Choose another language. 

Prerok Daniel je poročilo - # 504

Dobrodošli v poročilu o preroku Danielovo. To je poročilo # 504. Moje ime je Daniel Whyte III tukaj, da vas spomnim, da je Jezus Kristus kmalu vrnil in da morate biti pripravljeni. Ta oddaja ne gre za napovedi, niti ni o določanju datumov, kakor so nekateri nespametno storil, vendar je vse o pripravah.
 
Najprej, danes si oglejmo nekaj znakov njegovega prihoda v novicah.
 
Učenci vprašal Jezusa v Matthew 24: 3, "Kaj bo znamenje, tvoj prihod, in konec sveta?« Jezus Kristus je nato, da se jim (in nam) jasne znake, da nam pokažejo, ko lahko začnemo pričakujejo prihod Gospoda in koncu sveta. Ti znaki so:

1. pojav lažnih kristi in lažni preroki
2. vojne in govorice o vojnah
3. lakote
4. pestilences (usodna epidemičnih bolezni)
5. potresi v potapljačev (različnih) krajih
6. povečano preganjanje vernikov
7. evangelij, ki je pridigal na celem svetu
8. znamenja in velike čudeže na nebu (ki vključujejo sonce, luna, zvezde, in planetarni gibov)
9. stiske in zapletene med ljudmi
10. povečalo nasilje ", kot v dneh Noetovih"
11. povečal homoseksualnost in nemoralen ", kot je bilo v dneh Lot"
12. vzpon "Goga in Magog" (ki ga mnogi Bible znanstveniki verjamejo, se nanaša na Rusijo)
13. vzpon na "kraljev vzhoda" (ki ga mnogi Bible znanstveniki verjamejo, se nanaša na Kitajskem)
14. povečanje znanja (znanost in tehnologija)
15. odpadništvo v cerkvi
16. obresti v enotno svetovno vlado, naj o svetovnemu miru
17. zanimanje za obnovo templja v Jeruzalemu

Sveto pismo govori tudi o drugih znakov, ki bodo očitno v "nevarno časih" v drugi Timoteju 3. Ti znaki so ljudje:

18. sebičen
19. covetous
20. preuzetnici
21. Ponosen
22. bogokletneže
23. neposlušni staršem
24. nehvaležen
25. Grješan
26. brez naravne naklonjenosti
27. trucebreakers
28. lažne tožniki
29. inkontinentnih
30. silovit
31. despisers tistih, ki so dobri
32. izdajalci
33. opojna
34. high-minded
35. ljubitelji užitkov več kot ljubitelji Boga
36. imajo obliko pobožnosti, vendar zanikala njeno moč.
 
Drugi znaki časov, ki so se naberejo iz Svetega pisma, vključujejo:
37. scoffers, ki se norčujejo iz Kristusove vrnitve
38. premik v smeri eno svetovno religijo
39. izlitjem Svetega Duha
40. izbruh demonski in occultic dejavnosti
41. ponovno vzpostavitev Izrael
42. Arab sovražnost proti Izraelu
43. ponovno združitev Evrope
44. premik v smeri enega svetovnega gospodarstva

Če pogledamo na svetovne dogodke skozi objektiv Božjo besedo, si oglejmo nekaj naslovov iz današnje novice, ki kažejo na drugi prihod Gospoda Jezusa Kristusa.

Najprej, danes, v kategoriji Sign vojn in govorice o vojnah - glede na Associated Press, militantni voditelji iz skupine Islamic State in Al Kaido zbrali v kmečki hiši v severni Siriji prejšnji teden in se dogovorili o načrtu za ustavitev boj med seboj in delati skupaj proti svojim nasprotnikom. Tak accord lahko predstavili nove težave za strategijo Washingtona proti ISIS. Medtem bojnih letal iz ZDA pod vodstvom koalicije stavkovnimi skrajneži iz zraka, je Obamova administracija prešteti na oborožujejo "zmerni" uporniške frakcije, da jih potisnite nazaj na zemljo. Ti uporniki, že štejejo relativno šibka in neorganizirano, bi srečevali veliko močnejšo opozicijo, če dve težki-hitting militantne skupine so zdaj delajo skupaj.

Drugič, danes, v kategoriji Sign vojn in govorice o vojnah - glede na Associated Press, top vojaški ameriški voditelj povedal kongresu v četrtek, da bi Združene države Amerike menijo odpošiljanje skromno število ameriških sil v boju z iraškimi enote, kot so sodelujejo v večjih misijah v boju proti skrajnežem v islamske države. Army General Martin Dempsey, predsednik Skupnega Chiefs of Staff, je dejal iraški sile delajo boljše delo, vendar je rekel, prizadevanje, da se premaknete v Mosulu ali obnoviti meje s Sirijo bi zahteval bolj zapletene operacije.

