Choose another language. 

Üdvözöljük a Dániel próféta jelentés. Ez a jelentés. A nevem Daniel Whyte III ide, hogy emlékeztessem önöket, hogy Jézus Krisztus eljön vissza később, és hogy fel kell készülni. Ez a közvetítés nem a jóslatok, és nem is arról dátumok, mint néhány ostoba volna, de ez az egész a felkészülés.

Először is, ma nézzük meg néhány eljövetele jeleit a hírekben.

A tanítványok megkérdezték Jézust a Máté 24: 3: "Mi lesz a jele a te jön, és a végén a világ?" Jézus Krisztus majd folytatta, hogy adjon nekik (és nekünk) egyértelmű jele annak, hogy mutassa meg nekünk, ha el tudjuk kezdeni hogy elvárják, hogy az Úr eljövetelére és a világ vége. Ezen jelenségek a következők:

1. a megjelenése hamis Krisztusok és hamis próféták
2. háborúk és háborúk hírei
3. éhínségek
4. járványok (halálos járványok)
5. földrengések búvárok (különböző) helyen
6. erősödő üldözés hívők
7. Az evangélium hirdettetik, hogy az egész világon
8. jeleket és nagy csodákat az égen (beleértve a nap, a hold, a csillagok és a bolygók mozgása)
9. vészjelzés és tanácstalanság emberek között
10. növekvő erőszak ", mint a Noé napjaiban"
11. emelkedett a homoszexualitás és paráznaság ", mint volt a Lót napjaiban"
12. felemelkedése "Góg és Magóg" (ami sok bibliai tudósok úgy vélik utal Oroszország)
13. az emelkedés a "királyok keleti" (ami sok bibliai tudósok úgy vélik utal Kína)
14. bővülnek ismereteink (tudomány és technológia)
15. hitehagyás a templomban
16. érdeklődést egy egységes világkormány hogy megszerezze a globális béke
17. érdeklődést felújíttatta a jeruzsálemi templomot

A Biblia is beszél egyéb jelek, amelyek nyilvánvaló lesz a "nehéz idők", a második Timothy 3. Azok a jelek emberek, hogy:

18. önző
19. covetous
20. dicsekedők
21. büszke
22. káromlók
23. szüleiknek engedetlenek
24. hálátlan
25. szentségtelen
26. anélkül, természetes érzelmek
27. trucebreakers
28. patvarkodók
29. inkontinens
30. kiélezett
31. megvetői azok, amelyek jó
32. árulók
33. szédítő
34. magasröptű
35. szerelmeseinek a gyönyörnek, mint Istennek szeretői
36. mivel a formában az istenség, de megtagadják annak erejét.

Egyéb, az idők jeleit, amelyeket gyűjtött Szentírás tartalmazza:
37. gúnyolódó, akik gúnyt űznek Krisztus visszatérésének
38. mozgalom felé egy világvallás
39. kiáradása a Szentlélek
40. kitörése démoni és okkult tevékenység
41. helyreállítását Israel
42. Arab szembeni ellenségesség Israel
43. újraegyesítése Európa
44. mozgalom felé egy világgazdaságban

Nézi a világ eseményeit lencséjén keresztül Isten Igéje, nézzük meg néhány címoldalára mai hír, hogy pont a második eljövetele az Úr Jézus Krisztus.

Először is, a mai napon, a megjelölést kategóriában WARS & híreiről - Az Associated Press, Jordan légierejének vezetője azt mondta, mintegy 7000 Iszlám Állam csoport harcosok öltek meg, mivel Jordan kezdte részt vevő koalíciós légicsapások. A királyság indított légicsapások ellen Iszlám Állam fegyverek raktárak, képzési központok, valamint a katonai laktanya óta fegyveresek megjelent egy videó közül égő egy jordániai pilot halálra. Mivel a múlt csütörtökön, a jordán légierő megtámadta és elpusztította több mint 56 iszlám állam célokat.

Másodszor, ma jegyében kategóriában a szorongás a nemzetek között - A BBC szerint, Barack Obama amerikai elnök arra figyelmeztetett, Vlagyimir Putyin elnök, hogy Oroszország sokkal nagyobb költségeket, ha továbbra is a "agresszív lépések" Ukrajnában. Obama sürgette orosz kollégájával, hogy megragadja a lehetőséget, friss beszél békés megoldást találjanak a háború dúlt tavaly április óta. Putyin annak köszönhető, hogy megfeleljen a vezetők Franciaország, Németország és Ukrajna csúcstalálkozón Fehéroroszország szerdán. Volt azonban heves harcok Kelet-Ukrajnában A csúcstalálkozót megelőzően.

