Choose another language. 

Mirë se vini në Lutjeve motivues devotshëm Broadcast 

Si gjithmonë, ajo është aq i mirë për të qenë me ju sot për të ju inkurajojmë që të luten.

Sot, unë do të doja të filloj duke ndarë me ju një poezi të titulluar "Kur Zemra qan" nga 

Kur zemra bërtet për t'u dëgjuar,
ende në vend të kësaj ajo nuk ndan një dënes apo fjalë
kur ajo lufton për të folur me një tjetër
ende vend zëri i saj ajo nuk mund të zbulojë.

Kur zemra ka nevojë për dikë tjetër,
një person tjetër më e fortë se vetë
kur ajo ndjen tërheqje e emocion të thellë
dhe ndjen nevojën për përkushtim të vërtetë.

Kur zemra pushon në kërkim të tij të kotë,
dhe zbret nga pozitë e lartë e saj të lartë të fuqishëm
kjo do të shihni se është shikuar në të gjitha vendet e gabuar
për njeriun nuk mund të plotësuar nevojën për zemërgjerësi Perëndisë.

Për zemër që ulërin dhe nuk është dëgjuar,
duhet të qëndrojnë besnikë mbi Fjalës së Mirë. . .
për në Fjalën e Perëndisë ajo do të gjeni Ai ka veshë
dhe qan nga zemra. . . Ai gjithmonë do të dëgjoni.

Qëllimi i thjeshtë i këtij transmetimi është për të motivuar, të inkurajuar, dhe ju këshilloj të Vetëm Lutuni. Kjo radio transmetim nuk është domosdoshmërisht për njerëzit të cilët tashmë e dinë të fshehtën dhe fuqinë e lutjes dhe që në fakt praktikojnë lutjen mirëfilltë mbi një bazë të rregullt, por ajo është për ata që mund të gjejnë të vështirë për t'u lutur apo për njerëzit që pretendojnë se nuk kanë kohë për t'u lutur. Unë jam i bindur se shumica e njerëzve e krishterë nuk kanë nevojë të mësojnë se si të lutemi; ata duhet të Vetëm Lutuni! Në qoftë se unë mund të merrni ju për të vetëm të lutemi, të gjitha llojet e gjërave të mrekullueshme do të fillojë të ndodhë për ju, familjen tuaj, dhe çdo gjë që Perëndia të ka thirrur për të bërë. Ne nuk Lutem, bazuar mbi ndjenjat tona subjektive, ne Lutem, bazuar mbi faktet objektive në Fjalën e Perëndisë.

Ynë pasazh motivues lutje nga Fjala e Perëndisë sot është Nehemiah 1: 4-7 cila lexon:

4 Dhe ndodhi që, kur i dëgjova këto fjalë, u ula dhe qava; pastaj mbajta zi disa ditë me, dhe agjëruan, dhe u luta përpara Perëndisë të qiellit,

5 Dhe tha, të lutem, o Zot, Perëndia i qiellit, Perëndi i madh dhe i tmerrshëm, që i qëndron besnik besëlidhjes dhe ke mëshirë për ata që të duan dhe respektojnë urdhërimet e tua,

6 qofshin veshët e tua të vëmëndshëm dhe sytë e tu të hapur, që ti të dëgjuar lutjen e shërbëtorit tënd që tani ta drejton ty tani, ditë e natë, për bijtë e Izraelit shërbëtorëve të tu, dhe rrëfyer mëkatet e bijve të Izraeli, që ne kemi kryer kundër teje: të dy unë dhe shtëpia e atit tim kemi mëkatuar.

7 Jemi sjellë shumë keq me ty dhe nuk kemi respektuar urdhërimet, statutet dhe dekretet që ti i ke urdhëruar Moisiut, shërbëtorit tënd.

