Choose another language. 

Rukous Motivoija Devotional Tervetuloa Broadcast # 320

Kuten aina, se on niin hyvä olla kanssanne tänään rohkaista teitä rukoilemaan.

Tänään, haluan aluksi jakaa teidän runon nimeltään "Tätä rukoilen" Timothy Jon Barrett.

Pyhä Henki, puhu minun kauttani,
joten kaikki sielut voivat selvästi nähdä Kadonnut,
ei minun tahtoni, vaan Jumalan minä etsivät.
Sinun Wordin ovat vahvoja,
jossa minun ovat heikkoja.

Pyhä Henki, opeta minua rakastaa,
joten thosethat viha voi kiivetä yli.
Tiedän, että rakkaus, se on avain,
joten sitä rukoilen, showlove minun kauttani.

Pyhä Henki, auta minua antaa,
Ne niin ilman kautta Voit elää.
Antaa niille, jotka ovat tarpeessa,
jakaa tavaroita, mutta ei ahneus.

Pyhä Henki, tee minusta viisas,
ruokkia minua tietoa, sydämeni se itkee.
Ymmärtää, mitä en tiedä,
tee minulle viisas, joten en voi kasvaa.

Pyhä Henki, auttaa minua luottamaan,
nojata You, Times minun täytyy.
Uskoni kasvaa joka kerta tehdä.
Ole hyvä rakentaa luottamukseni, minun luottamus sinua.

Pyhä Henki, ota ylpeyteni,
Nöyryyttävä minua ja minun opas.
Ensinnäkin tulee ylpeys, ja sitten lasku.
Saanen ylpeyttä Sinä, tai ei ollenkaan.

Pyhä Henki, saavat minut rohkea,
levittää uutisia, pyhiä kirjoituksia pitää.
Puhua ääneen, jotta thosethat kuulla,
meidän Jumala on rakkaus, he saa pelätä.

Pyhä Henki, rukoilen tätä,
Täytä minut tähän päivään.
Oltava valtuudet, kanssasi olla vahva,
tehdä asiat oikein, jos ne ovat väärässä.

Pyhä Henki, haluan loistaa,
Jeesuksen Kristuksen kanssa, tämän elämän minun,
Että muut sielut pian selville,
Tarjoilu mitä Jumala on kyse.

Yksinkertainen Tämän lähetys on motivoida, kannustaa, ja neuvomme sinua vain rukoilla. Tämä radiolähetysten ei välttämättä ihmisille, jotka jo tietävät salaisuuden ja rukouksen ja jotka todella käytännössä aito rukous säännöllisesti, pikemminkin se on niille, jotka voi olla vaikea rukoilla tai ihmisiä, jotka väittävät heillä ei ole aikaa rukoilla. Olen vakuuttunut siitä, ei useimmat kristityt eivät tarvitse opetella rukoilemaan; Heidän täytyy vain rukoilla! Jos saan sinut vain rukoilla, kaikenlaisia ​​ihania asioita alkaa tapahtua sinulle, perheellesi, ja mitä Jumala on kutsunut sinut tekemään. Emme rukoilla pohjautuu tuntemuksia, me rukoilemme perusteella puolueettomien tietojen Jumalan Sanaa.

Rukouksemme motivointi jaetta Jumalan Sana tänään Jonah 4: 2-3 jossa lukee: "Ja hän rukoili Herraa ja sanoi: minä rukoilen sinua, Herra, mitä ei tämä minun sanani, kun olin vielä omassa ? Maa Siksi minä pakenivat tykö Tarsiiseen :. sillä minä tiesin, että sinä olet armollinen Jumala, ja laupias, pitkämielinen ja armosta rikas, ja että sinä kadut pahaa siis nyt, Herra, ota, minä rukoilen, elämäni minulta, sillä se on minulle parempi kuolla kuin elää. "

Sallikaa minun kertoa teille Muutamia tärkeitä asioita koskien tätä jaetta Matthew Henryn Kommentti:

