Minangka tansah, iku supaya apik dadi karo sampeyan dina kanggo kasurung kanggo ndedonga.

Dina iki, aku seneng didhisiki dening fungsi enggo bareng karo sing geguritan judul "Aku iki
Ndedonga "dening Timothy Jon Barrett.

Roh Suci, ngandika liwat kula,
supaya kabeh isih ilang blaka waé bisa ndeleng,
aja sampèk kekarepanku, nanging Gusti Allah aku ngupaya.
Tembung kang kuwat,
ngendi mine padha ringkih.

Roh Suci, kawula tresna,
supaya wong-wong sing sengit marang bisa menek ndhuwur.
Aku ngerti katresnan, iku tombol,
supaya aku ndedonga, gambar katresnan liwat kula.

Roh Suci, bantuan kula menehi,
supaya wong-wong tanpa, liwat Sampeyan bisa manggon.
Kanggo menehi kanggo wong-wong sing ana ing perlu,
kanggo nuduhake barang, nanging ora ing watak ngongso.

Roh Suci, nggawe kula wicaksana,
Feed kula kawruh, atiku iku nangis.
Kanggo ngerti apa aku ora ngerti,
please nggawe kula wicaksana, supaya Aku bisa tuwuh.

Roh Suci, mugi mitulungi kawula pitados,
kanggo mimpin ing Sampeyan, ing kaping aku kudu.
Kapitadosan kawula bakal tuwuh saben wektu aku.
Mangga mbangun kapitadosan kawula, pitados dhateng Paduka.

Roh Suci, njupuk bangga sandi,
ngesoraké aku lan nuntun aku.
Kapisan rawuh bangga, lan banjur tiba.
Ayo kula bangga ing Sampeyan, utawa ana ing kabeh.

Roh Suci, nggawe kula kandel,
kanggo nyebar kabar, Kitab Suci terus.
Nganggo metu swara, kanggo sing krungu,
Gusti Allah kita iku katresnan, padha ora kudu wedi.

Roh Suci, aku ndedonga,
isi munggah banget dina iki.
Duwe daya, karo Sampeyan dadi kuwat,
kanggo nggawe iku tengen, lagi ing ngendi salah.

Roh Suci, mugi kula jenenge sing kawentar,
karo Gusti Yésus Kristus, urip iki mine,
sing jiwo liyane bakal rauh mangerteni,
apa porsi Gusti Allah iku kabeh babagan.

Tujuan prasaja Broadcast iki kanggo nambah semangat, ngagengaken, lan
pitutur marang kowé kanggo Cukup Ndedonga. Broadcast radio iki ora kudu kanggo
wong-wong sing wis ngerti rahasia lan daya saka pandonga lan sing
bener laku pandonga asli ing rutin, rada iku kanggo
wong-wong sing bisa nemokake iku angel kanggo ndedonga utawa kanggo wong-wong sing ngaku padha
ora duwe wektu kanggo ndedonga. Aku yakin, sing paling wong Kristen apa
ora perlu kanggo mangerteni carane ndedonga; padha kudu Cukup Ndedonga! Yen aku bisa njaluk
sampeyan mung ndedonga, kabeh limo iku apik bakal wiwit kelakon
kanggo sampeyan, kulawarga, lan punapa mawon Gusti Allah wis nimbali kowé apa. Kita ora
ndedonga adhedhasar marang raos subyektif kita, kita ndedonga adhedhasar marang adil
bukti ing Sabda Jahwéh.

Kita motivator pandonga ayat saka Sabda Gusti Allah dina iku Nabi Yunus 4: 2-3
kang maos: "Panjenengané banjur ndedonga marang Gusti, lan ngandika, Pagamuamu ku keka, O
Gusti, ora ngomong, nalika Aku isih nunggal ing negara? Mulane
Aku mlayu sadurunge marang Tarsis: kanggo aku sumurup, yèn kowé iku Gusti Allah melasi,
lan welas asih, gelis duka, lan kawelasan, lan kowé repentest
saka ala. Mulane saiki, dhuh Yehuwah, njupuk, aku pitutur marang kowé, urip saka
kula; iku luwih apik kanggo kula kanggo mati tinimbang urip. "

Ngidini kula kanggo enggo bareng karo sing sawetara nilai penting babagan iki ayat
saka Commentary Matius Henry kang:

