Choose another language. 

Пророк Данило Извештај - # 504

Добродошли у Пророк Данило Извјештаја. Ово је извештај # 504. Моје име је Данијел Вајт ИИ овде да вас подсетим да је Исус Христ се ускоро вратити и да треба да буду припремљени. Ова емисија се не ради о предвиђањима, нити је о постављању датума као што су неки наивно да уради, али је све о припреми.
 
Прво, данас, хајде да погледамо неке знаке његовог доласка у вестима.
 
Ученици питао Исуса у Матеју 24: 3, "Шта ће бити знак твојега доласка и краја света?" Исус Христ је затим да их (и нас) дају јасне знаке које нам показују када можемо почети да очекују да виде долазак Господа и на крају света. Ови знаци укључују:

1. појава лажних пророка Цхристс и лажних
2. ратове и гласове о ратовима
3. глади
4. помори (фаталан епидемије)
5. земљотреси у Диверс (разним местима)
6. повећана прогон верника
7. Јеванђеље се проповеда у целом свету
8. знаци и велика чудеса на небу (које укључују Сунце, Месец, звезде и планете покрете)
9. невоља и збуњеност међу људима
10. повећала насиље "као у Нојево време"
11. повећао хомосексуалност и сексуални неморал "као што је било у данима Лота"
12. успон "Гог и Магог" (који многи библијски научници верују да се односи на Русију)
13. успон на "краљева истока" (који многи библијски научници верују односи на Кину)
14. Повећање знања (наука и технологија)
15. отпадништво у цркви
16. интересовање за јединствену светску владу да доведу до глобалном миру
17. интересовање за обнову храма у Јерусалиму

Библија такође говори о другим знацима који ће бити видљиво у "опасним временима" у Другом Тимотеју 3. Ови знаци се људи:

18. себичан
19. похлепни
20. боастерс
21. поносан
22. богохулницима
23. непослушни родитељима
24. незахвалан
25. унхоли
26. без природне наклоности
27. труцебреакерс
28. лажне тужитељи
29. инконтинентни
30. жестока
31. презираће оне који су добри
32. издајници
33. опојно
34. високог ума
35. љубитељи задовољстава више него љубитељи Бога
36. имају обличје побожности, али негира његову моћ.
 
Остали знакови времена које су прикупљене из Писма су:
37. подругљивци који се ругају Христовог повратка
38. кретање ка једном светске религије
39. Силазак Светог Духа
40. избијање демонске и оццултиц активности
41. поновно успостављање Израела
42. Арапска непријатељство према Израелу
43. поновно уједињење Европе
44. Покрет ка једном светске привреде а

Гледајући светским догађајима кроз објектив Речи Божије, хајде да погледамо неке наслове из данашње вести који указују на други долазак Господа Исуса Христа.

Прво, данас, у категорији знаку Варс & гласове о ратовима - Према Ассоциатед Пресс, Милитантни лидери из исламске државе групи и ал-Каиде окупили на фарми на северу Сирије прошле недеље и договорили о плану да се заустави боре једни друге и раде заједно против својих противника. Такав споразум би могао представљати нове потешкоће за стратегије Васхингтона против ИСИС. Док авиони из предвођене САД коалиција штрајка милитаната из ваздуха, Обамина администрација је рачунао на наоружавање "умерен" побуњеничких фракција да их потисне на терену. Ови побуњеници, већ сматрају релативно слаба и неорганизована, ће се суочити са далеко јачи отпор ако се два тешка-ударају милитантне групе сада раде заједно.

Друго, данас, у категорији знаку Варс & гласове о ратовима - Према Ассоциатед Пресс, највиши војни лидер Америке рекао Конгресу у четвртак да ће Сједињене Државе размотри слање скроман број америчких снага да се боре са ирачким трупама као што су укључе у већим мисијама у кампањи против исламске државе милитаната. Војска генерал Мартин Демпси, председавајући Здруженог генералштаба, рекао је да су ирачке снаге раде бољи посао, али је рекао напор да се пресели у Мосул или да бисте вратили границу са Сиријом ће захтевати сложеније операције.