Jakeessa 3, Joona on nyt keskellä hänen hyödyllisyydestä, ja siksi sovi elää. Hän oli yksi Kenen ministeriö Jumalan ihanan omistuksessa ja menestyi. Muuntaminen Niniven voisi antaa hänelle toivoa on instrumentaali muuttaa koko valtakunta Assyrian; Se oli järjetöntä hänelle siksi hyvin toivottaa hän voisi, kun hän oli mahdollisuus elää niin hyvä tarkoitus, ja se voisi olla niin sairas säästynyt. Joona on nyt niin paljon ulos malttinsa ja siksi sopimaton kuolla. Miten hän uskaltanut ajatella kuolemaa, ja menee kuultavaksi Jumalan tuomio-istuin, kun hän itse mitä riitely häntä? Oliko tämä runko hengen asianmukaista mies mennä ulos maailman? Mutta ne, jotka kiihkeästi haluavat kuolema Yleisesti on ainakin syytä tehdä se, olevan hyvin paljon valmistautumaton se. Toimintamme on saada valmis kuolemaan tekemällä työtä elämän, ja sitten viitata itsemme Jumalaa ottamaan pois elämäämme ja miten tahtoo Kun.

Oma kannustusta teille tänään, että Sinun saa aitoa onnea teidän puolison tai muista ihmisistä, mutta saat sen tottele Herran, ja rukous auttaa sinua olemaan johdonmukainen tottele Jumalan ja on siis jatkuva onnellisuus elämässäsi.

Rukouksemme motivoija lainaus tänään on AT A.C. Dixon. Hän sanoi: "Kun me riippuu Organisaatiot, saamme mitä Organisaatiot voivat tehdä; When We riippuvat koulutuksen, saamme mitä koulutus voi tehdä; When We riippuu sinua, saamme mitä voimme tehdä, mutta kun me riippuu rukous, saamme mitä Jumala voi tehdä ".

Rukouksemme motivoija hartaus tänään on osa 25 meidän sarjassa nimeltään "Rukoileminen Through" Dr. John R. Rice.

Jeesus opetti hellittämätön rukous Luke 18: 1-8: "Ja hän puhui heille vertauksen siksi, että miehiä teidän aina rukoilla eikä pyörtyä, sanovat, oli kaupunkiajossa tuomari, mikä pelännyt Jumalaa eikä hävennyt yksi: Ja siellä oli leski teoissa kaupungin, ja hän tuli hänen tykönsä, sanoen: auta minua riitaveljeltäni hän ei tahtonut vähään :. mutta jälkeenpäin hän sanoi itsekseen, vaikka en pelkää Jumalaa, eikä pitää sitä, vielä, koska tämä leski vaivaa minua, tahdon minä häntä, ettei hänen jatkuva tulossa hän väsyttävät minua ja Herra sanoi: kuulkaat, mitä tämä väärä tuomari sanoo Ja ei Jumala kostaa oman valittunsa, ne huutavat päivin ja öin .. hänelle, vaikka hän kantaa pitkään heidän kanssaan? Minä sanon teille: hän auttaa heitä pian teki. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä? "

Huomaa, että ainoa pää vertauksen rukoilee kautta. Jeesus puhui tämän vertauksen "tätä varten Että ihmisten pitäisi aina rukoilla, eikä heikko."

Jopa köyhä leski voi vedota kanssa tuomari kuulla hänen syy ja toimittaa hänet hänen vastustajiaan ja antaa hänelle oikeutta. Ja ei Jumalan omat lapset huutavat häntä yötä päivää? "Ja ei Jumala kostaa oman valittunsa, ne huutavat päivin ja öin hänelle, vaikka hän kantaa pitkään heidän kanssaan?"

Jae 8 edellä vihjeitä teki Kun Vapahtaja tulee, hän löytää vähän uskoa maan päällä. Ihmiset eivät usko rukoukseen. Ihmiset eivät rukoile kautta. Ihmiset eivät maksa hinta sydämen etsimistä, pitkää päivää, paasto, vuonna Confession, vuonna palauttamista. Mutta kun Jumalan kansa todella rukoilla kautta, niin ne eivät voi olla Revival, suoja,
provisio, voitelu, Pyhän Hengen ja muuta Jumalalla on kansaansa. Rukoile kautta!

Konvertoitumaton syntinen tarvitsee yksinkertaisesti luottaa Kristukseen ja heti hyväksy pelastuksen. Mutta joka on jo Jumalan lapsi on oikeus leirin Jumalan kynnyksellä ja jatkuvasti, itsepintaisesti vedota Jumalan lupauksiin ja kieltäytyä ottamasta kieltämistä, kunnes se, mikä on tarpeen, siitä, mikä on välttämätöntä voittaa sieluja ja on herätyksiä, on
sai Jumalalta.