Më lejoni të ndaj me ju disa pika të rëndësishme në lidhje me këtë pasazh nga Komentarin e Matthew Henry:

Njoftim, kërkesë e tij e përgjithshme për audiencën dhe pranimin e të gjitha lutjet dhe rrëfimet ai tani e bëra për të Perëndisë: "Le veshi yt të vëmëndshëm ndaj lutjes, jo që unë të them (mezi duke thënë se namazi nuk do të shërbejnë), por që të lutem më parë ty (atëherë ne jemi të ngjarë të shpejtuar në lutje kur ne lutemi me lutje), dhe sytë e ata të jenë të hapura në zemër nga e cila vjen lutja, dhe rast që është në lutje të përcaktuara para teje. "Perëndia e ka formuar syrin dhe të mbjellëvesh; dhe prandaj a nuk shikon në mënyrë të qartë? nuk do ta dëgjoni me vëmendje ai? Rrëfimi i tij i penduar i mëkatit; jo vetëm Izraeli ka mëkatuar (ajo nuk ishte turp i madh për të që të zotërojë atë), por unë dhe shtëpia e atit tim kemi mëkatuar. Kështu bën ai të përulë veten, dhe ta largojnë turpin për veten e tij, në këtë rrëfim. Ne kemi (unë dhe familja ime në mesin e pjesës tjetër) sjellë shumë keq me ty. Në rrëfimin e mëkatit, le këto dy gjëra të zotërohet si malinje të saj-se është një korrupsion i vetes dhe një fyerje për Perëndinë; ajo është që kanë të bëjnë keq me Perëndinë, ngritjen e corruptions e zemrave tona në kundërshtim me urdhërimet e Perëndisë.

Ynë paraqiti kuotë motivues namazi është nga Billy Graham. Ai tha: "Burrat mbi supet e të cilit mbështetej përgjegjësinë fillestare të Christianizing botëror erdhi te Jezusi me një kërkesë të lartë. Ata nuk kanë thënë: "Zot, na mëso të predikojnë '; Zot, na mëso të bëj mrekulli, 'ose' Zot, na mëso të ishte e mençur '... por ata thanë: "Zot, na mëso të lutemi".

Inkurajim im personal për ju sot është ky: Ju mund t'i lutemi Perëndisë në çdo kohë dhe kudo. Perëndia do të ju ndihmojë që të luten me familjen tuaj çdo ditë. Unë di të dojë, sepse në mbi njëzet e pesë viteve të martesës, unë kurrë nuk kam humbur një ditë në lutje dhe të familjes devocionet me familjen time, dhe kjo është arsyeja e vetme më e rëndësishme pse ne jemi ende së bashku dhe të lulëzuar në punën eZot. Lutja është ku pushteti është.

Motivues lutje devotshëm ynë sot është titulluar "pengesat për namaz TRUE" pjesë 2 nga libri, "për qëllime në Lutjen" nga EM mëdhenj. Dhe, unë dua të ju kujtoj për të përfituar nga oferta jonë të veçantë. Nëse ju të gëzojnë këtë podcast, ju lutem mos ngurroni për të blerë një kopje të librit që ne jemi duke përdorur në këtë podcast - "Qëllimi në Lutjen" nga EM mëdhenj.Zoti e përdorur shkrimet e EM mëdhenj për të mësuar më fuqinë e lutjes kur unë isha një i krishterë i ri, dhe unë ju siguroj se shkrimet e tij do të jetë një bekim në jetën tuaj si.Libri është në dispozicion në faqen tonë të internetit për vetëm 15 $. Ju mund të bëni blerjen tuaj sot në PrayerMD.com ose PrayerMotivatorDevotional.com.

E.M. Bounds vazhdon të thotë:

Një dhomë e mbyllur e lutjes do të thotë të dalë të biznesit fetare apo çfarë është më keq, bëri një detyrë dhe mbante në fenë tonë në ndonjë emër tjetër përveç Perëndisë dhe për lavdinë e dikujt tjetër. Lavdia e Perëndisë është siguruar vetëm në biznesin e fesë duke kryer atë fenë më me një kapital të madh të lutjes. Apostujt e kuptuan këtë, kur ata deklaruan se koha e tyre nuk duhet të punësohen në edhe detyrat e shenjta të lëmoshë-dhënies; ata duhet të japin veten e tyre, ata thanë: "vazhdimisht të lutjes dhe shërbesës së Fjalës," lutje duke u vënë për herë të parë me ta dhe Ministrisë së Word pasurit efikasitetin e saj dhe jetën nga lutje.

