Choose another language. 

Profeten Daniels Rapporter - # 504

Velkommen til Profeten Daniel beretning. Dette er rapporten # 504. Mitt navn er Daniel Whyte III her for å minne deg på at Jesus Kristus kommer tilbake snart, og at du må være forberedt. Denne sendingen handler ikke om spådommer, og det er heller om å sette datoer som noen tåpelig har gjort, men det handler om forberedelse.
 
Først i dag, la oss se på noen tegn på hans komme i nyhetene.
 
Disiplene spurte Jesus i Matteus 24: 3: «Hva skal være tegnet på ditt komme og på verdens ende?" Jesus Kristus gikk så videre til å gi dem (og oss) klare tegn som viser oss når vi kan begynne å forvente å se Herrens komme og verdens ende. Disse skiltene er:

1. utseendet av falske messiaser og falske profeter
2. kriger og rykter om krig
3. hungersnød
4. pest (fatale epidemiske sykdommer)
5. jordskjelv på forskjellige (ulike) steder
6. økt forfølgelse av troende
7. evangeliet blir forkynt i hele verden
8. tegn og store under i himmelen (som involverer solen, månen, stjernene og planetenes bevegelser)
9. nød og forvirring blant folk
10. økt vold "som i Noahs dager"
11. økt homofili og seksuell umoral "som det var i Lots dager"
12. fremveksten av "Gog og Magog" (som mange bibelforskere mener refererer til Russland)
13. økningen av "kongene fra Østen" (som mange bibelforskere mener refererer til Kina)
14. økning i kunnskap (vitenskap og teknologi)
15. frafall i kirken
16. interesse i en enhetlig verdensregjering for å få til global fred
17. interesse i gjenoppbyggingen av templet i Jerusalem

Bibelen taler også andre tegn som vil være tydelig i «vanskelige tider» i Second Timothy 3. Disse skiltene er folk som er:

18. egoistisk
19. begjærlig
20. skryt
21. stolt
22. spottere
23. ulydige mot foreldre
24. utakknemlige
25. uhellig
26. ukjærlige
27. uforsonlige
28. falske anklagere
29. inkontinent
30. voldsom
31. kjærlighet til de som er gode
32. forrædere
33. berusende
34. high-minded
35. elsker nytelser mer enn de elsker Gud
36. ha en form for gudsfrykt, men fornekter dens kraft.
 
Andre tegn i tiden som har blitt sanket fra Skriften inkluderer:
37. spottere som spotter for Kristi gjenkomst
38. bevegelse mot en en-verden religion
39. utgytelse av Den Hellige Ånd
40. utbrudd av demonisk og okkult aktivitet
41. reetablering av Israel
42. Arab fiendtlighet mot Israel
43. gjenforeningen av Europa
44. bevegelse mot et verdensøkonomien

Ser på verdens hendelser gjennom linsen av Guds Ord, la oss se på noen overskrifter fra dagens nyheter som peker til den andre kommer Jesus Kristus.

Først i dag, under Sign kategorien WARS og rykter om krig - Ifølge Associated Press, Militante ledere fra den islamske staten gruppen og al-Qaida samlet på en gård i Nord-Syria i forrige uke og ble enige om en plan for å stoppe slåss mot hverandre og jobbe sammen mot sine motstandere. Slik overenskomst kan presentere nye vanskeligheter for Washingtons strategi mot ISIS. Mens krigsfly fra et amerikansk-ledede koalisjonen streik militante fra luften, har Obama-administrasjonen regnet med å bevæpne "moderate" opprørs fraksjonene å presse dem tilbake på bakken. Disse opprørerne, allerede anses relativt svak og uorganisert, ville møte langt sterkere motstand hvis de to tunge slående militante grupper arbeider nå sammen.

For det andre, i dag, under Sign kategorien WARS og rykter om krig - Ifølge Associated Press, USAs øverste militære leder fortalte Kongressen torsdag at USA ville vurdere utsendelse et beskjedent antall amerikanske styrker for å kjempe med irakiske soldater som de engasjere seg i større oppdragene i kampanjen mot Islamic State militante. Army general Martin Dempsey, leder av Joint Chiefs of Staff, sa de irakiske styrkene gjør en bedre jobb, men han sa et forsøk på å flytte inn i Mosul eller for å gjenopprette grensen mot Syria vil kreve mer komplekse operasjoner.