Tretjič, danes, v kategoriji Sign vojn in govorice o vojnah - Po Reuters, Moskvi in ​​Kijevu obtoženi med seboj v četrtek kršenja premirja in Združene države Amerike posvaril Rusijo, da bi Zahod ga še dodatno kaznovati za svoje "vojaške eskalacije "krize Ukrajina. Ukrajina obtožil Rusijo pošiljanje vojakov in orožja, da bi separatistične upornike v vzhodni Ukrajini začela novo ofenzivo v konfliktu, da je umrlo več kot 4.000 ljudi. Rusija posvaril Kijev, da bi bila vsaka obnovitev sovražnosti proti separatisti katastrofalne za Ukrajino.

Četrtič, danes, v kategoriji znamenju potresov v raznih krajih - v skladu z USA Today, magnitudo-4,8 potres v sredo šokiralo dele Kansas, Oklahoma in Arkansas, najmočnejši osmih potresov, ki raztresena na potresno aktivno območje nad 24 ur. Zmerno močan potres, ki je bil razmeroma plitvo na 3,4 kilometrov globoko, udari približno 30 kilometrov jugozahodno od Wichita ob meji Oklahoma. Sunek je bilo čutiti po večjem delu države, in tako daleč, kot Tulsa, OK, približno 170 milj. Nekateri prebivalci Arkansas poročali tudi tresenje.

Petič, danes, v kategoriji Sign pretresov v Izraelu in na Bližnjem vzhodu - v skladu z Al Jazeera, ameriški državni sekretar John Kerry je dejal, da so bili dogovorjeni ukrepi na na pogovorih v Amanu zmanjšati napetosti med Izraelci in Palestinci. Kar nekaj podrobnosti, Kerry je dejal, da so trdne zaveze za ohranitev statusa quo na svetih mestih v zasedenem vzhodnem Jeruzalemu, po pogovorih z izraelskim premierom Benjaminom Netanjahujem in jordanski kralj Abdulah II. Rekel je, da Izrael in Jordanija, ki ima skrbniške pravice nad Al-Aqsa mošejo, so se tudi strinjali, da sprejmejo ukrepe za "de-stopnjevali situacijo" v Jeruzalemu in na "ponovni vzpostavitvi zaupanja."

Sveto pismo pravi, da v Luke 21:25: "In tam se znaki na soncu in luni in zvezdah in na zemlji stiske narodov, s zmedenost, morje in valovi buči."
  
Si lahko preberete te zgodbe podrobneje in dobili več Second povezanih Coming novice na naši spletni strani Second Coming Herald.com

Zdaj je čas za Prophecy bootcamp.
 
Prophecy Bootcamp je, če imamo opravka z osnovami prerokovanja, drugi prihod Kristusa, in kaj se bo zgodilo v prihodnosti v skladu z Biblijo. Naš cilj tukaj je, ne da napovedati, ampak, da vam pomaga priti pripravljen z razumevanjem, kako se bodo stvari odvijajo v končnih časih.
 
Je z naslovom Naša tema za danes "kam gremo (del 7)?" Od Dr. Ed Hindson knjigi "razodetja: Izkoriščanje prihodnost".

Razlike razlage Razodetja so vključeni:

1. pogled preterist. Ta pogled vidi celotno knjigo, z nekaj izjemami, kot da je izpolnil v preteklosti - v petem stoletju našega štetja s padcem Jeruzalema in preganjanju cerkve s strani rimskega imperija. To omogoča nobene prave prihodnje izpolnjevanje katerega koli od sodb (tesnila, trobente, sklede).

2. historicistične pogled. Ta pogled je videti za izpolnitev teh prerokb vsej cerkveni zgodovini. To je pripeljalo do neskončne špekulacije, da je popolnoma brez svetopisemskega podpore. Identifikacije so vključeni menihi in bratje so "kobilice", Muhammad kot "padla zvezda", Alaric Goth kot prvo trobento, Elizabeth I kot prvo skledo, Martin Luther kot angel Sardis, Adolf Hitler z rdečo konja oglas infinitum.

3. Pogled idealist. Ta pogled interpretira Razodetje kot niz idealnih načel, povezanih z bojem med dobrim in zlim. To allegorizes celotno knjigo kot duhovni konflikt nepovezani z dejanskimi zgodovinskimi dogodki. Za "stiska" postane svojih notranjih konfliktov. Za "vrnitev Kristusa" poteka v lastnem srcu in mislih. Prepričana je, da je prerokba, da imajo kaj za povedati o resničnih dogodkov v prihodnosti.

