Choose another language. 

Bine ați venit la Raportul profetului Daniel. Acest lucru este raport. Numele meu este Daniel Whyte III aici pentru a vă reaminti că Isus Hristos se întoarce curând și că trebuie să fie pregătite. Aceasta difuzare nu este vorba despre predictii, nici nu este despre setarea datele ca unii prostește au făcut, însă este vorba de pregătire.

În primul rând, astăzi, să ne uităm la unele semne de venirea Lui în știri.

Ucenicii au întrebat pe Isus în Matei 24: 3, "Care va fi semnul venirii Tale, și al sfârșitului lumii?" Isus Hristos, apoi a continuat să-i (și noi) da semne clare care ne arată când putem începe să se aștepte pentru a vedea venire a Domnului și sfârșitul lumii. Aceste semne includ:

1. aspectul Hristoși mincinoși și prooroci mincinoși
2. războaie și vești de războaie
3. foamete
4. molime (boli epidemice fatal)
5. cutremure în diverse locuri (diferite)
6. crescut persecutarea credincioșilor
7. Evanghelia predicată în toată lumea
8. semne și minuni mari în ceruri (care implică soarele, luna, stelele, iar mișcările planetare)
9. primejdie și nedumerire în rândul persoanelor
10. crescut violența ", ca în zilele lui Noe"
11. crescut homosexualitatea și imoralitate sexuală ", așa cum a fost în zilele lui Lot"
12. creșterea de "Gog și Magog" (care mulți cercetători ai Bibliei cred că se referă la Rusia)
13. creșterea a "împărații răsăritului" (care cred mulți cercetători ai Bibliei se referă la China)
14. creșterea cunoștințelor (știință și tehnologie)
15. apostazie în biserică
16. interes într-un guvern mondial unificat pentru a aduce pace global
17. interes în reconstruirea Templului din Ierusalim

Biblia vorbește și de alte semne care vor fi evidente în "vremuri grele", în al doilea rând Timotei 3 Acei semne sunt persoane fiind:

18. egoist
19. lacom
20. lăudăroși
21. mândru
22. blasfemiatori
23. neascultători de părinți
24. nemulțumitori
25. profan
26. fără dragoste firească
27. trucebreakers
28. clevetitori
29. incontinent
30. feroce
31. neiubitori de care sunt bune
32. trădători
33. impetuos
34.-mare-minded
35. iubitori de plăceri mai mult decât iubitori de Dumnezeu
36. având o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea.

Alte semne ale vremurilor care au fost spicuite din Scriptură includ:
37. batjocoritori care bat joc de întoarcerea lui Hristos
38. mișcare spre o religie-o lume
39. revărsare a Duhului Sfânt
40. focar de activitate demonică și ocultă
41. restabilirea Israel
42. ostilitate față de Israel arab
43. re-unificare a Europei
44. mișcare spre o economie de o lume

Privind la evenimentele mondiale, prin prisma Cuvântului lui Dumnezeu, să ne uităm la unele titluri de știri de astăzi care indică a doua venire a Domnului Isus Hristos.

În primul rând, astăzi, în categoria Contul meu războaielor și vești de războaie: - Potrivit Associated Press, șeful lui Jordan vigoare aer spus aproximativ 7.000 de luptători Grup de stat islamic au fost uciși de la Iordania a început participarea la lovituri aeriene de coaliție.Împărăția a lansat lovituri aeriene împotriva depozite stat islamic arme, centre de formare, și barăci militare, deoarece militanții lansat un videoclip ele ardere pilot iordanian la moarte. De joia trecută, forțele aeriene iordanian a atacat și distrus peste 56 de obiective stat islamic.

În al doilea rând, astăzi, în categoria semn de tulburare între națiuni - Potrivit BBC, președintele american Barack Obama a avertizat președintele Vladimir Putin că Rusia se va confrunta cu costuri mai mari în cazul în care continuă "acțiuni agresive" săi în Ucraina. Obama a cerut omologului său rus să profite de ocazia de noi discuții pentru a găsi o soluție pașnică la războiul care a devastat începând cu luna aprilie a anului trecut. Putin se va întâlni cu liderii din Franța, Germania și Ucraina, la un summit în Belarus miercuri. Cu toate acestea, nu a existat lupte intense în estul Ucrainei înainte de discuții.

În al treilea rând, astăzi, în categoria Contul meu războaielor și vești de războaie: - Potrivit Agence France-Presse (AFP), Emiratele Arabe Unite a lansat lovituri aeriene, marți, împotriva ISIS de la o bază aeriană din Iordania, marcând revenirea la operațiuni de luptă împotriva militanți după stoparea greve la sfarsitul anului trecut. Agenția oficială de știri din Golf federației citat Comandamentul General al Forțelor Armate EAU spunand ca Emirate avioane F-16 a efectuat o serie de greve marți dimineață. Luptătorii întors în siguranță înapoi la baza după izbitoare obiectivele lor.