Треће, данас, у категорији знаку Варс & гласове о ратовима - Према писању Ројтерса, Москве и Кијева оптуживали једни друге у четвртак за кршење прекида ватре и САД упозорила Русију да би Запад га казне додатно за "војну ескалацију "из Украјине кризе. Украјина оптужио Русију за слање војника и оружје да помогне сепаратистичке побуњенике у источној Украјини покрену нову офанзиву у сукобу који је погинуло више од 4.000 људи. Русија је упозорила Кијев да би сваки наставак непријатељстава против сепаратиста бити катастрофалне за Украјину.

Четврто, данас, у категорији Сигн земљотреса у разним местима - према УСА Тодаи, јачине 4,8-земљотрес у среду уздрмао делове Канзас, Оклахома, Арканзас и, најјачи од осам земљотреса који је потресао сеизмички активним региону у 24 часа. Умерено јак земљотрес, који је био релативно плитко на 3,4 миља дубоко, погодио око 30 миља југозападно од Вицхита дуж границе Оклахома. Ударац је осетио у великом дијелу државе и као далеко као Тулса, ОК, око 170 миља далеко. Неки становници Арканзас такође известио се тресе.

Пето, данас, у категорији знаку превирања у Израелу и на Блиском истоку - Према Ал Јазеера, амерички државни секретар Џон Кери је рекао да су кораци договорено на преговорима у Аману да смањи тензије између Израелаца и Палестинаца. Давање неколико детаља, Кери је рекао да је фирма обавезе учињен да се одржи статус куо у светињама у окупираном источном Јерусалиму, након разговора са израелским премијер Бењамин Нетањаху и јорданског краља Абдулаха ИИ. Он је рекао да Израел и Јордан, који има чувања права над Ал Акса, је такође пристао да предузму кораке како би "де ескалира ситуацију" у Јерусалиму и да се "обнови поверење."

Библија каже у Луки 21:25: "И биће знаци у сунцу и у месецу, а међу звездама, а на земљи невоље народа, са недоумице, море и таласи галами."
  
Можете прочитати ове приче детаљније и добити више Сецонд Цоминг односе на вести на нашем сајту Сецонд Цоминг Хералд.цом

Сада је време за Пропхеци Боотцамп.
 
Пророчанство Боотцамп је место где се носимо са основама пророчанства, други долазак Христов, и шта ће се догодити у будућности, према Библији. Наш циљ овде није да предвиде, али ће вам помоћи да се припремају разумевање како ће се ствари одвијати у последњим временима.
 
Наша тема за данас је под називом "Где смо се упутили (Парт 7)?" Из Др. Ед Хиндсон књига "Откривења: Откључавање будућности".

Варијације у тумачењу Откривења су укључени:

1. Правилно гледиште Претерист. Овај поглед види целу књигу, уз неколико изузетака, као да су испуњени у прошлости - у петом веку са падом Јерусалима и прогона цркве од стране Римског царства. Она не дозвољава стварну будуће испуњавање било ког пресуда (Сеалс, трубе, чиније).

2. историчар поглед. Овај став тражи испуњење ових пророчанстава током црквене историје. То је довело до бескрајне спекулације да је потпуно без библијске подршке. Идентификације су укључени монаси и фратри као "скакаваца", Мухамед као "Фаллен Стар", Алариц Тхе Готх као прва труба, Елизабета И као први чинију, Мартин Лутхер као анђела Сарду, Адолф Хитлер као црвеног коња, ад инфинитум.

3. поглед идеалиста. Ово гледиште тумачи Откривење као низ идеалних принципа који се односе на борбу између добра и зла. То алегоризује целу књигу као духовног сукоба који нема везе са стварним историјским догађајима. "Невоље" постаје нечије унутрашње конфликте. Је "Христов повратак" одвија се у сопственом срцу и уму. То виевс пророчанство да имају шта да кажу о стварним будућих догађаја.

