Choose another language. 

Report Nabi Daniel - # 504

Welcome to Report Nabi Daniel. Iki laporan # 504. Jenengku Daniel Whyte III kene kanggo ngelingake sampeyan menawa Yésus Kristus wis teka bali rauh lan sing kudu disiapake. Broadcast Iki ora bab ramalan, utawa iku bab setelan tanggal minangka sawetara bodho wis rampung, nanging iku kabeh bab preparation.
 
Kawitan, dina iki, ayo kang katon ing sawetara Pratandha saka Kang Rawuh ing kabar.
 
Para sakabat takon marang Gusti Yesus ing Matius 24: 3, "Apa bakal dadi tandha-tandané tekané Gusti lan saka mburi donya?" Gusti Yesus Kristus banjur tindak ing kanggo menehi wong (lan kita) pratandha cetha sing nuduhake kita nalika kita bisa miwiti kanggo nyana kanggo ndeleng teka saka Gusti lan entèk-entèkané jaman. Pratandha-pratandha mukjijat kalebu:

1. munculé Kristus palsu lan nabi palsu
2. perang lan kabar-kabar perang
3. pailan
4. pestilences (penyakit epidemi bejat)
5. lindhu ing pirang-pirang (macem-macem) panggonan
6. tambah buron saka pracaya
7. Injil kang kawartakaké ing saindenging donya
8. pratandha lan kaelokan gedhe ing langit (nglibatno srengenge, rembulan, lintang, lan obahe planet)
9. kangelan lan pada bingung antarane wong
10. tambah panganiaya "kaya ing jamané Nuh"
11. tambah homoseksual lan jina "kang ana ing dina Lot"
12. munggah saka "Gog lan Magog" (kang akeh sarjana ing Kitab Suci pracaya nuduhake Rusia)
13. munggah saka "Ratu-ratu ing sisih wétan" (kang akeh sarjana ing Kitab Suci pracaya nuduhake China)
14. Tambah ing kawruh (ilmu pengetahuan lan teknologi)
15. apostasy ing pasamuwan
16. kapentingan ing pemerintah donya ndadekake kanggo nggawa babagan katentreman global
17. kapentingan ing ndandani Pedalemané Allah ing Yérusalèm

Kitab Suci uga ngandika pratandha liyane kang bakal dadi bukti ing "kaping perilous" ing kaloro Timothy 3. Wong pratandha wong kang:

18. mentingake awake dhewe
19. srakah
20. boasters
21. bangga
22. nyenyamah asmané
23. nurut kanggo tuwane
24 unthankful
25. kadonyan
26. tanpa tresno alam
27 trucebreakers
28. mitenah
29 incontinent
30. galak
31. despisers sing sing apik
32 Penghianat
33 heady
34 dhuwur-minded
35 penyayang napsuné luwih saka penyayang Allah
36 gadhah wangun kamursidan, nanging nolak daya kuwi.
 
Pratandha saka kaping kang wis ladang saka Kitab Suci kalebu:
37 memoyok sing dipoyoki bali Kristus
38 gerakan menyang agama siji-donya
39 outpouring Roh Suci
40 wabah kegiatan demonic lan occultic
41 re-panyiapan saka Israel
42. memungsuhan Arab menyang Israel
43 re-unification Eropah
44. gerakan menyang ekonomi siji-donya

Looking ing acara donya liwat lensa Sabda Jahwéh, ayo kang katon ing sawetara kepala berita saka kabar dina iki sing tumuju marang liya teka saka Gusti Yesus Kristus.

Kawitan, dina iki, ing kategori Mlebu saka WARS & kabar-kabar perang - Miturut Associated Press, pemimpin militant saka grup Negara Islam lan al-Qaida padha ing house farm ing Suriah lor minggu kepungkur lan sarujuk ing rencana kanggo mungkasi onomatopia saben liyane lan bisa bebarengan marang mungsuh. Kuwi kasepakatan bisa saiki kangelan anyar kanggo strategi Washington marang Suster. Nalika warplanes saka US-mimpin militan serangan koalisi saka udhara, sampurna Obama wis dietung ing arming "Moderate" fraksi Rebel push padha bali ing lemah. Sing pemberontak, wis dianggep relatif banget lan disorganized, bakal ngadhepi musuh adoh kuwat yen loro kelompok militan heavy-ngengingi are saiki digunakake bebarengan.

Kapindho, dina iki, ing kategori Mlebu saka WARS & kabar-kabar perang - Miturut Associated Press, pemimpin militèr Amérika kang marang Congress on Thursday Amerika Serikat sing bakal nimbang dispatching nomer andhap asor pasukan Amérika kanggo perang karo pasukan Irak lagi melu ing misi luwih gedhe ing kampanye marang militan Negara Islam. TNI Angkatan Darat Jenderal Martin Dempsey, ketua saka peserta pimpinan Staf, ngandika ing pasukan Irak sing mengkono proyek luwih, nanging ngandika gaweyan kanggo pindhah menyang Mosul utawa kanggo mulihake tapel wates karo Suriah bakal mbutuhake operasi liyane Komplek.

