Choose another language.

Katso, rukoile ja tee työtä, osa 2
 
Teksti: Mark 13: 32-37
 
32 Mutta sinä päivänä ja tuona tunnissa ei tiedetä ketään, ei enkä enkeleitä, jotka ovat taivaassa, ei Poika vaan Isä.

33 Katsokaa, varokaa ja rukoile, sillä te ette tiedä, milloin aika on.
 
34 Sillä Ihmisen Poika on niinkuin ihminen, joka lähtee kauas matkasta, joka lähti hänen huoneestansa ja antoi palvelijoilleen ja jokaiselle miehelleen valta, ja käskeli porteria katsomaan.
 
35 Sentähden katsokaa, sillä te ette tiedä, kun huoneen päämies tulee, tasapäiväisenä tai keskiyönä, aamuna tai aamuna,
 
36 Älkää tulko yhtäkkiä, hän löytää sinut nukkumaan.
 
37 Ja mitä sanon teille, minä sanon kaikille: varokaa.

--- rukous ---
 
Billy Graham sanoi: "Raamatun opetus Kristuksen toisesta tulemisesta oli ajateltu tuomiopäivän saarnaajaksi. Mutta ei enää. Se on ainoa toivo-säde, joka loistaa yhä kirkkaammaksi säteenä tummemmassa maailmassa. "

Raamatun tietokommentaari sanoo: "Koska kukaan ei tiedä, milloin tuo aika, Jumalan väliintulon nimetyt aika tulee, Jeesus toisti Hänen kehotuksensa, Varokaa! ja lisäsi, Ole varovainen !. Poissaolevan omistajan vertaus, joka on Markille ainutlaatuinen, vahvistaa kutsun jatkuvalle tarkkailulle ja määrittelee sen osoitettujen tehtävien uskolliseksi täyttämiseksi. Ennen matkaa matkalla Omistaja asetti palvelijansa (yhdessä) vastatakseen hänen talonsa töihin. Hän antoi jokaiselle omat tehtävänsä ja määräsi ovenvartijan, joka valvoi kaiken pääsyn taloon tarkkailemaan. Jeesus sovelsi tätä vertausta hänen opetuslapsilleen erottelematta ovenvartijaa ja muita palvelijoita. He kaikki ovat vastuussa seurata, olla varuillaan hengellisiin vaaroihin ja mahdollisuuksiin, koska kukaan ei tiedä, milloin talon omistaja, joka epäsuorasti edustaa Jeesusta itsensä, palaa. Yö edustaa omistajan poissaoloa. Hän voisi palata milloin tahansa, joten heidän tulisi olla jatkuvasti katselemassa, kun otetaan huomioon vaara, että kun omistaja, Jeesus, tulee yhtäkkiä, Hänen pitäisi löytää heidät nukkuvan (henkisesti huolimattomalta), ei katselemaan Hänen paluutaan. Tällainen valppaus on vastuu paitsi kahdestatoista, mutta myös jokaisen sukupolven jokaisesta uskovasta tämän nykyajan aikana. Uskovien tulisi seurata ja työskennellä, kun otetaan huomioon hänen paluunsa varmuus, vaikka aika ei ole tuntematon, paitsi Isälle. "

Viimeksi lähettämässämme viestissä aloimme tarkastella ovenvartijan vertauskuvan tai maallisen kotitalouden vertauksen, antamaan meille opastusta siitä, mitä meidän pitäisi tehdä odotettaessa Jeesuksen Kristuksen toista tulemista. Jumalan armosta meidän pitäisi olla uskollisia ja kiireisiä, kunnes Mestarin paluu. Meillä kaikilla on tehtävä tehtävä Herran fyysisen poissaolon keskellä.
 
Jeesus aloittaa tämän vertauksen kolmella käskyllä, joita meidän on noudatettava. Ensimmäinen on, "ota varovainen." Tämä lause tarkoittaa katsoa tai kiinnittää huomiota. Jeesus haluaa meidän kiinnittävän huomion Hänen, Hänen käskynsä ja Hänen esimerkkiinsä. Meidän on oltava Hänen edustajiaan tällä maapallolla. Jos lähetit jonkun edustamaan sinua ennen tietyn viranomaisen, haluaisit heitä käyttäytymään tietyllä tavalla. Samoin Jeesus haluaa, että voimme toimia tietyllä tavalla maailmassa, koska maailma katsoo meitä näkemään, mikä Jeesus on. Jos meidän on noudatettava Jeesuksen esimerkkiä, meidän on kiinnitettävä huomiota Hänelle.
 
Monilla meistä on kuitenkin silmällä maailmaa, poliittisia johtajia tai henkilökohtaista kehitystä. Emme ole valmiita Jeesuksen paluuta varten, emmekä ole kiinnostuneita valmistautumasta. Olemme kiinnittäneet silmämme kaikkiin muihin, mutta Jeesukseen Kristukseen. Kuka huolehtisit tänään? Kuka korvanne on? Kuka on silmäsi? Vielä tärkeämpää on, kuka tai mitä on ottanut mielesi? Sanotko Johanneksen kanssa: "Jopa, tule, Herra Jeesus"? Tai, sanotko: "Tule, Herra Jeesus, mutta vasta sen jälkeen, kun teen tekemäni sen, mitä haluan tehdä"?
 