Ing ayat 3, Yunus kang saiki ing tengah-tengah keginaan, lan
Mulane pas kanggo manggon. Panjenenganipun salah siji kang pelayanan Allah apik diduweni
lan tyukup. Konversi Niniwe bisa menehi wong ngarep-arep kang
instrumental Ngonversi sakabehe kerajaan Asyur; iku mulane
banget khayal kanggo wong pengin piyambakipun bisa mati nalika dhèwèké prospek saka
urip dadi apik waé lan bisa dadi gerah dipunapunten. Yunus kang
saiki dadi luwih saking emosi lan mulane ora pantes mati. Carane wani munjuk kang
mikir dying, lan arep kanggo katon sadurunge penganggep-jog Gusti Allah, nalika
piyambakipun bener pasulayan karo wong? Iki pigura saka roh
suwene kanggo wong kanggo metu saka donya ing? Nanging wong-wong sing passionately
pati kepinginan umum duwe alesan paling apa iku, minangka kang akeh banget
unprepared iku. Bisnis kita kanggo njaluk siap kanggo mati dening mengkono
karya gesang, lan banjur kanggo deleng dhéwé marang Gusti Allah kanggo njupuk HariNJufO
nalika carane pleases.

Dukungan pribadi kanggo sing dina iku sing bakal ora njaluk
rasa seneng asli saka pasangan utawa saka wong liya, nanging sing bakal
njaluk saka manut Gusti, lan pandonga bakal mbantu kanggo dadi
konsisten ing mbangun turut marang Allah lan Empu duwe rasa seneng tansah ing
urip.

Pandonga kita motivator penawaran dina iki saka AC Dixon. Ngandika: "Nalika
kita gumantung marang organisasi, kita njaluk apa bisa nindakake organisasi; nalika
kita gumantung marang pendidikan, kita njaluk apa pendidikan bisa nindakake; nalika kita gumantung
marang wong, kita njaluk apa wong bisa nindakake; nanging nalika kita gumantung marang pandonga, kita
njaluk apa bisa nindakake Gusti Allah. "

Motivator pandonga kita devotional dina iki part 25 seri kita judul
"Praying liwat" saka Dr. John R. Rice.

Gusti Yesus memulang pandonga importunate ing Lukas 18: 1-8: "Mangkono a
Pasemon marang wong-wong mau pungkasan iki, wong sing kudu tansah ndedonga, lan ora
semaput; Matur, Ana ing kutha hakim, kang ora wedi marang Gusti Allah,
sanadyan wong dianggep: Lan ana randha ing kutha sing; lan dheweke teka
marang Yésus, pangandikané, ping pindhoné kula mungsuh mine. Lan ora bakal kanggo
nalika: nanging bubar ngandika ing awake, Sanadyan aku ora wedi marang Gusti Allah,
ora perduli marang wong; Nanging merga randha iki tinempuh aku bakal males
dheweke, aja nganti wewenangmu iku tansah dheweke teka dheweke bosen kula. Lan Pangeran Yehuwah tumuli ngandika,
Krungu apa sing dikandhakaké déning hakim adil ngandika. Lan bakal ora Gusti Allah males dhewe
milih, kang nangis rahina wngi marang Panjenengané, sanadyan kang metokake dawa karo
wong-wong mau? Aku ngerti tenan nèk Dèkné bakal males mau ndang ngekèki apa beneré. Nanging nalika
Putraning Manungsa rawuh, bakal padha nggoleki iman ing bumi? "

Elinga yen tunggal mburi pasemon wis ndedonga liwat. Gusti Yésus ngandika
pasemon iki "pungkasan iki, wong sing kudu tansah ndedonga, lan ora kanggo
Mesem. "

Malah ana sawijining randha miskin bisa mbela karo hakim kanggo krungu sabab dheweke lan ngirim
dheweke saka nglawan dheweke lan menehi kaadilan iku. Lan ora bakal Allah
anak nangis marang Panjenengané rina lan wengi? "Lan ora bakal Allah males dhewe
milih, kang nangis rahina wngi marang Panjenengané, sanadyan kang metokake dawa karo
wong-wong mau? "

Ayat 8 ndhuwur diwenehi yen basuki rawuh, Panjenengané bakal nemokake sethitik
iman ing bumi. Wong ora pracaya ing pandonga. Wong ora
ndedonga liwat. Wong ora mbayar rega ing ati-searching, ing dawa
jam, ing pasa, ing pratelan, ing restitution. Nanging nalika Gusti Allah
wong pancene ndedonga liwat, banjur padha bisa duwe kawentar, pangayoman,
panentu, jebadan saka Roh Suci lan tindakan liya Gusti Allah
Wong kang. Ndedonga liwat!

Dosa unconverted perlu mung kanggo dipercaya ing Kristus lan enggal
nampa kawilujengan. Nanging kang wis anak Gusti Allah wis hak
camp nyedhaki Gusti Allah lan persistently, insistently mbela ing
prasetyané Allah lan nolak kanggo njupuk ngaku, nganti kang
needed, kang utomo kanggo menang jiwo lan duwe revivals, punika
ditampa saka Gusti Allah.

