Choose another language. 

Profeetta Daniel mietinnössä - # 504

Tervetuloa profeetta Danielin raportin. Tämä on raportti # 504. Nimeni on Daniel Whyte III täällä muistuttaa, että Jeesus Kristus on tulossa takaisin pian ja että sinun täytyy olla valmis. Tämä lähetys ei ole kyse ennusteita, eikä se noin asettaa päivämäärät kuten jotkut tyhmästi tehnyt, mutta se on kyse valmistelu.
 
Ensinnäkin, tänään, Katsotaanpa joitakin merkkejä hänen tulemisensa uutisissa.
 
Opetuslapset kysyivät Jeesukselta Matteus 24: 3, "Mikä on merkkinä sinun tulostasi ja maailman lopun?" Jeesus Kristus jatkoi sitten antaa heille (ja meille) selviä merkkejä, jotka osoittavat meille, kun voimme alkaa odottaa Herran tulemisen ja maailman lopun. Tällaisia ​​merkkejä ovat:

1. ulkonäkö vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja
2. sotia ja sanomia sodista
3. nälänhätää
4. kulkutaudit (kuolemaan johtavia epidemiat)
5. maanjäristykset (eri) paikat
6. lisääntynyt vainoaminen uskovien
7. evankeliumia saarnataan koko maailmassa
8. merkkejä ja suuria ihmeitä taivaassa (johon aurinko, kuu, tähdet, ja planeettojen liikkeitä)
9. hätä ja epätoivo ihmisten keskuudessa
10. lisääntyneestä väkivallasta ", kuten Nooan päivinä"
11. lisääntynyt homoseksuaalisuus ja haureutta ", koska se oli Lootin päivinä"
12. nousu "Googin ja Magog" (jota monet Raamatun tutkijat uskovat viittaa Venäjä)
13. nousu "kuninkaat itään" (jota monet Raamatun tutkijat uskovat viittaa Kiina)
14. tiedon lisääntyminen (tiede ja teknologia)
15. luopumus seurakunnassa
16. kiinnostus yhtenäinen maailmanhallitus saada aikaan maailmanlaajuinen rauha
17. kiinnostusta uudelleenrakentaminen Jerusalemin temppelin

Raamattu puhuu myös muita merkkejä, jotka ovat nähtävissä "vaikeina aikoina" Second Timothy 3. Tällaisia ​​merkkejä ovat ihmisiä on:

18. itsekäs
19. ahneet
20. kerskailijoita
21. ylpeä
22. herjaajia
23. vanhemmilleen tottelemattomia
24. kiittämättömiä
25. epäpyhä
26. ilman luonnollista kiintymystä
27. trucebreakers
28. panettelijoita
29. hillitön
30. kovaa
31. halveksijoita ne, jotka ovat hyviä
32. pettureita
33. huumaava
34. korkea-mielinen
35. hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia
36. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman.
 
Muita merkkejä ajat, jotka on poimittu Raamatusta ovat:
37. pilkkaajat, jotka pilkkaavat Kristuksen paluun
38. liike kohti yksi maailman uskonto
39. vuodatus Pyhän Hengen
40. puhkeaminen demonisen ja okkulttisen toimintaa
41. uudelleen perustamista Israelin
42. arabien vihamielisyyttä Israelia kohtaan
43. jälleenyhdistymisen Euroopan
44. liike kohti yhden maailmantalouden

Tarkasteltaessa maailman tapahtumat linssin läpi Jumalan sanan, katsotaanpa joitakin otsikoita päivän uutiset, jotka osoittavat toinen tuleminen Herran Jeesuksen Kristuksen.

Ensinnäkin, tänään, alle merkki luokkaan sotien ja sanomia sodista - Mukaan Associated Press, Militant johtajat islamilaisen valtion ryhmä ja al-Qaida kokoontuivat maalaistalossa Pohjois-Syyriassa viime viikolla ja sopineet suunnitelmasta lopettaa taistelevat toisiaan ja toimimaan yhdessä vastaan ​​heidän vastustajansa. Tällainen sopimus voisi esittää uusia vaikeuksia Washington strategiaa vastaan ​​ISIS. Vaikka sotilaskoneet peräisin Yhdysvaltain johtama liittouma lakko militantteja ilmasta, Obaman hallinto on laskettavissa aseistaa "kohtalainen" kapinallisryhmät työntää ne takaisin maahan. Ne kapinalliset, jo pidetään suhteellisen heikko ja sekavaa, kohtaisi paljon vahvempi oppositio jos kaksi raskaan lyömällä sotilaalliset ryhmät ovat nyt yhdessä.

