Choose another language. 

Informe del Profeta Daniel - # 503

Benvinguts a l'Informe del Profeta Daniel. Aquest és l'informe # 503. El meu nom és Daniel Whyte III aquí per recordar-los que Jesucrist va tornar aviat i que cal estar preparat. Aquesta emissió no es tracta de prediccions, ni és sobre la configuració de dates com alguns tontament ho han fet, però, és tot sobre la preparació.
 
En primer lloc, avui en dia, anem a veure alguns senyals de la seva vinguda a les notícies.
 
Els deixebles li van preguntar a Jesús en Mateu 24: 3, "Quin senyal haurà de la teva vinguda, i de la fi del món?" Jesucrist continuació, va passar a ells (i nosaltres) donar clars senyals que ens mostren quan podem començar a esperar a veure la vinguda del Senyor i la fi del món. Aquests signes inclouen:

1. l'aparició de falsos Cristos, i falsos profetes
2. guerres i rumors de guerres
3. fam
4. pestilències (malalties epidèmiques mortals)
5. terratrèmols en diversos llocs (diversos)
6. augmentar la persecució dels creients
7. Evangeli sent predicat a tot el món
8. senyals i grans prodigis en el cel (que impliquen el sol, la lluna, les estrelles i els moviments planetaris)
9. angoixa i perplexitat entre les persones
10. augment de la violència ", com en els dies de Noè"
11. augmentar l'homosexualitat i la immoralitat sexual "com ho va ser en els dies de Lot"
12. el sorgiment de "Gog i Magog" (que molts estudiosos de la Bíblia creuen que es refereix a Rússia)
13. l'augment dels "reis de l'orient" (que molts estudiosos de la Bíblia creuen que es refereix a la Xina)
14. augment del coneixement (ciència i tecnologia)
15. apostasia a l'Església
16. interès en un govern mundial unificat per aconseguir la pau mundial
17. interès en la reconstrucció del Temple a Jerusalem

La Bíblia també parla d'altres signes que seran evidents en "temps perillosos" a Segona Timoteu 3. Aquests signes són les persones que són:

18. egoista
19. avars
20. jactanciosos
21. orgullosos
22. blasfems
23. desobedients als pares
24. ingrats
25. impia
26. sense afecte natural
27. implacables
28. calumniadors
29. incontinent
30. ferotge
31. Aborrecedores del que són bones
32. traïdors
33. embriagadora
34. altius
35. amants dels delits més que de Déu
36. tenint aparença de pietat, però negaran l'eficàcia d'ella.
 
Altres signes dels temps que han estat recollits de les Escriptures són:
37. burladors que es burlen del retorn de Crist
38. moviment cap a una religió mundial
39. efusió de l'Esperit Sant
40. esclat d'activitat demoníaca i ocultista
41. restabliment d'Israel
42. hostilitat àrab cap a Israel
43. reunificació d'Europa
44. moviment cap a una economia d'un sol món

Quant als esdeveniments del món a través de la lent de la Paraula de Déu, donem una ullada a alguns titulars de les notícies d'avui que apunten a la segona vinguda del Senyor Jesucrist.

En primer lloc, avui dia, en la categoria de sessió de guerres i rumors de guerres - D'acord amb el Daily Mail, un informe ha revelat que les forces de Rússia i altres estats membres de l'OTAN s'han relacionat amb més de 40 incidents perillosos en els últims vuit mesos. Inclouen tres incidents durant l'any passat, el que podria haver provocat un conflicte obert entre Rússia i Occident, d'acord a l'assenyalat per la Xarxa de Lideratge Europea. L'informe va dir: "Creiem que [els incidents] són un desenvolupament molt seriós, no necessàriament perquè indiquen un desig per part de Rússia d'iniciar una guerra, sinó perquè mostren un perillós joc de política arriscada s'està reproduint, amb el potencial de escalada involuntària en el que avui és la crisi de seguretat més greu a Europa des de la guerra freda ".