Oh, bisa Gusti Allah kang bakal diwanti-wanti kanggo ndedonga, ndedonga, ndedonga --- bisa padha dadi
diwanti-wanti kanggo ndedonga liwat!

Tansah ing ndedonga nganti kowé ndedonga iku liwat
Tansah ing ndedonga nganti kowé ndedonga iku liwat
Janji gedhe Allah iku tansah bener
Tansah ing ndedonga nganti kowé ndedonga iku liwat.

Saiki, kanca iku wektu kanggo kita ndedonga ...

Elingi, announcer bakal nyedhiyani informasi sing ngirim
ing panyuwunan pandonga ing mburi Broadcast iki.

Saiki, kanca, mangga gabung kula ing pandonga ........ Suci Rama Gusti Allah, minangka kita
wis mung wis ngilingake, kita matur nuwun sing kita bisa ndedonga liwat bab
apa-apa lan kabeh lan njamin sing Sampeyan bakal krungu lan jawaban
kita. Kita ndedonga uga sing bakal mberkahi lan nuntun pastors, gereja
pemimpin, lan missionaries ing saindhenging donya sing ngadeg kanggo Sampeyan lan sing
sing saestu ngewangi wong. Kita ndedonga uga kanggo:
> 3 yuta wong teka ngerti sampeyan minangka Saviour
> Kawentar saka pasamuan
> Marasake awakmu, saka bangsa iki
Gusti, kita ndedonga uga sing bakal nyimpen lan menehi Kepemimpinan lan kawicaksanan
kanggo presiden lan kabeh pejabat pemerintah sing mbukak iki
negara, uga kabeh negara liyane. Saiki, Gusti, kita ndedonga kanggo telung
wong sing wis dikirim ing panjalukan pandonga:

Jeneng: Aleshia
waras rama-ing-hukum satinut ring pakarsan lan ngagengaken kulawarga
lan kanca-kanca sak iki wektu

Jeneng: Tomas
bantuan wong kanggo ngalahake kesed supaya kang bisa nindakake karya duwe
disebut wong kanggo nindakake

Jeneng: Juan
Binerkahana lan kanca-kanca karo proyek

Gusti Allah Rama Suci, kita ndedonga kanggo wong ing ngisor iki sing wis ditampa
sampeyan menyang atiné. Kita ndedonga, Gusti, sing bakal konfirmasi mau ing
iman lan duwe wong kanggo tuwuh ing iman kanggo dadi
roh-kapenuhan Kristen sing arep padha. Kita ndedonga
khusus kanggo ----

Anita di Meksiko
Michael ing Yuma, Arizona
Lauri

Saiki Gusti kita ndedonga kanggo wong ing ngisor iki sing wis disimpen kanggo
nalika nanging sing duwe
recommitted urip kanggo Sampeyan. Kita padha bungah-bungah karo wong-wong mau ing kaputusan iki
lan ndedongaa, supaya padha bakal tetep kesepakatan sing sampeyan lan dadi
dikuwati ing iman. Kita ndedonga khusus kanggo ----

Andrew ing Calumet Park, Illinois
Carrol ing Kanada
Shanda ing Chicago, Illinois

Dear kanca, yen ora ngerti Gusti Yesus Kristus minangka Saviour,
pandonga pisanan perlu kanggo dadi apa kita nelpon Kanjeng Dosa kang. John
3:16 nyariosaken "Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake ontang-anting kang
Anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana
urip langgeng. "Yen ngandel ing Gusti Yesus
Kristus kawilujengan, mangga ndedonga karo kula pandonga prasaja iki: Swarga
Rama, aku kelingan aku dosa lan aku wis rampung sawetara ala
iku ing gesang kawula. Kanggo Gusti Yésus Kristus marga, mangga ngapura kula sandi
dosa. Aku saiki pracaya karo kabeh atiku sing Yesus Kristus séda kanggo
kula, disarèkaké, lan wungu maneh. Gusti Yesus, mangga teka menyang atiku
lan nyimpen nyawa kawula lan ngganti gesang kawula iki. Amin.

Sugeng mengkono ingkang paling penting ing gesang lan sing
Gusti Yesus Kristus minangka Gusti lan Juru-wilujeng! Kanggo informasi luwih lengkap
kanggo mbantu tuwuh ing iman newfound ing Kristus, menyang
GospelLightSociety.com lan maca "Apa To Do Sawise Sampeyan Ketik Liwat
Door ".

Nganti wektu sabanjure,

Elingi, kanca, Pray, Mikir Apa! God Bless Sampeyan!