Harmadszor, ma jegyében kategóriában WARS & híreiről - szerint Agence France-Presse (AFP), az Egyesült Arab Emírségek indított légicsapások kedden ellen ISIS a légi bázis Jordánia, amelyek jelzik a visszatérés hadműveletek ellen fegyveresek után megállítása sztrájk tavaly év végén. Az Öböl-szövetség hivatalos hírügynökség idézte a General Command az Egyesült Arab Emírségek fegyveres erők, mondván, hogy az Emirátusok F-16-osok végzett számos sztrájk kedden reggel. A harcosok vissza biztonságosan vissza a bázisra való ütközés után a céljaikat.

Negyedszer, a mai napon, a megjelölést kategóriában a szorongás a nemzetek között - A Reuters szerint az amerikai kormány létrehoz egy új ügynökség figyelemmel kíséri a kiberbiztonság fenyegetések, összevonására és elemzésére információt a spektrum kockázatok. A hivatalos mondta a Cyber Threat Intelligence Integrációs Központ (CTIIC) lesz "intelligencia központ, amely" összekötni a pontokat "a különböző számítógépes fenyegetések, hogy a nemzet érdekében, hogy az érintett osztályok és ügynökségek ismerik ezeket a fenyegetéseket, mint a valós időhöz, mint lehetséges. "Obama elnök költözött kiberbiztonság, a tetejére a 2015 napirend után újabb hacker támadások ellen nagy amerikai vállalatok és a szövetségi kormány is.

Ötödször, ma jegyében kategóriában WARS & híreiről - szerint NBC News, Jordan telepített "több ezer" A csapat áll iraki határ, mert rámpák fel elleni kampány ISIS fegyveresek. A csapatokat küldtek ne juthasson be ISIS harcosok Jordániába és a show erő. Bár vannak zsebébe ISIS támogatást nyújtanak az iraki határon, Jordan telepítési tűnt, hogy "erősödésének folytatott küzdelemben a határon megállítani mozgását férfiak és fegyvereket."

A Biblia azt mondja a Máté 24: 45-47: "Kicsoda hát a hű és bölcs szolga, akit az ő ura adta tőn az ő háztartási, hogy adjon azoknak eledelt idejében? Boldog az a szolga, akit az ő ura, mikor haza jő, ily munkában talál. Bizony mondom néktek, hogy teszi őt uralkodó fölött minden jószága. "

Elolvashatja ezeket a történeteket részletesebben és minél több Second Coming kapcsolatos hírek honlapunkon a Second Coming Herald.com

Most, itt az ideje a Prophecy Bootcamp.

Prophecy Bootcamp ahol foglalkoznak az alapokat a prófétálás, a Krisztus második eljövetele, és mi fog történni a jövőben a Biblia szerint. Célunk itt nem jóslatokba bocsátkozni, de segít felkészülni, ha megértjük, hogy a dolgok fog kibontakozni az utolsó időkben.

A téma a mai címe: "Ítélet kezdődik a House of God" (8. rész) Dr. Ed Hindson könyve "Jelenések: felszabadításáról Future". És azt akarom, hogy emlékeztessem önöket, hogy kihasználják a speciális ajánlatunkat. Ha tetszik ez a podcast, kérjük, hogy megvásárol egy példányt ebből a könyvből - "Jelenések: felszabadításáról Future" Dr. Ed Hindson. Dr.Hindson leegyszerűsíti az üzenet a Jelenések így könnyen érthető, hogy a saját szemével. Be kell ez a könyv a könyvtárban. Ez elérhető a honlapunkon mindössze 30 dollárt. Tudod, hogy a vásárlási ma SecondComingHerald.com.

Most, a Prophecy Bootcamp téma a mai a címe: pergamoni: A POLITIKAI TEMPLOM (2. rész)

Pergamoni volt egy hihetetlen várost. Oszlopos templomok, középületek, és hatalmas erődítményeket ült tetején a fellegvár. Fölötte pedig minden volt a nagy Zeusz temploma, az istenek királya. Amikor Attalosz III pergamoni halt meg 133 BC, ő hagyta a várost a rómaiak, és ez sikerült is politikai tőkéjük Ázsiában. A helyi könyvtár volt az egyik legnagyobb az ókori világban, ahonnan a gyűjtemény 200.000 kötet.

Pergamoni is ismert híres gyógyító és egészségügyi központ. Itt, a vallási meditáció, álom értelmezés, kígyó kezelése, és orvosi egyesítettük gyógyítási célokra. A szakrális úton vezetett a Asclepion, tiszteletére épült a gyógyítás istenének felé az Akropolisz, amely emelkedett ezer méter magasan a síkság. A csúcs közelében állt a hatalmas oltárt Zeus. Nem messze volt az elegáns Temple of Athena (görög istennő a háború). De több, mint bármi más, a császári kultusz Caesar istentisztelet uralta minden mást Pergamum.

Krisztus azzal kezdte írni, hogy az egyház Pergamum emlékeztette őket: "Tudom, hol lakik." Ő volt tisztában azzal, hogy ezek a hívők voltak körülvéve egy nem keresztény társadalomban. és ki vannak téve annak értékeit, szabványok, és a nyomás. Konfrontáció a hatalom az állam és a fiatal keresztény egyház elkerülhetetlen volt.

