Choose another language. 

Üdvözöljük a Prayer Motivator odaadó Broadcast 

Mint mindig, ez annyira jó, hogy ma veletek, hogy arra kérjük Önt, hogy imádkozzanak.

Ma, szeretném kezdeni, hogy megosztjuk Önnel egy verset "címmel, amikor a szív kiált"

Amikor a szív kiált, hogy meghallgassák,
ahelyett azonban, hogy osztja sem a sírást vagy szó
ha arra vágyik, hogy mondjam, hogy egy másik
ahelyett azonban a hangját nem tudja feltárni.

Amikor a szív kell mást is,
egy másik személy erősebb, mint maga
amikor úgy érzi, a vontatóhajó a mély érzelmeket
és úgy érzi, hogy szükség van az igazi odaadás.

Amikor a szív megszűnik a hiábavaló keresés,
és jön le a magas hatalmas sügér
látni fogja ez látszott a rossz helyen
az ember nem tudja kitölteni a szükséges Isten kegyelmét.

A szív, hogy sír, és nem hallotta,
kell hasítani rá a jó szó. . .
A Isten Igéjében azt fogja találni Ő van füle
és sír a szíve. . . Ő akkor mindig hallani.

Az egyszerű E adás motiválni, ösztönözni, és intünk, hogy csak imádkozom. Ez a rádióadás nem feltétlenül azok számára, akik már ismerik a titkot, és az ima erejét és akik ténylegesen gyakorolni igazi ima rendszeresen, hanem inkább azok számára, akik nehezen tudják imádkozni, vagy az emberek, akik azt állítják, hogy nem volt ideje imádkozni. Meggyőződésem, hogy a legtöbb keresztény ember nem kell tanulni, hogyan kell imádkozni; meg kell Imádkozz! Ha tudok, hogy csak imádkozni, mindenféle csodálatos dolog fog kezdenek történni az Ön számára, a család, és bármi Isten arra hívott, hogy nem. Nem imádkozunk épül, hogy mi szubjektív érzések, Imádkozunk alapuló objektív tények Isten Igéjét.

Imádságunk motiváló áthaladásra Isten Igéje ma Nehémiás 1: 4-7, amely így szól:

4 És lőn, mikor hallotta ezeket a szavakat, leültem és sírtam és keseregtem bizonyos napokon, és böjtölt, és imádkozott, mielőtt a menny Istenének,

5 És monda: Kérlek, Uram, Isten az ég, nagy és rettenetes Isten, a ki megtartja a szövetséget és irgalmasságot nekik, hogy szeretem őt, és figyeljük meg az ő parancsolatait:

6. Legyen füledet most figyelmes, és a te szemeid nyitva, hogy jőjj hallani az imádság a te szolgád, amely Imádkozom előtted most, éjjel-nappal, a Izráel fiai a te szolgáidnak, és vallja a bűneit a gyerekek Izrael, amely vétkeztünk ellened: én és az apám háza vétkeztünk.

7. Van foglalkozott nagyon korrupt ellened, és nem tartottuk meg a parancsolatokat, sem pedig az alapszabály, sem az ítéletek, melyeket parancsoltál Mózesnek a te szolgádnak.

Engedjék meg, hogy megosztani veletek néhány fontos pontot illetően ez a szakasz a Matthew Henry kommentárja:

Figyelmeztetés, ő általános felkérést a közönség és elfogadása minden imát és vallomások most az Istenhez: "Legyen a te fül figyelmesek az imádságra, nem amit mondanak (alig mondván ima nem szolgál), de azért imádkozom, mielőtt téged (akkor valószínűleg felgyorsítja a imádkozott, amikor imádkozunk imádkozó), és hagyja, hogy ezek a szemét nyitva szívére, ahonnan az imádság jön, és az ügy, amely az imádságban foglalt előtted. "Isten a szemet formálta, és ültetett a fül; és ezért azt nem fogja látni tisztán? nem azt hallja, figyelmesen? Ő bűnbánó bűn megvallása; nem csak Izrael vétkezett (Nem volt nagy önmegtagadás neki, hogy saját, hogy), de én és az apám háza vétkeztünk. Így nem ő megalázza magát, és vegye szégyen magát, ebben a vallomást. Van (A családom és én a többi között) foglalkozott nagyon korrupt ellened. A bűn megvallása, hagyja ezt a két dolgot kell tulajdonában, mint a rosszindulat of it-hogy a korrupció a magunk és sérti az Istent; kereskedői korrupt Isten ellen, amely létrehozta a romlottságot a saját szívünkben szemben a parancsokat az Isten.

A kiemelt ima motiváló idézet származik Billy Graham. Azt mondta: "A férfiak után, akinek a vállán nyugodott a kezdeti felelőssége Christianizing a világ jött Jézushoz egy legfelsőbb kérést. Nem mondták, "Uram, taníts minket, hogy hirdessük"; Uram, taníts minket csodákat tenni, "vagy" Uram, taníts minket, hogy bölcsek "... de azt mondták:" Uram, taníts minket imádkozni. ""

Az én személyes bátorítást az Ön számára ma ez: Tudod imádkozom Istenhez, bárhol és bármikor. Isten segíteni fog imádkozni a család minden nap. Tudom, hogy Ő lesz, hiszen több mint huszonöt év házasság, én még soha nem hiányzott az imádságban és a családi áhítat a saját családommal, és ez a legfontosabb oka annak, hogy most is együtt vagyunk és virágzik a munkáját az Úr. Az imádság, ahol a hatalom.