Procesi i pengon namazin nga grumbullim jashtë është e thjeshtë dhe i shkon nga avancimin fazat. Së pari, lutja është nxitoi përmes. Trazirat dhe agjitacion, fatale për të gjitha ushtrimet e perëndishëm, të vijë në. Pastaj koha është shkurtuar, shijon për palls ushtrim. Atëherë ajo është e mbushur me njerëz në një qoshe dhe varet nga fragmente kohore për ushtrimin e saj. Vlera e tij amortizon.Detyra e ka humbur rëndësinë e tij. Ajo nuk është më - Fshih tekstin e cituar - komandon respekt as sjell dobi. Ajo ka rënë nga vlerësimi, nga zemra, nga zakonet, nga jeta. Ne pushojmë të lutemi dhe të pushojë të jetojnë shpirtërisht.

Tani, mik është koha për ne që të lutemi ...

Mos harroni, folësi do të sigurojë informacionin për ju që të dërgoni në kërkesën tuaj të lutjes në fund të këtij transmetimi.

Ju lutemi të bashkohet me mua në lutje ...

Ne lutemi kolektivisht dhe individualisht për:

> 3 milion njerëz që do të vijnë të dini ju si Shpëtimtar
> Ringjallja e kishës
> Shërimin e familjeve
> Shërimin e këtij kombi
> Bekimet dhe udhëzuese për të gjithë pastorët, udhëheqësit e kishave, dhe misionarë
> Shpëtim, lidershipi, dhe urtësi për presidentin dhe për të gjithë zyrtarët qeveritarë të cilët të drejtuar këtë vend dhe të gjitha vendet e tjera.

Tani, o Zot, ne të lutemi për tre njerëz të cilët kanë dërguar në kërkesat për lutje:

Emri: Cheryl në Harvest, Alabama
shëruar nënën e saj, Marlene

Emri: Anonim
shëruar prindërit e tyre e presionit të lartë të gjakut, ekzaltim vëllezërit e motrat e tyre dhe promovimin e tyre në vendin e tyre të punës dhe për t'u dhënë atyre një punë më të mirë, sipas vullnetit tuaj

Emri: Laura
të jetë me burrin; transformuar atë dhe e kanë atë të vinim pas jush

Babai i Shenjtë Zot, ne të lutemi për popullin e mëposhtme që kanë pranuar ju në zemrat e tyre. Ne lutemi, o Zot, që ju do të konfirmoj ato në besim dhe kanë ata të rriten në besim për t'u bërë shpirt të mbushur me të krishterët që ju duan ata të jenë. Ne lutemi në mënyrë specifike për -

Juan në Nikaragua
Lakishia në Portsmouth, Virginia
Brenda në Arizona

Tani Zot ne lutemi për popullin e mëposhtme që janë ruajtur për një kohë, por që kanë recommitted jetën e tyre për Ju. Ne gëzohemi me ta në këtë vendim dhe lutem që ata do të mbajnë angazhimet e tyre për ju dhe të forcohet në besim. Ne lutemi në mënyrë specifike për -

Gideon në Aurora, Colorado
Roja në Hyderabad
Christopher në RIDGELAND, Misisipi

Tani, në qoftë se ju jeni duke dëgjuar sot, dhe ju nuk e dini Zotin Jezu Krisht si Shpëtimtar tuaj, lutja e parë që ju duhet të luteni është ajo që ne e quajmë 'namazin mëkatarët. ", Thotë Gjoni 3:16," Sepse Perëndia e deshi aq bota, sa dha Birin e tij lindur vetëm, që kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme. "vetëm të besosh në zemrën tënde se Jezu Krishti vdiq për mëkatet tuaja, u varros dhe u ringjall nga të vdekurit nga fuqia e Perëndia për ju në mënyrë që ju mund të jetojnë përjetësisht me të. Lutuni dhe kërkoni Atij të hyjë në zemrën tuaj sot, dhe që do. Romakëve 10:13 thotë, "Sepse kushdo që do ta thërrasë emrin e Zotit do të shpëtohet."

Deri herën tjetër,

Mos harroni, mik, Lutuni, Mendoni, A! Perëndia ju bekoftë!