Tredje dag, under Sign kategorien WARS og rykter om krig - Ifølge Reuters, Moskva og Kiev beskyldte hverandre på torsdag for å krenke en våpenhvile og USA advarte Russland at Vesten kan straffe det videre for sin "militær opptrapping "av Ukraina krise. Ukraina anklaget Russland for å sende soldater og våpen for å hjelpe separatistiske opprørere i det østlige Ukraina lansere en ny offensiv i en konflikt som har drept mer enn 4000 mennesker. Russland advarte Kiev at noen gjenopptakelse av fiendtlighetene mot separatister ville være katastrofalt for Ukraina.

Fjerde dag, under Sign kategorien av jordskjelv på forskjellige steder - Ifølge USA Today, en magnitude-4.8 jordskjelvet onsdag ristet opp deler av Kansas, Oklahoma og Arkansas, den sterkeste av åtte skjelv som strøk over seismisk aktive regionen i løpet 24 timer. Den moderat sterk skjelvet, som var relativt grunne på 3,4 miles dype, slo ca 30 miles sørvest for Wichita langs grensen Oklahoma. Støt ble følt over store deler av staten og så langt unna som Tulsa, OK, ca 170 miles away. Noen Arkansas beboerne også rapportert risting.

Femte dag, under Sign kategorien av uroen i ISRAEL & MIDTØSTEN - Ifølge Al Jazeera, USAs utenriksminister John Kerry har sagt at tiltak ble vedtatt ved samtaler i Amman for å redusere spenninger mellom israelere og palestinere. Å gi noen detaljer, Kerry sa at inngåtte kontrakter hadde blitt gjort for å opprettholde status quo på hellige steder i det okkuperte Øst-Jerusalem, etter samtaler med Israels statsminister Benjamin Netanyahu og Jordans kong Abdullah II. Han sa Israel og Jordan, som har frihetsberøvelse rettigheter over Al-Aqsa moskeen, hadde også blitt enige om å iverksette tiltak for å "de-eskalere situasjonen" i Jerusalem og for å "gjenopprette tilliten."

Bibelen sier i Lukas 21:25: "Og det skal skje tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene engstes i fortvilelse når hav og brenninger bruser."
  
Du kan lese disse historiene i mer detalj og få mer Second Coming-relaterte nyheter på vår hjemmeside på Second Coming Herald.com

Nå er det tid for Prophecy Bootcamp.
 
Prophecy Bootcamp er der vi håndtere de grunnleggende profeti, Second Coming of Christ, og hva som vil skje i fremtiden ifølge Bibelen. Vårt mål her er ikke å spå, men for å hjelpe deg med å få utarbeidet ved å forstå hvordan ting vil utfolde seg i endetiden.
 
Vårt tema for i dag har tittelen «Hvor er vi på vei (del 7)?" Fra Dr. Ed Hindson bok "Revelation: Låse the Future".

Varianter av tolkningen av Åpenbaringen har inkludert:

1. preterist visning. Dette synet ser hele boken, med få unntak, som blir oppfylt i det siste - i det femte århundre e.Kr. med Jerusalems fall og forfølgelsen av kirken av Romerriket. Det gjør at ingen reell fremtidig oppfyllelse av noen av dommene (sel, trompeter, boller).

2. historicist visning. Dette synet ser for oppfyllelsen av disse profetiene i hele kirkehistorien. Dette har ført til endeløse spekulasjoner som er helt uten bibelsk støtte. Identifikasjoner har inkludert munker og munker som "gresshopper", Muhammed som "falne stjernen", Alaric Goth som den første trompet, Elizabeth I som første bolle, Martin Luther som engel Sardis, Adolf Hitler som den røde hesten, ad infinitum.

3. idealist visning. Dette synet tolker Åpenbaringen som en serie av ideelle prinsipper knyttet til kampen mellom det gode og det onde. Det allegorizes hele boken som et åndelig konflikt relatert til faktiske historiske hendelser. Den "trengsel" blir ens interne konflikter. Den "Kristi gjenkomst" foregår i ens eget hjerte og sinn. Det ser profetien som har ingenting å si om reelle fremtidige hendelser.