Katelu, dina iki, ing kategori Mlebu saka WARS & kabar-kabar perang - Miturut kanggo Reuters, Moscow lan Kiev dipuntudhuh saben liyane ana kang nglanggar gencatan senjata lan ing Amerika Serikat dielingake Rusia sing West bisa ngukum iku luwih kanggo menehi "pecah militèr "krisis Ukraina. Ukraine dipuntudhuh Rusia ngirim prajurit lan senjata kanggo pemberontak separatis ing wétan Ukraina miwiti nyerang anyar ing sengketa sing wis matèni luwih saka 4,000 wong. Rusia dielingake Kiev sing wae resumption dibubaraké marang separatis bakal dumadi kanggo Ukraina.

Papat, dina iki, ing kategori Mlebu saka lindhu ing pirang-pirang panggonan - Miturut kanggo USA Dina iki, lindhu magnitudo 4,8 on Wednesday guncang munggah bagean Kansas, Oklahoma, lan Arkansas, paling kuat saka wolung quakes sing rattled wilayah seismically aktif liwat 24 jam. Ing gempa arep kuwat, kang relatif cethek ing 3.4 miles jero, disabetake bab 30 miles west of Wichita sadawaning tapel wates Oklahoma. Jolt iki felt tengen akeh negara lan minangka adoh minangka Tulsa, OK, bab 170 mil adoh. Sawetara residents Arkansas uga kacarita goyang ing.

Kalima, dina iki, ing kategori Mlebu saka krusuhan IN ISRAEL & THE Timur Tengah - Miturut kanggo Al Jazeera, US Sekretaris Negara Yohanes Kerry dawoh langkah padha sarujuk marang ing wuwus ing Amman ngisor ketegangan antarane Israel lan Palestina. Menehi sawetara rincian, Kerry bilih kesepakatan tenan wis digawe kanggo njaga quo status ing suci ing Yerusalem Timur dikuwasani, sawise wuwus karo Israel Perdhana Mentri Benjamin Netanyahu lan Yordania King Abdullah II. Ngandika Israel lan Yordania, kang wis hak custodial liwat masjid Al-Aqsa, uga sarujuk kanggo njupuk langkah-langkah kanggo "de-njembarake kahanan" ana ing Yerusalem lan "mulihake kapercayan."

Kitab Suci ngandika ing Lukas 21:25: "Lan ana bakal dadi pratandha ing srengenge, ing rembulan, lan ing lintang-lintang, lan marang kahanan kang ora ngepenakke bumi bangsa-bangsa bakal pada bingung, ing segara lan ombaké sing nggero-nggero."
  
Sampeyan bisa maca crita iki ing liyane rinci lan njaluk liyane kapindho Rawuh-related warta ing website kita ing Rawuh kapindho Herald.com

Saiki, iku wektu kanggo Wangsit Bootcamp.
 
Wangsit Bootcamp ngendi kita menehi hasil karo kerja wangsit, Rawuh kapindho Kristus, lan apa sing bakal kelakon ing mangsa miturut Kitab Suci. Kita tuju kene ora kanggo nggawe ramalan nanging kanggo mbantu njaluk disiapake dening pangerten cara iku bakal mbukak ing kaping pungkasan.
 
Topik kita kanggé dina iki judul "Where Apa kita tumuju (Part 7)?" Saka Dr. Ed Hindson buku "Wahyu: Mbuka kunci ing mangsa".

Variasi saka interpretasi Wahyu wis klebu:

1. Tampilan preterist. Tampilan sumerep kabeh buku, karo sawetara seng, minangka kang kawujud ing sasi - ing abad kaping-kaping lima karo tiba saka Yérusalèm lan buron saka pasamuwan déning Kakaisaran Romawi. Iku ora ngidini kasenengan mangsa nyata saka samubarang pengadilan (asu laut, kalasangka, cacah).

2. Tampilan historicist. Tampilan iki katon kanggo kasenengan lah iki ing sajarah gréja. Iki wis mimpin spekulasi telas sing babar blas tanpa dhukungan Alkitab. Identifications wis klebu wiku lan Gang minangka "walang", Muhammad minangka "star tiba", Alaric ing Goth minangka slompret kawitan, Elizabeth I minangka Bowl page, Martin Luther minangka angel Sardis, Adolf Hitler minangka jaran abang, kanggo infinitum.

3. Tampilan idealist. Tampilan iki napsiraken Wahyu minangka seri saka prinsip becik related kanggo perjuangan antarane apik lan ala. Iku allegorizes kabeh buku minangka konflik kasukman ingkang boten mathuk kanggo acara sajarah nyata. Ing "Mangsa Kasangsaran" dadi konflik internal siji. Ing "bali saka Kristus" njupuk Panggonan ing jantung siji dhewe lan atine. Iku views nabi minangka gadhah boten ngomong bab acara nyata mangsa.