En segon lloc, avui dia, en la categoria de signe de patiment entre les nacions - D'acord amb Reuters, va dir el primer ministre, David Cameron dilluns que la Gran Bretanya no ha d'estar disposat a romandre a la Unió Europea "passi el que passi."
En un intent de sufocar la dissidència entre els seus propis legisladors i recuperar els votants que han desertat de la UE contra el Partit per la Independència del Regne Unit, Cameron s'ha compromès a renegociar les relacions de Gran Bretanya de la UE abans d'oferir un referèndum de membres en 2017 si és reelegit l'any vinent. Cameron té en els últims mesos es van enfrontar a altres països de la UE sobre la direcció de l'executiu de la UE, la Comissió i el pressupost de la UE, i ha provocat advertències d'altres líders de la UE sobre tractar de sortir de la Unió Europea.

En tercer lloc, avui dia, en la categoria de sessió de guerres i rumors de guerres - D'acord amb The Times d'Israel, enmig d'una onada de violència a Cisjordània i Israel, l'exèrcit israelià va desplegar una bateria de defensa antimíssils Cúpula de Ferro al nord d'Israel com un precaució contra possibles atacs amb coets des del Líban o Síria. Unitats Cúpula de Ferro es van col·locar prop de la ciutat del nord de Haifa, la llar de la major base de port i la casa d'Israel per la seva marina. L'exèrcit va dir que la bateria de defensa de míssils s'està desplegant en base a les avaluacions de seguretat, però no va donar informació específica sobre el desenvolupament.

En quart lloc, avui dia, en la categoria de sessió de guerres i rumors de guerres - D'acord amb l'Associated Press, ha dit que el president sirià, Baixar al-Assad, dilluns que la proposta de l'enviat de l'ONU per posar en pràctica un alto el foc a la nord ciutat assetjada d'Alep va ser "val la pena estudiant ". L'enviat va plantejar per primera vegada la idea de petita escala, localitzada, i va negociar treves a Síria en les Nacions Unides a Nova York a finals del mes passat. La proposta implicaria la congelació dels combats en algunes zones per permetre l'ajuda humanitària i mesures locals com a part d'un impuls cap a una pau més àmplia en 3 1/2 anys de guerra civil a Síria, que ha matat més de 200.000 persones.

En cinquè lloc, avui dia, en la categoria de sessió de l'agitació en ISRAEL I EL ORIENT MITJÀ - D'acord amb The Times of Israel, funcionaris israelians es van comprometre a intensificar els esforços en contra d'una onada contínua de la violència, i el primer ministre va convocar una reunió d'emergència de la seguretat caps en la nit de dilluns, després de dos atacs punxants van deixar dos morts i dos més ferits. El primer ministre, Benjamin Netanyahu, va ordenar als funcionaris per reforçar les forces de seguretat de presència a la Ribera Occidental i va demanar terroristes llars siguin demolits, en un intent per aturar l'onada d'atacs.

La Bíblia diu en Lluc 21:36: "Vetlleu, doncs, i pregueu en tot temps, que sigueu tinguts per dignes d'escapar de totes aquestes coses que han de venir, i d'estar en peu davant del Fill de l'home."
  
Vostè pot llegir aquestes històries amb més detall i obtenir Segona notícies més relacionades Coming-en el nostre lloc web a Segona Vinguda Herald.com

Ara, és el moment per Profecia Bootcamp.
 
Profecia Bootcamp és on ens ocupem dels aspectes bàsics de la profecia, la segona vinguda de Crist, i el que va a succeir en el futur d'acord a la Bíblia. El nostre objectiu aquí no és per fer prediccions, sinó per ajudar a preparat mitjançant la comprensió de com les coses es desenvoluparan en els temps finals.
 
El nostre tema d'avui es titula "Cap a on anem (Part 6)?" De llibre "Apocalipsi: Desbloqueig del Futur" del Dr. Ed Hindson.

La pregunta final que preguntar-nos en començar el nostre estudi d'Apocalipsi és, Com podem interpretar aquest gran llibre amb el seu llenguatge altament simbòlic? Els estudiants de la profecia bíblica han lluitat amb aquesta pregunta durant gairebé vint segles. Però diverses coses estan clares des del propi text de la Revelació.

1. Joan està mirant cap al futur ("les coses que es duran a terme a partir d'ara").

2. Ell veu una successió d'esdeveniments que tenen lloc al cel ia la terra ("les coses que succeiran després d'aquestes coses").