În al patrulea rând, astăzi, în categoria semn de tulburare între națiuni - Potrivit Reuters, guvernul Statelor Unite este de a crea o nouă agenție pentru a monitoriza amenințările cibernetice, punerea în comun și analizarea informațiilor cu privire la un spectru de riscuri. Un oficial a declarat Cyber Threat Intelligence Centrul de Integrare (CTIIC) va fi un "centru de informații, care va" conecta punctele "între diferitele amenințări cibernetice la națiunea astfel că departamentele și agențiile relevante sunt conștienți de aceste amenințări în cât mai aproape în timp real ca posibil. "Președintele Obama a mutat securitate cibernetică la partea de sus a agendei sale 2015, după atacurile recente împotriva hacking mari corporatii din SUA și guvernul federal în sine.

În al cincilea rând, astăzi, în categoria Contul meu războaielor și vești de războaie: - Potrivit NBC News, Iordania a implementat "mii" de trupe la granița cu Irakul, deoarece rampe o campanie împotriva militanților ISIS. Trupele au fost trimise pentru a preveni infiltrarea de luptători ISIS în Iordania și ca o demonstrație de forță. În timp ce există zone de sprijin ISIS peste granița cu Irakul, implementare Iordaniei părea să fie "o intensificare a eforturilor continue de a asigura granița pentru a opri mișcarea de femei și arme."

Biblia spune în Matei 24: 45-47: "Care este deci robul credincios și înțelept, pe care stăpânul său a făcut conducător peste casa lui, ca să le dea hrana la timp? Ferice de robul acela pe care stăpânul său îl va găsi făcând așa. Adevărat vă spun, că îl va pune peste toate averile sale. "

Puteți citi aceste povești mai în detaliu și să obțină mai multe știri a doua venire legate de pe site-ul nostru la a doua venire Herald.com

Acum, e timpul pentru Prophecy Bootcamp.

Profeția Bootcamp este locul unde avem de a face cu elementele de bază ale profeției, a doua venire a lui Hristos, și ce se va întâmpla în viitor, conform Bibliei. Scopul nostru aici nu este de a face previziuni, dar pentru a vă ajuta să preparați prin intelegerea modului in care lucrurile se vor desfășura în vremurile din urmă.

Subiectul nostru pentru ziua de azi este intitulat "Hotărârea Incepe la Casa lui Dumnezeu" (partea 8) din cartea Dr. Ed Hindson lui "Apocalipsa: Deblocarea Viitorul". Și, eu vreau să vă reamintesc să profite de oferta noastra speciala. Dacă vă bucura de acest podcast, vă rugăm să nu ezitați să cumpere o copie a acestei cărți - "Apocalipsa: Deblocarea Viitorul" de Dr. Ed Hindson. Dr.Hindson simplifică mesajul Apocalipsei, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință pentru tine. Aveți nevoie de această carte în bibliotecă. Acesta este disponibil pe site-ul nostru pentru doar 30 dolari. Puteți face achiziția astăzi la SecondComingHerald.com.

Acum, ne subiect Prophecy Bootcamp pentru ziua de azi este intitulat: Pergam: POLITIC BISERICA (PARTEA 2)

Pergam a fost un oraș incredibil. Temple stâlpi, clădiri publice, și fortificații masive așezat deasupra Acropole. Și mai presus de toate a fost marea Templul lui Zeus, regele zeilor. Când Attalus III de Pergam a murit în 133 î.Hr., el lăsat orașul pentru romani, și-au făcut-o capitalul politic în Asia. Biblioteca locală a fost unul dintre cele mai mari din lumea antică, oferind o colecție de 200.000 de volume.

Pergam fost, de asemenea, cunoscut pentru celebra vindecare și centru medical. Aici, meditație religioasă, interpretare de vis, manipularea șarpe, și artele medicale au fost combinate în scopuri de vindecare.Drumul Sacru condus de Asclepion, construit în cinstea zeului de vindecare, spre acropola, care a crescut de o mie de metri deasupra câmpiei. Aproape de summit-ul a stat la altar imens de Zeus. O scurtă distanță a fost Templul elegant Atenei (zeița greacă de război). Dar mai mult decât orice altceva, cultul imperial de cult Cezar a dominat toate celelalte la Pergam.

Hristos a început scrisoarea sa către biserica din Pergam, amintindu-le: "Știu unde locuiești." El a fost pe deplin conștient de faptul că acești credincioși au fost înconjurat de o societate non-creștină. și expuse la valorile sale, standarde, și presiuni. Confruntarea dintre puterea de stat și tânărul biserica creștină a fost inevitabilă.