Robert L. Thomas povzema njegovo obrambo futurističnega mnenju s tem Grobni ugotovitvijo: "The futurist pristop h knjigi, je edina, ki daje dovolj priznanja preroško stilu knjige in normalni hermenevtično vzorec razlage, ki temelji na tem stilu. Prepričana je, da je knjiga kot s poudarkom na zadnjem obdobju (-ih) svetovne zgodovine in opisuje različne dogodke in njihove odnose med seboj. To je stališče, da se najbolj ujema z načelom dobesedne razlage. "

Apokalipse razkriva prihodnost. To je Božji načrt, ki nam pomagajo razumeti, kjer se zgodovina človek se dogaja. Dejstvo, da je usmerjen na čas koncu je jasno celotnem knjigo. Služi kot končni konzumacije svetopisemskega razodetja. Popelje nas od prvega stoletja do zadnjega stoletja pred preganjanjem do zmagoslavja, od borijo Cerkve Bride Kristusa, od Patmos v raj.

Apocalypse je bil imenovan epilog odvija drama odrešenja. V svetopisemski zapis, človeška zgodovina se začne na vrtu in se konča v večnem mestu. Začne se s tragedijo in konča v zmagoslavje. Začne se z odpovedjo človeka in se konča z njegovim povzdignjenje. Vmes stoji podati! In na ta križ, Jezus Kristus je spremenila potek zgodovine človeštva večno. Aleluja! Kakšen Odrešenika!

Gospod pripravljeni, bomo še naprej iskali na to temo na našem naslednjem oddajanje / podcast.
 
Na koncu, pa razmisli, kaj hoče Bog, ti in jaz storiti v luči Njegova Second Coming.
 
Jezus Kristus je rekel v Luke 19:13 na "Zasedajo dokler ne pridem." Ob upoštevanju, da nadaljujemo našo Biblije študija serijo o knjigah prve in druge Tesaloničanom ki Pavel je zapisal, da verniki, ki so imeli pomisleke o drugem prihodu Jezusa Kristusa, in kaj bi morali storiti, kot so čakali. Ta oddelek je z naslovom "The Fate of the Earth (Part 3)" iz knjige "Čakam na drugi prihod" Ray C. Stedman.

V tem skrivnostnem času po Jezusu je vstal od mrtvih in prikazal svojim učencem, nato pa spet izginil, so ga vprašali: "Gospod, ste v tem času bo za obnovitev izraelsko kraljestvo?" Z drugimi besedami, so se sprašuje: "Ali je to čas, ko boste izpolnili napovedi prerokov, ki bodo Izrael vodja narodov in Mesija bo kraljeval osebno na zemlji?"

Njegov izjemen odgovor na njihovo vprašanje je bilo: ". To ni za vas, da veš krat ali rok [isti izraz uporablja v Tesaloničanom] Oče je določil svoji oblasti" Z drugimi besedami, samo Oče je vedel odgovor na svoje . Vprašanje Jezus šel na predstavili program, ki bi vplivala na njih: »Toda prejeli boste moč, ko bo Sveti Duh prihaja na vas; in boste moje priče v Jeruzalemu in po vsej Judeji in Samariji ter do skrajnih mej sveta. «
 
Če Gospod tarries njegovega prihoda in živimo, bomo še naprej iskali na to temo v našem naslednjem oddajanje / podcast.
........
Sklepna molitev
.......
 
Spomnite se besed Gospoda v Mateju 24:42: "Pazi torej: za vi ne veste, kaj ura Mar pride vaš Gospod." Matthew 24:44 pravi: "Zato bodite tudi vi pripravljeni:. V taki uri kot vi, da ne bo Sin človekov pride"
 
Če niste pripravljeni za vrnitev Jezusa Kristusa, lahko vas pozivam, da se pripraviš ga je danes ga prejema kot svojega Odrešenika. John 3:16 pravi: "Bog je namreč svet tako vzljubil, da je dal svojega rojen edinorojenega Sina, da kdor veruje vanj, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje." Samo v svojem srcu veroval, da je Jezus Kristus umrl za vaše grehe, bil pokopan in vstal od mrtvih, ki jih je moč Bogu za vas, tako da boste lahko večno živeti z njim. Molite in ga prosil, da pride v tvoje srce danes, in on bo. Rimljani 10:13 pravi: "Kdor bo klical ime Gospodovo, bo rešen."
 
Naj bo gledal za vašo odrešitev draweth blizu. Dovolite nam pridružite v molitvi Janeza razodevalcu - ". Kljub temu prihaja, Gospod Jezus" Bog te blagoslovi.