Toiseksi, tänään, alle merkki luokkaan sotien ja sanomia sodista - Mukaan Associated Press, Amerikan Top sotilaallinen johtaja kertoi kongressille torstaina, että Yhdysvallat harkitsee lähettämistä vaatimaton määrä amerikkalaisia ​​joukkoja taistelemaan Irakin joukkoja kuin ne harjoittaa suurempia tehtäviä vastaisessa islamilainen valtio militantteja. Armeija kenraali Martin Dempsey, puheenjohtaja yhteisen komentajien Staff, sanoi Irakin joukot tekevät parempaa työtä, mutta hän sanoi vaivaa siirtyä Mosul tai palauttaa Syyrian rajaa vaatisi monimutkaisempia toimintoja.

Kolmanneksi, tänään, alle merkki luokkaan sotien ja sanomia sodista - Mukaan Reuters, Moskovassa ja Kiovassa syytti toisiaan torstaina loukataan tulitauon ja Yhdysvaltojen varoitti Venäjä että länsi voi rangaista sitä edelleen sen "sotatoimien laajentumisen "Ukrainan kriisin. Ukraina syytetään Venäjä lähettää sotilaita ja aseita, joiden avulla separatistisia kapinallisia Itä Ukrainassa käynnistää uuden hyökkäyksen vuonna konfliktista, joka on tappanut yli 4000 ihmistä. Venäjä varoitti Kiova että jatkamisen vihollisuuksien vastaan ​​separatistit olisi katastrofaalinen Ukrainalle.

Neljänneksi, tänään, alle merkki luokkaan maanjäristysten monin paikoin - mukaan USA Today, suuruus-4,8 maanjäristys keskiviikkona ravisteli osia Kansas, Oklahoma ja Arkansas, vahvin kahdeksan järistyksiä että ravisteli seismisesti aktiivinen alue yli 24 tuntia. Kohtalaisen voimakas järistys, joka oli suhteellisen matala 3,4 kilometrin syvyydessä, iski noin 30 mailia lounaaseen Wichita pitkin Oklahoma rajalla. Täristää tuntui suuressa osassa valtion ja niinkin kaukana kuin Tulsa, OK, noin 170 kilometrin päässä. Jotkut Arkansas asukkaat myös raportoitu ravistellen.

Viidenneksi, tänään, alle merkki luokkaan kuohunta ISRAEL ja Lähi-itä - mukaan Al Jazeera, Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry on sanonut, että vaiheet sovittiin neuvotteluissa Ammanissa alentaa jännitteitä israelilaisten ja palestiinalaisten. Antaa muutamia yksityiskohtia, Kerry sanoi, että sitovien oli tehty säilyttää status quo pyhille paikoille miehitetyssä Itä-Jerusalemissa, kun neuvottelut Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja Jordanian kuningas Abdullah II. Hän sanoi Israelin ja Jordanian, joka on vapaudenmenetyksen oikeuksia Al-Aqsa, oli myös sitoutunut toteuttamaan toimenpiteitä "de-kärjistyä tilanne" Jerusalemissa ja "luottamuksen palauttamiseksi."

Raamattu sanoo Luukas 21:25: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja maan päällä ahdistus kansoilla ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat."
  
Voit lukea näitä tarinoita tarkemmin ja saada enemmän toisesta tulemisesta liittyvät uutiset sivuillamme Second Coming Herald.com

Nyt on aika Prophecy Bootcamp.
 
Profetia Bootcamp on jossa käsittelemme perusasiat profetian, Kristuksen toiseen tulemiseen, ja mitä tapahtuu tulevaisuudessa Raamatun mukaan. Tavoitteenamme tässä ei tehdä ennusteita, mutta auttaa sinua saamaan valmis ymmärtämään miten asiat kehittyvät lopun aikoina.
 
Meidän aihe tänään on nimeltään "mihin mennään? (Osa 7)" Dr. Ed Hindson kirja "Ilmestyskirja: Unlocking the Future".

Muunnelmia tulkinta Ilmestyskirjan ovat olleet:

1. preterist näkymä. Tämä näkemys näkee koko kirja, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten toteutuvat aikaisemmin - vuonna viidennellä vuosisadalla jKr kanssa syksyllä Jerusalemin ja vaino kirkon Rooman valtakunnan. Sen avulla ei ole todellista tulevaisuutta noudattamasta tuomioiden (tiivisteet, trumpetit, kulhoja).

2. historioitsija näkymä. Tämä näkemys etsii täyttämisestä nämä profetiat koko kirkkohistorian. Tämä on johtanut loputon spekulointia, joka on täysin ilman raamatullista tukea. Tunnistukset ovat olleet munkkeja ja munkit kuin "heinäsirkat", Muhammed kuin "pudonnut tähti", Alaric Goth kuin ensimmäinen trumpetti, Elisabet I ensimmäiseen astiaan, Martin Luther enkeli Sardis, Adolf Hitlerin punainen hevonen, mainos infinitum.