Tradiția creștină susține că Gaius a fost primul episcop al Pergam și că el a fost urmat de Antipa, pe care Domnul se referă la scrisoarea Lui ca "martor mea, o Meu credincios." Numele lui înseamnă "împotriva tuturor" și se poate referi la dorința lui să stea împotriva tuturor compromis și ispită.

În ciuda acestui patrimoniu minunat, Domnul a avut două preocupări mari pentru această biserică. Hristos este descris ca deține o sabie cu două tăișuri."Dreptul de sabie" a fost vizualizat de romani ca puterea asupra vieții și a morții și a fost învestit în proconsulul. Aici, Domnul Hristos își asumă acest drept. Astfel, El amintește că Biserica Sa El singur este suveran și suprem. Numai El are toată puterea!

Doamne dispus, vom continua uita la acest subiect pe următoarea noastră de difuzare / podcast.

În încheiere, să luăm în considerare ceea ce Dumnezeu vrea ca tu și cu mine să fac în lumina a doua Sa venire.

Isus Hristos a spus în Luca 19:13 la "Occupy până voi veni." În lumina care, continuăm seria noastră studiu biblic pe cărțile de Primă & A doua Tesaloniceni care Pavel a scris credincioșilor care au avut temeri legate de a doua venire a lui Isus Hristos, și ceea ce ar trebui să facă așa cum se așteptau. Această secțiune este intitulat "Condiții de viață ca un creștin (partea 11)," din cartea "În așteptare pe a doua venire" de Ray C. Stedman.

Cum să reacționeze la orientările dă Dumnezeu? Pavel spune nu ignora Spiritul anilor determinat și nu nesocoti instruire Scripturii de.

Inspirația Duhului mereu vine în două moduri: în primul rând, nu mai faci ceea ce este greșit; și în al doilea rând, începe să faci ceea ce este corect. Dacă ești un creștin, ești familiarizat cu ghiont interior care spune, "Dumnezeu te vrea să facă ceva", sau "Dumnezeu vrea ca tu să nu mai faci ceva." Pavel spune: "Dă în acele sentimente. Când Duhul vă solicită să arate dragostea față de cineva, o fac; nu dețin înapoi. "

În al doilea rând, nu ignora înțelepciunea Scripturii de. În cuvintele lui Pavel, "nu disprețuiți proorociile." Din păcate, din cauza unor tendințe de cult din zilele noastre, ne gândim la proorocesc ca o putere specială de a prezice viitorul, fie pentru noi individual sau pentru lume în general.

Dr. FF Bruce, unul dintre cele mai mari comentatorii din zilele noastre, spune profețiile este "declararea mintea lui Dumnezeu în puterea Duhului." În primele zile ale bisericii, înainte ca Noul Testament a fost scris, acest lucru a fost făcut oral ; un profet a vorbit mintea Duhului într-un ansamblu. Dar din moment ce scrierea Scripturilor, avem foarte puțin nevoie de nici un fel de proorocesc, alta decât cea bazată pe Biblie. Deci pentru noi, profețiile a devenit ceea ce noi numim predicarea expozitivă și de predare. Se deschide mintea lui Dumnezeu din Cuvântul lui Dumnezeu. Nu disprețui că, spune apostolul; că este înțelepciunea lui Dumnezeu vă spune cum să acționeze, cum să gândească, și cum la comanda viața ta. Nu-l tratăm cu ușurință. Respectarea poruncilor sale va salva dureri de cap nenumărate și necazuri.

Dacă Domnul întârzie venirea Lui și trăim, vom continua uita la acest subiect în următoarea noastră de difuzare / podcast.

...... ..
INCHIDERE RUGĂCIUNE
.......

Amintiți-vă cuvintele Domnului din Matei 24:42: "Vegheați dar, pentru că nu știți în ce zi va veni Domnul vostru." Matei 24:44 spune: "De aceea, fiți gata, pentru că în ceasul în care nu vă gândiți Fiul omului va veni. "

Daca nu sunt gata pentru revenirea lui Isus Hristos, permiteți-mi să vă încurajez să mă pregătesc astăzi de la primirea El ca Mântuitor. Ioan 3:16 spune: "Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică." Doar crezi în inima ta că Isus Hristos a murit pentru păcatele tale, a fost îngropat, și a înviat din morți, prin puterea lui Dumnezeu pentru tine, astfel încât să puteți trăi veșnic împreună cu El. Rugați-vă și roagă-L să vină în inima ta astăzi, și El va face. Romani 10:13 spune: "Fiindcă oricine va chema numele Domnului va fi mântuit."

Păstrați în căutarea pentru răscumpărarea voastră se apropie. Să ni se alăture în rugăciunea Ioan vizionarul - "Chiar și așa, vin, Doamne Isuse." Dumnezeu să te binecuvânteze.