3. Aquests fets impliquen una sèrie de judicis catastròfics sobre la terra (arbres, l'herba, les nacions, els rius, les muntanyes, illes, etc., estan destruïts).

4. Aquests judicis resulten en el triomf final i el retorn de Crist i l'establiment del seu regne a la terra per mil anys.

5. Més enllà d'això és l'estat etern dels cels nous i terra nova, que es manté durant tota l'eternitat.

Com llegirem aquest llibre? L'església primitiva va ser unànime en la seva creença que estava parlant sobre esdeveniments futurs. Només més tard autors cristians comencen a proposar altres formes d'interpretar l'Apocalipsi. Però cada un d'ells ha deixat de fer justícia a la intenció evident del propi llibre.

Déu vol, continuarem mirant aquest tema en la nostra pròxima emissió / podcast.
 
Per acabar, anem a considerar el que Déu vol que tu i que jo faci a la llum de La seva Segona Vinguda.
 
Jesucrist va dir en Lluc 19:13 que "mentrestant que vinc." En vista d'això, continuem la nostra sèrie d'estudis bíblics en els llibres de Primera i Segona Tessalonicencs que Pau va escriure als creients que tenien preocupacions sobre la Segona Vinguda de Jesucrist, i el que ha de fer mentre esperaven. En aquesta secció es titula "El destí de la Terra (Part 2)" del llibre "Esperant a la Segona Vinguda" per Ray C. Stedman.

La frase "els temps i les dates" (o "temps i saons") indica que l'apòstol està arribant a enfrontar-se amb la qüestió del temps de la vinguda del Senyor. Tots nosaltres semblen voler donar la volta una data en el calendari, però Pau va ensenyar als cristians de Tessalònica que ells no necessiten saber la data exacta. "Ara, germans, sobre els temps i les dates", ha dit, "no necessitem de dirigir-me a vostè." Sabia que ja havia estat llegint en l'Antic Testament sobre el Dia del Senyor; i la descripció i característiques d'aquest dia estaven familiaritzats amb ells.

Recordeu, el "dia" del Senyor no és un dia de vint hora; es tracta d'un període prolongat de temps, que abasta una sèrie d'esdeveniments durant un període de, probablement, i set anys. Tot el període es diu la parusia o la "presència" de Crist. Segons tinc entès l'Escriptura, quan Crist torni Ell romandrà a la terra per a aquest període. Així, el "dia del Senyor" cobreix una sèrie d'esdeveniments, potser fins i tot s'estenen en el mil·lenni - el regnat de mil anys de Crist que segueix. En realitat, la frase "dia del Senyor" es refereix a qualsevol període de temps en què Déu actua directament i sense cap dubte en els assumptes humans. Pot ser en la benedicció, com en el vessament de l'Esperit Sant en el dia de la Pentecosta, o pot ser en el judici. O pot ser que el mateix esdeveniment serà un judici per algunes persones i una benedicció per a altres.
 
Si el Senyor es demora la vinguda i vivim, seguirem mirant aquest tema en la nostra pròxima emissió / podcast.
........
PREGÀRIA DE CLOENDA
.......
 
Recorda les paraules del Senyor en Mateu 24:42: "Vetlleu, doncs, perquè no sabeu a quina hora ha de venir vostre Senyor." Mateu 24:44 diu: "Per tant, també vosaltres estigueu preparats ;. En l'hora que no penseu el Fill de l'home ha de venir"
 
Si vostè no està llest per al retorn de Jesucrist, que us animo a estar llest avui rebent-com el seu Salvador. Joan 3:16 diu: "Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè tot aquell que en ell creu no es perdi, sinó que tinguin vida eterna." Només creu en el seu cor que Jesucrist va morir pels nostres pecats, va ser sepultat, i va ressuscitar d'entre els morts pel poder de Déu per a vostè de manera que es pot viure eternament amb Ell. Ora i demana-li que entri en el teu cor avui, i ho farà. Romans 10:13 diu: "Perquè tot els qui invoquin el nom del Senyor se salvaran."
 
Segueix buscant per la vostra redempció és a prop. Unim-nos en la pregària de Joan el Revelador - "Sí, vine, Senyor Jesús." Que deu et beneeixi.