Voi, voi Jumalan kansaa kannustetaan rukoilemaan, rukoilkaa, rukoilkaa --- niitä saa Kannustetaan Rukoile KAUTTA!

Pidä rukoilemista kunnes rukoilet sen kautta
Pidä rukoilemista kunnes rukoilet sen kautta
Jumalan suuren lupaukset ovat aina totta
Pidä rukoilemista kunnes rukoilet sen läpi.

Nyt, ystävä on aika rukoilla ...

Muista, kuuluttaja antaa tiedot voit lähettää oman rukouspyynnön lopussa tämän lähetyksen.

Nyt, ystävä, liity minut rukoukseen ........ Pyhä Isä Jumala, kuten olemme juuri Muistutti, kiitämme teitä, että voimme rukoilla kautta kaikesta taivaan ja olla varmoja, että Kuulet ja vastaa meille , Rukoilemme jotta voit siunaisi ja ohjata kaikki pastorit, kirkon johtajia, ja lähetyssaarnaajat ympäri maailmaa, jotka seistä Sinä ja jotka ovat todella auttaa ihmisiä. Niin me rukoilemme:

> 3000000 ihmisiä tulemaan tuntemaan teidät Vapahtaja
> Revival kirkon
> Healing tämän kansakunnan

Herra, me rukoilemme niin että sinulla olisi säästää ja antaa johtajuutta ja viisautta presidentti ja kaikille hallitusten virkamiehistä, jotka käyttävät tässä maassa, sekä kaikki muut maat. Nyt, Herra, me rukoilemme kolme ihmistä, jotka ovat lähettäneet rukouspyyntöjä:

Nimi: Aleshia
parantaa hänen isänsä-in-law tahtosi mukaan ja kannustaa hänen perheen ja ystävien tänä aikana

Nimi: Tomas
Auttaa häntä voittamaan hänen laiskuus niin ei hän voi tehdä työtä olet kutsunut hänet tekemään

Nimi: Juan
siunaamaan häntä ja hänen ystävänsä työpaikkoja

Pyhä Isä Jumala, me rukoilemme, että ihmiset, jotka ovat hyväksyneet jälkeen sinut heidän sydämeensä. Me rukoilemme, Herra, sinä vahvistaisi niitä uskossa ja ne kasvamaan uskossa tulla henki täynnä kristittyjä tahdot niiden olevan. Rukoilemme ERITYISESTI ----

Anita Meksikossa
Michael Yuma, Arizona
Lauri

Nyt Herra rukoilemme seuraavia henkilöitä, jotka on tallennettu jonkin aikaa mutta jotka ovat uudelleen vielä elämänsä You. Iloitsemme heidän kanssaan tämän päätöksen ja rukoilen thatthey haluavat pitää sitoumuksia sinulle ja vahvistettava uskossa. Rukoilemme ERITYISESTI ----

Andrew Calumet Park, Illinois
Carrol Kanadassa
Shanda Chicago, Illinois

Rakas ystävä, jos et tiedä Herran Jeesuksen Kristuksen Vapahtajanasi, ensimmäinen rukous on oltava mitä me kutsumme syntisen rukouksen. Johannes 3:16 sanoo "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, Hän antoi ainokaisen Tämä Poikansa, ettei häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." Jos olet valmis uskomaan Herraan Jeesukseen Kristukseen pelastuksen, rukoile kanssani tämän yksinkertaisen rukouksen: Taivaallinen Isä, ymmärrän olen syntinen ja ei ollut olen tehnyt pahoja asioita elämässäni. Jeesusta Kristusta tähden, anteeksi syntini. Olen nyt uskon koko sydämestäni Jeesus Kristus kuoli minulle, joka haudattiin, ja nousi jälleen. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja tallentaa sieluni ja muuttaa elämäni tänään. Aamen.

Onnittelut tekee tärkeintä elämässä ja että on hyväksyä Jeesuksen Kristuksen vastaan ​​Herramme ja Vapahtajamme! Lisätietoja auttaa kasvamaan newfound usko Kristukseen, mene GospelLightSociety.com ja lukea "Mitä tehdä, kun annat ovesta".

Kunnes seuraavan kerran,

Muista, ystävä, rukoilla, ajatella, tehdä! Jumala siunatkoon sinua!