Robert L. Thomas oppsummerer sitt forsvar av futurist utsikten med denne kryptiske observasjon: "The futurist tilnærming til boken er den eneste som gir tilstrekkelig anerkjennelse til den profetiske stil av boken og en normal hermeneutisk mønster av tolkning basert på den stilen. Det ser boken som fokuserer på den siste perioden (e) av verdenshistorien, og skisserte ulike arrangementer og deres forhold til hverandre. Dette er av den oppfatning at de beste er i tråd med prinsippet om bokstavelig tolkning. "

The Apocalypse avslører fremtiden. Det er Guds veikart for å hjelpe oss å forstå hvor menneskets historie går. Det faktum at den peker til endens tid er klart gjennom hele boken. Det fungerer som den endelige fullbyrdelsen av bibelske åpenbaring. Det tar oss fra det første århundre til det forrige århundre, fra forfølgelse til triumf, fra sliter kirke på Kristi Brud, fra Patmos til paradis.

Apokalypsen har blitt kalt epilogen av utfoldelsen drama om forløsning. I den bibelske posten, begynner menneskets historie i en hage og ender i den evige stad. Det begynner med tragedie og ender i triumf. Det begynner med mannens feil og ender med hans opphøyelse. I mellom, det står et kryss! Og på korset, endret Jesus Kristus i løpet av menneskets historie for alltid. Halleluja! Hva en frelser!

Herren vil, vil vi fortsette å se på dette temaet på vår neste kringkastings / podcast.
 
Til slutt, la oss vurdere hva Gud vil at du og jeg skal gjøre i lys av hans gjenkomst.
 
Jesus Kristus sa i Lukas 19:13 til «Occupy til jeg kommer." I lys av det, fortsetter vi vår bibelstudium serien på bøkene av First & Second Tess som Paulus skrev til troende som hadde bekymringer om Second Coming of Jesus Kristus, og hva de bør gjøre som de ventet. Denne delen har tittelen "The Fate of the Earth (del 3)" fra boken "Venter på Second Coming" av Ray C. Stedman.

I løpet av den mystiske tid etter at Jesus hadde stått opp fra de døde og viste til sine disipler, så forsvant igjen, spurte de ham: «Herre, du er på denne tiden kommer til å gjenopprette riket for Israel?" Med andre ord, de ble spurt: «Er dette tiden da du vil oppfylle spådommer om profetene at Israel vil være det ypperste av folkene og Messias personlig vil regjere på jorden?"

Hans bemerkelsesverdige svar på deres spørsmål var: ". Det er ikke for deg å vite tider eller datoer [det samme uttrykket brukes i Tess] Fader har fastsatt av sin egen makt" Med andre ord, bare Faderen visste svaret på deres . Spørsmålet Da Jesus gikk på å skissere program som vil påvirke dem: «Men dere skal få kraft når Den Hellige Ånd kommer over dere; og du vil være mine vitner i Jerusalem og i hele Judea og Samaria, og til jordens ender. "
 
Hvis Herren drøyer Hans komme, og vi lever, vil vi fortsette å se på dette temaet i vår neste kringkastings / podcast.
........
Avslutningsbønn
.......
 
Husk Herrens ord i Matteus 24:42: "Våk derfor! For dere vet ikke hva dag deres Herre kommer." Matteus 24:44 sier: "Derfor vær også klar. For i den time dere ikke tenker Menneskesønnen kommer"
 
Hvis du ikke er klar for retur av Jesus Kristus, kan jeg oppfordre deg til å bli klar i dag ved å motta ham som din frelser. Johannes 3:16 sier: "For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." Bare i ditt hjerte tror at Jesus Kristus døde for dine synder, ble begravet, og stod opp fra de døde ved Guds kraft for deg slik at du kan leve evig sammen med ham. Ber og ber ham komme inn i ditt hjerte i dag, og han vil. Romerne 10:13 sier: "For hver den som påkaller den Herrens navn, skal bli frelst."
 
Holde utkikk opp for din forløsning nærmer seg. La oss bli med i bønn åpenbareren Johannes - ". Likevel, kom, Herre Jesus" Gud velsigne deg.