Роберт Л. Томас резимира своју одбрану футуристички поглед са овим криптичној посматрања: "футуристички приступ књизи је једина која даје довољно признање пророчког стилу књиге и нормалан херменеути образац тумачења на основу тог стила. То виевс књигу као фокусира на последњем периоду (а) светске историје и наводећи различите догађаје и њихове везе једна са другом. Ово је став да најбоље слаже са принципом буквалног тумачења. "

Апокалипса открива будућност. То је Божја мапу пута да нам помогне да разумемо где је људска историја иде. Чињеница да указује на време до краја јасно у целој књизи. Она служи као коначни конзумације библијске откровења. То нас води из првог века до прошлог века, од прогона до тријумфа, из бори цркве Невесте Христове, од Патмос у рај.

Апокалипса је назвао епилог драме која се одвијала спасења. У библијском запису, људска историја почиње у башти, а завршава у вечном граду. Она почиње са трагедијом и завршава у тријумфу. Она почиње са неуспехом човека и завршава са својом егзалтације. У међувремену, тамо стоји крст! И на том крсту, Исус Христос је заувек променио ток људске историје. Алелуја! Какав Спаситељ!

Божија воља, ми ћемо наставити гледајући ову тему на нашем следећем Броадцаст / подцаст.
 
На крају, хајде да размотримо оно што Бог жели ти и ја да урадим у свјетлу Његовог другог доласка.
 
Исус Христос је рекао у Луки 19:13 на "Окупирајмо док не дођем." У светлу тога, ми настављамо нашу Библе Студи Сериес о књигама Првог и Другог Солуњанима што је Павле написао верницима који су забринутост због Други долазак Исуса Христа, и шта треба да ураде док су чекали. Ова секција је под називом "Судбина Земље (Парт 3)" из књиге "Чекајући на Тхе Сецонд Цоминг" Раи Ц. Стедман.

Током тог мистериозног периоду после Исуса је устао из мртвих и појавио се својим ученицима, а затим поново нестао, питали су га: "Господе, да ли сте у овом тренутку да врате краљевство Израелу?" Другим речима, они су питали: "Да ли је ово време када ћете испунити предвиђања пророка да ће Израел бити шеф народа и Месија ће лично владати на земљи?"

Његов изузетан одговор на њихово питање је било: ". Није за вас да знате времена или датуме [исти израз се користи у Солуњанима] Отац је поставила свој ауторитет" Другим речима, само Отац је знао одговор на њихове . Питање Исус је наставио да укратко изложити програм који ће их утицати: "Али ви ћете примити силу када Свети Дух долази на вас; а ви ћете бити моји сведоци у Јерусалиму и по свој Јудеји и Самарији и до краја земље. "
 
Ако је Господ тарриес његовог доласка и живимо, ми ћемо наставити гледајући ову тему у нашој наредној емисији / подцаст.
........
ЗАТВАРАЊЕ МОЛИТВА
.......
 
Сетите се речи Господа у Матеју 24:42: "Пази дакле, јер не знате у који ће час доћи Господ ваш." Матеј 24:44 каже: "Зато и ви бити и спремна:. Јер у сат времена, као не мислите Син човечији скупља"
 
Ако нисте спремни за повратак Исуса Христа, могу вам и да се спремим данас прима га као свог Спаситеља. Јован 3:16 каже, "Јер Бог је тако заволео свет да је свог Јединородног дао Сина да нико ко верује у Њега не погине, него да има живот вечни." Само поверујеш у свом срцу да је Исус Христос умро за твоје грехе, и сахрањен, и устао из мртвих снагом Бога за вас тако да можете вечно живети са Њим. Молите се и замолите га да дође у твоје срце данас, и он ће. Римљанима 10:13 каже: "Јер ко се призове име Господње, биће спасен."
 
Настави да тражиш до фор иоур искупљење драветх близу. Хајде да се придруже у молитви за Јохн Тхе Ревелатор - ". Чак и тако, Дођи, Господе Исусе" Bog te blagoslovio.