Imádságunk motiváló odaadó ma címe: "The akadályai igazi imádság" 2. rész a könyvből, "Cél a Prayer" EM Bounds. És azt akarom, hogy emlékeztessem önöket, hogy kihasználják a speciális ajánlatunkat. Ha tetszik ez a podcast, kérjük, hogy megvásárol egy példányt a könyvből, hogy mi használ ebben a podcast - "Cél a Prayer" EM Bounds. Az Úr használt írásai EM Bounds megtanítani az ima erejét, amikor egy fiatal keresztény, és biztosíthatom Önöket, hogy írásai áldás lesz az életed is. A könyv elérhető a honlapunkon mindössze 15 dollárba kerül. Tudod, hogy a vásárlási ma PrayerMD.com vagy PrayerMotivatorDevotional.com.

E.M. Bounds hozzáteszi:

A zárt kamrában az imádság azt jelenti, felhagyott a vállalkozással, vallási vagy ami még rosszabb, tette egy megbízást, és amelyek a vallás más nevet, mint Isten, és hogy valaki más dicsőségét. Isten dicsősége csak biztosított az üzleti vallás hajt, hogy a vallás a nagy tőke az imádság. Az apostolok megértették ezt, amikor kijelentette, hogy idejüket nem alkalmazhatók még a szent feladatait alamizsnálkodás; kell adniuk magukat, azt mondták, "folyamatosan az imádságra és a minisztérium a Word," ima kerüljenek először, és a minisztérium az Ige, amelynek hatékonyságát és élet imádság.

A folyamat akadályozása ima kiszorítás egyszerű és megy előre szakaszában. Először is, az ima sietett át. Nyugtalanság és izgatottság, végzetes minden ájtatos gyakorlatait, jöjjön be. Majd az idő lerövidül, élvezettel gyakorlására vonatkozó palls. Aztán van tele egy sarokba, és függ a darabjai időben, annak gyakorlásához. Értéke leértékelődik. Az ügyeletes jelentőségét elveszítette. Ez már nem - Idézett szöveg elrejtése - tiszteletet parancsol, sem hozza javára. Ez esett ki a becslést, ki szívét, ki a szokások, ki az életét. Mi szűnik meg imádkozni, és már nem élnek spirituálisan.

Most, barátom eljött az ideje, hogy imádkozzunk ...

Ne feledje, a bemondó nyújt információt az Ön számára, hogy küldje el az ima kérésére végén a sugárzás.

Kérjük, csatlakozzon hozzám ima ...

Imádkozunk együttesen és külön-külön a következő:

> 3 millió ember megismerni téged, mint Megváltót
> Az ébredés a templom
> Gyógyulását családok
> A gyógyulás a nemzet
> Áldásokat és útmutatást az összes lelkészek, egyházi vezetők, és a misszionáriusok
> Üdvösség, a vezetés és a bölcsesség, hogy az elnök és az összes kormányzati tisztviselők, akik futni ebben az országban, és az összes többi országban.

Most, Lord, imádkozunk három ember, aki elküldte a imakérések:

Név: Cheryl a Harvest, Alabama
gyógyítani anyja, Marlene

Név: Névtelen
meggyógyítsa a szülők a magas vérnyomás, feldobni a testvérek és támogassák őket a munkahelyükön, és ad nekik egy jobb munkát, az Ön akarata

Név: Laura
lennie a férjével; át neki, és neki, hogy kövesse meg

Szent Atya Isten, imádkozunk a következő embereknek, akik elfogadták Önnek a szívükbe. Imádkozunk Uram, hogy megerősítené őket a hitben, és azokat növekedni a hitben, hogy legyen a Lélekkel teli keresztények hogy azt szeretné, hogy legyen. Imádkozunk kifejezetten -

Juan Nicaragua
Lakishia Portsmouth, Virginia
Brenda Arizonában

Most Lord imádkozunk a következő ember, aki volna menteni egy darabig, de akik recommitted életüket You. Örvendünk velük ezt a döntést, és imádkozom, hogy arra tartani a kötelezettségvállalások rád és meg kell erősíteni a hitben. Imádkozunk kifejezetten -

Gideon az Aurora, Colorado
Roja Hyderabad
Christopher Ridgeland, Mississippi

Most, ha hallgat ma, és nem tudod, hogy az Úr Jézus Krisztust, mint Megváltót, az első ima akkor kell imádkozni nevezzük "a bűnösök imát." János 3:16 azt mondja: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy ő adta egyszülött Fiát, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. "Csak szívedben hiszed, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneiért, eltemették, és feltámadt a halálból ereje által Istennek ti így élni örökké Vele. Imádkozzatok és megkérem, hogy jöjjön be a szívedbe ma, és ő fogja. Róma 10:13 azt mondja: "Mert aki segítségül hívja az Úrnak nevében, üdvözül."

Addig is,

Ne feledje, barátom, Pray, gondolkozz, csináld! Áldja meg az Isten!