Choose another language. 

Profeten Daniels beretning - # 504

Velkommen til Profeten Daniels beretning. Dette er rapport # 504. Mit navn er Daniel Whyte III her for at minde om, at Jesus Kristus kommer tilbage snart, og at du skal være forberedt. Denne udsendelse er ikke om forudsigelser, det er heller ikke om indstilling datoer som nogle tåbeligt har gjort, men det handler om forberedelse.
 
Først i dag, lad os se på nogle tegn på hans komme i nyhederne.
 
Disciplene spurgte Jesus i Mattæus 24: 3, "Hvad skal være tegnet på dit komme og verdens ende?" Jesus Kristus gik derefter at give dem (og os) tydelige tegn, der viser os, når vi kan begynde at forvente at se Herrens komme og verdens ende. Disse tegn kan nævnes:

1. fremkomsten af ​​falske Krister og falske profeter
2. krige og rygter om krige
3. hungersnød
4. pest (fatal epidemiske sygdomme)
5. Jordskælv (forskellige) steder
6. øget forfølgelse af troende
7. evangeliet bliver prædiket i hele verden
8. Tegn og store undere i himlen (der involverer solen, månen, stjerner, og planeternes bevægelser)
9. nød og rådvildhed blandt folk
10. øget vold "som i Noas dage"
11. øget homoseksualitet og seksuel umoral ", som det var i de dage i Lot"
12. opkomsten af ​​"Gog og Magog" (som mange bibelforskere mener refererer til Rusland)
13. fremkomsten af ​​de "konger af øst" (som mange bibelforskere mener refererer til Kina)
14. stigning i viden (videnskab og teknologi)
15. frafald i kirken
16. interesse i en forenet verdensregering at skabe global fred
17. interesse i genopbygningen af ​​templet i Jerusalem

Bibelen taler også om andre tegn, som vil være tydeligt i »hårde tider« i Second Timothy 3. Disse skilte er folk er:

18. egoistisk
19. begærlige
20. pralende
21. stolt
22. gudsbespottere
23. ulydige mod forældre
24. utaknemmelige
25. uhellig
26. uden naturlig hengivenhed
27. trucebreakers
28. falske anklagere
29. inkontinente
30. hård
31. fjender af det er gode
32. forrædere
33. berusende
34. high-minded
35. elske nydelser højere end Gud
36. har en form for gudsfrygt, men fornægter dens kraft.
 
Andre tegn på de tidspunkter, der er blevet hentet fra skriften omfatter:
37. spottere, der spotter af Kristi genkomst
38. bevægelse i retning af en én-verdens religion
39. udgydelse af Helligånden
40. udbrud af dæmonisk og okkulte aktivitet
41. genetablering af Israel
42. arabisk fjendtlighed mod Israel
43. genforening af Europa
44. bevægelse i retning af en én-verdens økonomi

Ser man på verdens begivenheder gennem linsen af ​​Guds ord, lad os se på nogle overskrifter fra dagens nyheder, der peger på det andet komme Herren Jesus Kristus.

Først i dag, under tegnet kategori af WARS & rygter om krige - Ifølge Associated Press, Militante ledere fra den islamiske stat gruppen og al-Qaida samledes på en gård hus i det nordlige Syrien i sidste uge og blev enige om en plan for at stoppe bekæmpe hinanden og arbejde sammen mod deres modstandere. En sådan aftale kunne præsentere nye vanskeligheder for Washingtons strategi mod ISIS. Mens krigsfly fra en amerikansk-ledede koalition strejke militante fra luften, har Obama-regeringen regnede med at bevæbne "moderate" oprørsgrupper til at skubbe dem tilbage på jorden. Disse oprørere, der allerede anses for relativt svag og uorganiseret, ville stå langt stærkere modstand, hvis de to tunge hårdtslående militante grupper nu arbejder sammen.

For det andet, i dag, under tegnet kategori af WARS & rygter om krige - Ifølge Associated Press, Amerikas top militære leder fortalte Kongressen torsdag, at USA ville overveje ekspedition et beskedent antal amerikanske styrker til at kæmpe med irakiske tropper, når de engagere sig i større missioner i kampagnen mod militante islamiske stat. Army general Martin Dempsey, formand for Joint Chiefs of Staff, sagde irakiske styrker gør et bedre stykke arbejde, men han sagde et forsøg på at flytte ind i Mosul eller at genoprette grænsen til Syrien ville kræve mere komplekse operationer.