Robert L. Thomas ngringkes nimbali saka tampilan futuris karo pengamatan lengenmu kebak iki: "pendekatan futuris buku iku mung siji sing ngawèhaké pangenalan cekap kanggo gaya sunnat buku lan pola hermeneutical normal interpretasi adhedhasar jinis sing. Iku views buku minangka ngarahke ing periode pungkasan (s) sajarah donya lan outlining ing macem-macem acara lan sesambetan kanggo siji liyane. Iki tampilan sing paling Pasetujon karo prinsip interpretasi literal. "

Wahyu marang mangsa. Iku road map Gusti Allah kanggo kita ngerti ngendi sajarah manungsa wis arep. Kasunyatan bilih nuding wektu pungkasan punika cetha ing saindhenging buku kabeh. Iku serves minangka consummation final wahyu Alkitab. Butuh kita saka abad pisanan abad pungkasan, saka buron kanggo Triumph, saka Gréja berjuang kanggo Pengantin Kristus, saka Patmos swarga.

Wahyu wis disebut epilogue saka drama unfolding pangentasan. Ing ngrekam Alkitab, sajarah manungsa wiwit ing Taman lan ends ing kutha langgeng. Iku wiwit karo tragedi lan ends ing Triumph. Iku wiwit karo Gagal manungsa lan ends karo exaltation kang. Ing antarane, ana kang jumeneng ing salib! Lan ing salib iku Gusti Yesus Kristus diganti lakuné sajarah manungsa ing salawas-lawase. Hallelujah! Apa Juruwilujeng!

Gusti gelem, kita bakal terus looking ing topic ing Broadcast sabanjuré kita / podcast.
 
Ing nutup, ayo kang nimbang apa Gusti Allah ngersakaken sampeyan lan kula apa ing cahya saka Coming kapindho kang.
 
Gusti Yesus Kristus ngandika ing Lukas 19:13 kanggo "ngereh kawula sadaya." Ing cahya saka, kita terus Kitab Suci seri sinau kita ing buku of & kapindho Tesalonika kang Paulus wrote kanggo pracaya sing wis uneg-uneg babagan Rawuh kapindho saka Gusti Yesus Kristus, lan apa ngirim padha aja lagi nenggo. Bagean iki judul "nasib saka bumi (Part 3)" saka buku "Nunggu ing kapindho Rawuh" dening Ray C. Stedman.

Sak periode aneh wektu sawise Gusti Yesus wungu saka ing antarane wong mati lan muncul marang murid-muridé, banjur sirna maneh, padha takon marang Gusti Yésus: "Gusti, Paduka wektu iki arep kanggo mulihake kaprabon bangsa Israele?" Ing tembung liyane, padha takon, "Apa iki ing wektu nalika Sampeyan bakal nepaki ramalan para nabi sing Israel bakal pangareping saka bangsa lan Kristus bakal mrentah wong bumi?"

Jawaban apik banget kanggo pitakonan sing ana: ". Iku ora bisa ngerti kaping utawa tanggal [tembung padha digunakake ing Tesalonika] Rama wis Nyetel dening panguwasa dhewe" Ing tembung liyane, mung Sang Rama sumurup jawaban kanggo sing . pitakonan Yésus banjur tindak ing kanggo njelaske nganggo bentuk garis program sing bakal mengaruhi mau: "Nanging kowé bakal nampa kekuwatan nèk Roh Sutyi rawuh ing sampeyan; lan sing bakal padha dadi seksi ing Yerusalem, lan ing Yudéa lan Samaria, lan pungkasaning bumi. "
 
Yen Gusti tarries teka lan kita manggon, kita bakal terus looking ing topic ing Broadcast sabanjuré kita / podcast.
........
Nutup PRAYER
.......
 
Elinga tembung saka Gusti ing Matius 24:42: "Mulane Watch: awit kowé ora ngerti apa Gustimu bakal rawuh." Matius 24:44 ngandika, "Mulane dadi kowé iya siap:. Ing jam kuwi minangka kowé mikir ora Putraning Manungsa rawuh"
 
Yen sampeyan ora siap kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus, uga aku kasurung kanggo njaluk siap dina nampa Gusti minangka Juruwilujeng panjenengan. Yokhanan 3:16 nyariosaken, "Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." Mung pracaya ing atimu nèk Gusti Yésus Kristus séda kanggo dosa-dosamu, disarèkaké, lan wungu saka ing antarane wong mati dening daya Allah kanggo kowe, supaya kowe bisa manggon bebarengan karo Gusti Yésus iku turun-tumurun. Ndedonga lan nyuwun teka menyang atimu dina iki, lan bareng karo kita. Rum 10:13 ngandika, "Sapa baé kang nyebut asmané Gusti bakal disimpen."
 
Tansah tumenga kanggo nebus Panjenengan draweth cedhak. Ayo kita gabung ing pandonga Yohanes Revelator - ". Malah dadi, teka, Gusti Yésus" Gusti Allah mberkahi kowé.