Emme voi kokea Herran Jeesuksen Kristuksen armoa päästäkseen tämän elämän läpi, ellemme ole kiinnittäneet huomiota siihen, mitä Jeesus kertoo meille. Jos pidämme huolta maailman, lihan ja paholaisen lähettämistä sanomista, meistä tulee tyytymättömiä, huolissamme, masentuneita ja turhautuneita. Tämä maailma ei pysty täyttämään syvimpiä kaipaamme. Emme saa tuhlata aikaa, joka pyrkii saavuttamaan onnellisuutta ja täyttämistä, jos sitä ei löydy. Sen sijaan ottakaamme päällikön kotitalouden jäseninä talon Herraa, Jeesusta Kristusta. Vaikka tuntuu siltä, ​​että hän on mennyt pitkään matkaan, Hän on aina kanssamme, hän ei koskaan hylkää meitä, ja eräänä päivänä hän palaa takaisin meidät siihen paikkaan, jonka Hän on valmistanut meille.

Frances J. Crosby kirjoitti:

Katso ja rukoile, että kun Mestari tulee,
Jos aamulla, keskipäivällä tai yöllä,
Hän saattaa löytää lampun jokaisessa ikkunassa,
Leikattu ja palava kirkas ja kirkas.
 
Katsokaa ja rukoilkaa, emme luovu virkaamme,
Sillä me kuulemme sulhanen äänen;
Sitten hänen kanssaan avioliitto juhlaa,
Me olemme aina iloisia.
 
Katso ja rukoile, Herra käskee;
Katsokaa ja rukoile, älä ole pitkä.
Pian hän kerää kotiin rakkaitaan,
Laulun onnelliseen valliin.
 
Nyt, jos et ole uskovainen Jeesukseen Kristukseen, kehotan teitä luottamaan häneen, koska Hän on tulossa uudestaan, etkä halua jättää jälkeensä. Tässä on, kuinka voit sijoittaa uskoasi ja luottaa Hänen luo pelastukseen synnistä ja synnin seurauksista.

Ensinnäkin hyväksy se, että olet syntinen ja että olet rikkonut Jumalan lakia. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 3:23: "Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jäävät pois Jumalan kunnasta."

Toiseksi, hyväksy se, että rangaistus synnistä on. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 6:23: "Sinun palkka on kuolema ..."

Kolmanneksi, hyväksy se, että olet matkalla helvettiin. Jeesus Kristus sanoi Matteus 10:28: "Ja älä pelkää niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua, vaan pelkäävät häntä, joka voi tuhota sekä sielun että ruumiin helvetissä." Myös Raamatussa sanotaan Ilmestyskirjassa 21: 8: "Mutta pelottelevat, uskomattomat ja kauhistuttavat ja murhaajat ja kuritajat ja velhoittelijat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki valehtelijat saavat osansa järveen, joka polttaa tulta ja Sumu: mikä on toinen kuolema. "

Nyt se on huono uutinen, mutta tässä on hyvä uutinen. Jeesus Kristus sanoi Joh. 3:16: "Sillä Jumala rakasti niin maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, että kukaan, joka uskoo häneen, ei pidä hukkuvan, vaan on iankaikkinen elämä". Uskokaa sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voimalla sinun puolestasi, jotta voit elää iankaikkisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä Häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja Hän tahtoo.

Roomalaisille 10: 9 ja 13 sanoo: "Jos sinä tunnustat suullasi Herra Jeesus ja uskot sydämessänne, että Jumala on hänet herättänyt kuolleista, niin sinä pelastutte ... sillä jokaisen, joka kutsuu Herra on pelastettu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Hänen pelastustyönne tänään, rukoile minulle tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että minä Olen syntinen ja että olen tehnyt joitain huonoja asioita elämässäni. Olen pahoillani minun syntini, ja tänään päätän kääntyä synneisteni. Jeesuksen Kristuksen tähden, anna minulle anteeksi syntini. Uskon kaiken sydämeni mukaan, että Jeesus Kristus kuoli minulle, haudattiin ja nousi jälleen. Luotan Jeesukseen Kristukseen Vapahtajana ja päätän seurata Häntä Herraksi tänä päivänä eteenpäin. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja säästä sieluni ja muuttakaa elämäni tänään. Aamen.

Jos luot vain Jeesuksen Kristuksen Vapahtajasi puoleen ja rukoitte rukousta ja tarkoitti sitä sydämestäsi, julistan teille, että Jumalan Sanasta lähtien sinut on nyt pelastettu helvetistä ja olet matkalla taivaaseen. Tervetuloa Jumalan perheeseen! Onnittelut siitä, että teet kaikkein tärkeintä elämässä ja että saamme Jeesuksen Kristuksen Herrallesi ja Vapahtajallesi. Jos haluat lisätietoja, jotka auttavat sinua kasvamaan uuteen uskoon Kristukseen, mene Gospel Light Society.com -sivustoon ja lue "Mitä tehdä, kun tulet oven läpi". Jeesus Kristus sanoi Joh. 10: 9: "Minä olen ovi: jos minä joku tulee sisään, niin hän pelastuu ja lähtee sisään ja ulos ja löytää laidun."
 
Jumala rakastaa sinua. Rakastamme sinua. Ja Jumala siunaa sinua.