For det tredje, i dag, under tegnet kategori af WARS & rygter om krig - Ifølge Reuters, Moskva og Kiev beskyldte hinanden på torsdag for at overtræde en våbenhvile og USA advarede Rusland om, at Vesten kunne straffe den yderligere for sin "militær optrapning "af krisen Ukraine. Ukraine beskyldte Rusland for at sende soldater og våben til at hjælpe separatistiske oprørere i det østlige Ukraine lancere en ny offensiv i en konflikt, der har dræbt mere end 4.000 mennesker. Rusland advarede Kiev, at enhver genoptagelse af fjendtlighederne mod separatisterne ville være katastrofale for Ukraine.

For det fjerde, i dag, under tegnet kategori af Jordskælv her - Ifølge USA Today, en størrelsesorden-4,8 jordskælv onsdag rystede op dele af Kansas, Oklahoma og Arkansas, den stærkeste af otte skælv, der raslede den seismisk aktive region i løbet af 24 timer. Den moderat stærk jordskælv, som var forholdsvis lavvandet på 3,4 miles dybe, slog omkring 30 miles sydvest for Wichita langs Oklahoma grænsen. Den ryk følte i store dele af staten og så langt væk som Tulsa, OK, omkring 170 miles væk. Nogle Arkansas beboere rapporterede også omrystning.

Femte dag, under tegnet kategori af uroen på ISRAEL & MELLEMØSTEN - Ifølge Al Jazeera, amerikanske udenrigsminister John Kerry har sagt, at der blev aftalt skridt om på et møde i Amman for at sænke spændinger mellem israelerne og palæstinenserne. At give nogle detaljer, Kerry sagde, at faste tilsagn var blevet gjort for at bevare status quo på hellige steder i det besatte Østjerusalem, efter samtaler med den israelske premierminister Benjamin Netanyahu og Jordans kong Abdullah II. Han sagde, Israel og Jordan, som har frihedsberøvende rettigheder over Al-Aqsa moskeen, havde også enige om at tage skridt til at "de-eskalere situationen" i Jerusalem og til "genskabe tilliden."

Bibelen siger i Lukas 21:25: "Og der skal være tegn i sol, og i månen, og i stjernerne, og på jorden nød af nationer, med rådvildhed, havet og bølgerne brølende."
  
Du kan læse disse historier nærmere og få mere andet komme-relaterede nyheder på vores hjemmeside på andet komme Herald.com

Nu er det tid til Prophecy Bootcamp.
 
Profeti Bootcamp er, hvor vi beskæftiger os med det grundlæggende i profeti, det andet Kristi komme, og hvad der vil ske i fremtiden ifølge Bibelen. Vores mål her er ikke at spå, men for at hjælpe dig med at få udarbejdet ved at forstå, hvordan tingene vil udfolde sig i de sidste tider.
 
Vores emne for i dag har titlen "Hvor skal vi hen (del 7)?" Fra Dr. Ed Hindson bog "Åbenbaring: Frigørelse af fremtiden".

Variationer af fortolkningen af ​​Åbenbaringen har inkluderet:

1. preterist visning. Denne opfattelse ser hele bogen, med få undtagelser, som værende opfyldt i fortiden - i det femte århundrede e.Kr. med Jerusalems fald og forfølgelse af kirken af ​​det romerske imperium. Det giver ingen reel fremtid opfyldelse af nogen af ​​de domme (sæler, trompeter, skåle).

2. Den historicistiske visning. Denne opfattelse ser for opfyldelsen af ​​disse profetier gennem hele kirkens historie. Dette har ført til endeløse spekulationer, der er helt uden bibelsk støtte. Identifikationer har inkluderet munke og munkene som "græshopper", Muhammed som "falden stjerne", Alaric Goth som den første trompet, Elizabeth I som den første skål, Martin Luther som Engel Sardes, Adolf Hitler som den røde hest, annonce infinitum.

3. idealist visning. Dette synspunkt tolker Åbenbaring som en række ideelle principper for kampen mellem det gode og det onde. Det allegorizes hele bogen som en åndelig konflikt relateret til faktiske historiske begivenheder. Den "trængsel" bliver ens interne konflikter. Den "Kristi genkomst" foregår i ens eget hjerte og sind. Det ser profetien som havende noget at sige om reelle fremtidige begivenheder.