3. idealisti näkymä. Tämä näkemys tulkitsee Ilmestyskirjan sarjana ihanteellinen liittyvät periaatteet taistelu hyvän ja pahan välillä. Se allegorizes koko kirjan hengellinen konflikti liity todellisia historiallisia tapahtumia. "Ahdistus" tulee yksi sisäisten konfliktien. "Kristuksen paluuta" tapahtuu omassa sydän ja mieli. Se näkee profetia, mitään sanottavaa todellinen tulevaisuuden tapahtumista.

Robert L. Thomas tiivistää puolustustaan ​​futuristisen mielestä tämän arvoituksellinen havainto: "tulevaisuudentutkija lähestymistapa kirja on ainoa, joka myöntää riittävästi tunnustusta profeetallista tyyli kirjan ja normaali hermeneuttisen rakenteessa tulkinnan perusteella, että tyyli. Se näkee kirjan keskittymällä viime kaudella (t) maailmanhistorian ja hahmotellaan erilaisia ​​tapahtumia ja niiden suhteita toisiinsa. Tämä on sitä mieltä, että parhaiten sopusoinnussa periaatteen kirjaimellinen tulkinta. "

Apocalypse paljastaa tulevaisuudessa. Se on Jumalan tiekartta auttaa meitä ymmärtämään, missä ihmiskunnan historiassa on menossa. Se, että se osoittaa lopun aikaan on selvää koko kirja. Se toimii lopullinen täyttymys Raamatun ilmoituksen. Se vie meidät ensimmäisestä luvulta viime vuosisadan, vainoa Triumph, mistä kamppailee kirkon Kristuksen morsian, mistä Patmos paratiisiin.

Apocalypse on kutsuttu epilogi piirtyy draaman lunastuksen. Vuonna Raamatussa, ihmisen historia alkaa puutarha ja päättyy ikuisessa kaupungissa. Se alkaa tragedia ja päättyy riemuvoitto. Se alkaa ihmisen epäonnistumisen ja päättyy hänen korotukseen. Välissä seisoo rajat! Ja että rajat, Jeesus Kristus muutti ihmisen historian kulkuun ikuisesti. Halleluja! Mikä Vapahtaja!

Herra suo, jatkamme tarkastelemme tätä aihetta meidän seuraava lähetys / podcastin.
 
Lopuksi Tarkastellaan mitä Jumala haluaa sinun ja minun tekevän valossa Hänen toinen tuleminen.
 
Jeesus Kristus sanoi Luukas 19:13 ja "Occupy kunnes minä tulen." Valossa, että jatkamme Raamattua sarjan kirjat ensimmäisen ja toisen tessalonikalaisten Paavali kirjoitti uskoville, jotka olivat huolissaan toinen Jeesus Kristus, ja mitä heidän pitäisi tehdä niin kuin he odottivat. Tämä osa on nimeltään "Fate of the Earth (osa 3)" kirja "Odottamassa toista tulemista" Ray C. Stedman.

Tuona salaperäinen ajan kuluttua Jeesus oli noussut kuolleista ja ilmestyi opetuslapsilleen, sitten taas katosi, he kysyivät häneltä: "Herra, sinä olet tällä hetkellä menossa palauttaa Israelille valtakunnan?" Toisin sanoen, he kyselivät, "Onko tämä kun te toteutatte ennusteita profeettojen että Israel on päällikkö kansojen ja Messias hallitsee henkilökohtaisesti maan päällä?"

Hänen erinomainen vastaus heidän kysymys oli: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja tai päivämääriä [sama lause käytetty Tess] Isä on asettamassa omasta aloitteestaan." Toisin sanoen, vain Isä tiesi vastauksen heidän kysymys. Ja Jeesus lähti hahmotella ohjelma, joka heitä: "Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin; ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, että koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin. "
 
Jos Herra viipyy hänen tulonsa ja elämme, jatkamme tarkastelemme tätä aihetta seuraavassa lähetys / podcastin.
........
loppurukouksen
.......
 
Muistakaa Herran sanat Matt 24:42: "Valvokaa siis, sillä ette tiedä, millä hetkellä teidän Herranne tulee." Matteus 24:44 sanoo: "Sentähden olkaa tekin valmiit, millä hetkellä ette luule, Ihmisen Poika tulee."
 
Jos et ole valmis Jeesuksen Kristuksen paluuta, voi sinun kannattaa saada valmiiksi tänään vastaanottamalla Hänet Pelastajanasi. Johannes 3:16 sanoo: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." Vain uskot sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli sinun syntisi, haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voima niin, että voit elää ikuisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja tahtoo. Roomalaisille 10:13 sanoo, "Sillä jokainen, joka on kehotettava Herran nimeä, pelastuu."
 
Pidä etsii apua lunastusta lähestyy. Olkaamme liittyä rukoukseen Ilmestyskirjassa - "Jopa niin, tule, Herra Jeesus." Jumala siunatkoon sinua.