A keresztény hagyomány azt állítja, hogy Gaius volt az első püspöke pergamoni és hogy ő követte Antipás, akiket az Úr utal a levelében, mint "a tanúm, én hűséges egyet." A neve azt jelenti: "ellen", és utalhat, hogy hajlandó szembeszállni minden kompromisszum és a kísértésnek.

Annak ellenére, hogy ez a csodálatos örökséget, az Úr volt két nagy aggodalom ez a templom. Krisztus úgy ábrázolják, kezében egy kétélű fegyver. A "jobb a kard" volt tekinthető a rómaiak hatalma élet és halál felett, és kezében van a helytartó. Itt, a Krisztus feltételezi ezt a jogot. Így Arra emlékeztet az egyházát, hogy egyedül ő szuverén és legfőbb. Egyedül neki van minden hatalom!

Lord hajlandó, akkor továbbra is nézi ezt a témát a következő adás / podcast.

A záró, nézzük meg, mi Isten azt akarja, és tőlem fényében a második eljövetelekor.

Jézus Krisztus mondta Luke 19:13 hogy "Occupy míg eljövök." Figyelembe véve, hogy mi továbbra is a bibliaóra sorozat könyveiben Első vagy a Második Thessalonikabeliek Pál azt írta, hogy a hívők, akik voltak aggályai a Jézus második eljövetele Krisztus, és mit kell tenniük, mint várták. Ez a rész címe "él, mint egy keresztény (11. rész)" a könyv "Várok a második eljövetel" Ray C. Stedman.

Hogy vagyunk, hogy reagáljon a útmutatást Isten ad? Pál azt mondja, ne hagyja figyelmen kívül a Lélek ösztönzésére, és nem veti meg az Írás utasítására.

A tanácskozáson a Lélek mindig jön két módja van: Először is, ne csinálja, mi a baj; és a második, indítsa tesszük, ami helyes. Ha keresztény, akkor ismerik a belső lökést, hogy azt mondja: "Isten azt akarja, hogy tegyen valamit," vagy "Isten azt akarja, hogy ne csinál valamit." Pál azt mondja, "Engedjen ezeket az érzéseket. Amikor a Lélek kéri mutatni a szeretetét valaki, csináld; ne tartsa vissza. "

Másodszor, ne hagyja figyelmen kívül a Szentírás bölcsességét. Pál szavaival élve, "ne vesd prophesyings." Sajnos, mivel bizonyos kultikus tendenciák napjainkban, úgy gondoljuk, a prófétálás, mint néhány speciális erő megjósolni a jövőt sem magunknak egyénileg vagy a világ egésze.

Dr. FF Bruce, az egyik nagy ekspozitorok korunk, mondja prófétálása van "nyilvánította az elme Isten a Lélek ereje." A korai időkben a templom előtt az Újszövetség íródott, ez azért történt, szájon át ; próféta beszélt a Lélek gondolata az összeállításban. De mivel az írás a Szentírás, nagyon kevés van szükség semmiféle prófétálás eltérő alapján a Bibliát. Így számunkra, prófétálása vált, amit úgy hívunk kifejtéses igehirdetés és a tanítás. Ez megnyitja az elmét az Isten az Isten Igéje. Ne vesd, hogy azt mondja az apostol; Ez a bölcsesség Isten mondja meg, hogyan jár, hogyan kell gondolkodni, és hogyan kell rendelni az életed. Ne kezeld könnyedén. Engedelmeskedik a parancsolatokat takarít meg számtalan fejfájást és heartaches.

Ha az Úr reked a jövés élünk, mi továbbra is vizsgálja ezt a témát a következő adás / podcast.

...... ..
Záró ima
.......

Ne feledje, a szavakat az Úr a Máté 24:42: "Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, melyik órában jön el a ti Uratok." Máté 24:44 azt mondja: "Ezért legyetek ti is készen, mert olyan órában, a mint ti nem gondoljátok az embernek Fia eljő. "

Ha még nem állnak készen a visszatérő Jézus Krisztus, akkor azt javasoljuk, hogy készen áll ma őt fogadó, mint a Megváltó. János 3:16 azt mondja: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy ő adta egyszülött Fiát, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." Csak szívedben hiszed, hogy Jézus Krisztus meghalt a bűneiért, eltemették, és feltámadt a halálból az Isten ereje az Ön számára, hogy tudsz-e élni örökké Vele. Imádkozzatok és megkérem, hogy jöjjön be a szívedbe ma, és ő fogja. Róma 10:13 azt mondja: "Mert aki segítségül hívja az Úrnak nevében, üdvözül."

Keresd fel a megváltást szájával közelget. Engedje meg, csatlakozzon az imádság János Apostol - "Még így is, gyere, Úr Jézus." Isten áldja meg.