Robert L. Thomas opsummerer sit forsvar for den futuristiske visning med denne kryptiske bemærkning: "The fremtidsforsker tilgang til bogen er den eneste, der giver tilstrækkelig anerkendelse til den profetiske stil af bogen og en normal hermeneutisk mønster af fortolkning baseret på denne stil. Det ser bogen som fokuserer på den sidste periode (r) i verdenshistorien og skitserer de forskellige arrangementer og deres relationer til hinanden. Dette er den opfattelse, at bedst er i overensstemmelse med princippet om bogstavelig fortolkning. "

Apocalypse afslører fremtiden. Det er Guds køreplan til at hjælpe os med at forstå, hvor menneskets historie går. Den omstændighed, at den peger på det tidspunkt, hvor enden er klart hele bogen. Det tjener som den endelige fuldendelse af bibelske åbenbaring. Det tager os fra det første århundrede til det sidste århundrede, fra forfølgelse til triumf, fra kæmper kirke til Kristi brud, fra Patmos til paradis.

Apocalypse er blevet kaldt epilog af udfoldelsen drama forløsning. I den bibelske rekord, menneskelige historie begynder i en have og slutter i den evige stad. Det begynder med tragedie og ender i triumf. Det begynder med menneskets fiasko og slutter med hans ophøjelse. Ind imellem er der står et kryds! Og på den kors, Jesus Kristus ændret i løbet af menneskets historie for evigt. Halleluja! Sikke en frelser!

Herren vil, vil vi fortsætte med at se på dette emne på vores næste udsendelse / podcast.
 
Til slut, lad os overveje, hvad Gud ønsker dig og mig til at gøre i lyset af hans andet komme.
 
Jesus Kristus sagde i Lukas 19:13 til "Occupy, indtil jeg kommer." I lyset af dette, fortsætter vi vores bibelstudie serie på bøger af First & Second Thessalonikerbrev, som Paulus skrev til de troende, som havde bekymringer om andet komme Jesus Kristus, og hvad de skal gøre, som de ventede. Dette afsnit har titlen "The Fate of the Earth (del 3)" fra bogen "Venter på det andet komme" af Ray C. Stedman.

I løbet af denne mystiske periode efter Jesus var opstået fra de døde og syntes at hans disciple, så forsvandt igen, spurgte de ham: »Herre, er du på dette tidspunkt vil genoprette Riget for Israel?" Med andre ord, de bad, "Er det det tidspunkt, hvor du vil opfylde de forudsigelser profeternes, at Israel vil være chefen for nationerne og Messias personligt skal regere på jorden?"

Hans bemærkelsesværdige svar på deres spørgsmål var: ". Det er ikke for dig til at kende tider eller datoer [den samme sætning, der bruges i Thess] Faderen har fastsat af egen myndighed" Med andre ord, kun Faderen kendte svaret på deres . spørgsmål Jesus gik på at skitsere det program, der ville påvirke dem: "Men I skal få kraft, når Helligånden kommer over dig; og du vil være mine vidner i Jerusalem og i hele Judæa og Samaria og til jordens ender. "
 
Hvis Herren dvæler Hans komme, og vi lever, vil vi fortsætte kigge på dette emne i vores næste udsendelse / podcast.
........
LUKNING BØN
.......
 
Husk Herrens ord i Mattæus 24:42: "Våg derfor, thi I vide ikke, hvad dag jeres Herre kommer." Matthæus 24:44 siger, "Derfor skal I også klar:. I en sådan time som I tror ikke Menneskesønnen kommer"
 
Hvis du ikke er klar til tilbagelevering af Jesus Kristus, kan jeg opfordre dig til at blive klar i dag ved at modtage ham som din frelser. Johannes 3:16 siger, "For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv." Bare i dit hjerte tror, ​​at Jesus Kristus døde for dine synder, blev begravet, og genopstod fra de døde ved Guds kraft for dig, så du kan leve evigt sammen med ham. Bed og bede ham om at komme ind i dit hjerte i dag, og han vil. Romerne 10:13 siger: "Thi enhver, der påkalder Herrens skal frelses."
 
Holde udkig op til din forløsning nærmer sig. Lad os slutte i bøn Johannes Åbenbarer - ". Alligevel kom, Herre Jesus" Gud velsigne dig.