Choose another language. 

Mira, resa i treballa, part 2
 
TEXT: Marca 13: 32-37
 
32 Però d'aquell dia i d'aquella hora ningú no coneix, no, no els àngels que estan al cel, ni el Fill, sinó el Pare.

33 Tome atenció, mirada i pregària, perquè no sabeu quan és el temps.
 
34 Perquè el Fill de l'home és com un home que pren un viatge llunyà, que va abandonar la seva casa i li va donar autoritat als seus servents ia tots els homes la seva feina i va ordenar que el porter veiés.
 
35 Mireu, doncs, perquè no sabeu quan arriba el mestre de la casa, ni tan sols ni a la mitjanit, ni a l'escorxador o al matí:
 
36 No vagi a venir de sobte a trobar-te dormint.
 
37 I el que us dic, jo dic a tots: Mireu.

--- PREGÀRIA ---
 
Mira, resa i treballa, part 2
 
Billy Graham va dir: "L'ensenyament de la Bíblia sobre la Segona Vinguda de Crist es va pensar que era la predicació del" dia del judici ". Però ja no. És l'únic raig d'esperança que brilla com un raig cada vegada més brillant en un món obscur. "
 
En el nostre darrer missatge, vam començar a mirar la paràbola de la porta-guardià o la paràbola de la casa del mestre per donar-nos guia sobre el que hauríem de fer mentre esperem la Segona Vinguda de Jesucrist. Per la gràcia de Déu, hem de ser fidels i ocupats fins a la tornada del Mestre. Cada un té feina per fer enmig de l'absència física del Senyor.
 
Jesús comença aquesta paràbola amb tres ordres que hem d'obeir. El primer és "Preneu-vos atenció". Aquesta frase significa mirar o prestar atenció. Jesús vol que estiguem prestant atenció a Ell, als seus ordres i al seu exemple. Hem de ser els seus representants en aquesta Terra. Si envieu algú per representar-vos davant una autoritat determinada, voldreu que es comportin de certa manera. De la mateixa manera, Jesús vol que ens conduïm de certa manera al món perquè el món ens mira a veure què és Jesús. Si hem de seguir l'exemple de Jesús, hem de prestar atenció a ell.
 
Tanmateix, molts de nosaltres tenim els ulls en les activitats mundanes, en els líders polítics o en el progrés personal. No estem preparats per a la tornada de Jesús, ni estem interessats a preparar-nos. Hem fixat els nostres ulls en tota la resta de Jesucrist. A qui estàs atent? Qui té l'orella? Qui té els ulls? Més important encara, qui o qui ha capturat la teva ment? Diu amb Joan: "Tot i així, veniu, Senyor Jesús"? O, dius: "Veniu, senyor Jesús, però només després d'acabar de fer el que vull fer"?
 
No podem experimentar la gràcia del Senyor Jesucrist per superar aquesta vida si no ens fixem en allò que Jesús ens diu. Si atenem els missatges enviats pel món, la carn i el dimoni, acabarem insatisfets, preocupats, deprimits i frustrats. Aquest món no pot satisfer els nostres anhels més profunds. I no hauríem de perdre el temps perseguint la felicitat i el compliment en què no es pot trobar. En comptes d'això, com a membres de la Casa del Mestre, anem a prestar atenció al Mestre de la Casa, Jesucrist. Tot i que pot semblar que ha seguit un llarg viatge, sempre està amb nosaltres, mai ens abandonarà, i un dia tornarà a portar-nos al lloc que ens ha preparat.
 
Frances J. Crosby va escriure:
 
Mireu i pregueu que quan el Mestre arribi,
Si al matí, al migdia o nit,
Pot trobar una llum a cada finestra,
Retallat i ardent clar i brillant.
 
Mira i reza, ni deixa el nostre deure,
Fins que escoltem la veu del nuvi;
Després, amb ell, la festa del matrimoni participant,
Anem a gaudir cada vegada més.
 
Mireu i pregueu, el Senyor mana;
Mireu i pregueu: "no us portareu llargues.
Aviat reunirà els seus éssers estimats,
Al feliç val de cançó.
 
Ara, si no sou un creient en Jesucrist, us convido a confiar en Ell perquè tornarà a venir i no voleu quedar-vos enrere. Aquí és com podeu col·locar la vostra fe i confiar en ell per a la Salvació del pecat i les conseqüències del pecat.
 
En primer lloc, accepteu el fet que sou pecador i que hau trencat la llei de Déu. La Bíblia diu a Romans 3:23: "Perquè tots han pecat i estan lliures de la glòria de Déu".
 
En segon lloc, accepta el fet que hi ha una pena pel pecat. La Bíblia diu a Romans 6:23: "Perquè els salaris del pecat són la mort ..."
 
En tercer lloc, accepteu que estàs en el camí cap a l'infern. Jesucrist va dir en Mateu 10:28: "No temeu que ells matin el cos, però no puguin matar l'ànima, sinó que temen el que sigui capaç de destruir tant l'ànima com el cos a l'infern". A més, la Bíblia diu a Apocalipsi 21: 8: "Però els temors, els incrèduls i els abominables, els assassins, els pregoners i els bruixots, els idólatres i tots els mentiders, tindran la seva part al llac que crema amb foc i sofre: que és la segona mort ".

Ara bé, això és una mala notícia, però aquí hi ha bones notícies. Jesucrist va dir a Joan 3:16: "Perquè Déu tan estimava el món, que va donar al seu Fill únic engendrat, perquè tot aquell que creu en ell no pereixi, sinó que tingui vida eterna". Només creieu en el vostre cor que Jesucrist va morir pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar dels morts pel poder de Déu per tu perquè pugueu viure eternament amb Ell. Pregueu i pregunteu-li que entri al vostre cor avui, i ho farà.
 
Romans 10: 9 i 13 diu: "Que si confesses amb la teva boca el Senyor Jesús, creus en el teu cor que Déu l'ha ressuscitat dels morts, seràs salvat ... Perque tot aquell que invoque el nom del Senyor serà salvat. "
 
Si creieu que Jesucrist va morir a la Creu pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar de la mort, i voleu confiar en ell per la vostra salvació avui, preguem amb mi aquesta senzilla pregària: Sant Pare Déu, m'adono que jo Sóc pecador i he fet coses dolentes a la meva vida. Ho sento pels meus pecats, i avui torno a canviar dels meus pecats. Per amor de Jesucrist, perdoneu-vos els meus pecats. Crec, amb tot el cor, que Jesucrist va morir per mi, va ser enterrat i es va aixecar de nou. Confio en Jesucrist com el meu Salvador i tinc la intenció de seguir-lo com a Senyor des d'aquest dia endavant. Senyor Jesús, si us plau, entra al meu cor i salva la meva ànima i canvia la meva vida avui. Amén.
 
Si tan sols confiava en Jesucrist com el vostre Salvador, preguíu d'aquesta oració i el volíeu del vostre cor, us declaro que basat en la Paraula de Déu, ara sou salvat de l'infern i us trobeu al cel. Benvinguts a la família de Déu! Felicitacions per fer el més important de la vida i que és rebre Jesucrist com a Senyor i Salvador. Per obtenir més informació per ajudar-vos a créixer amb la vostra nova fe en Crist, aneu a Gospel Light Society.com i llegiu "Què fer després d'entrar a través de la porta". Jesucrist va dir en Joan 10: 9, "Jo sóc la porta: per mi, si algú entra, serà salvat i entrarà i sortirà a buscar pastures".
 
Déu t'estima. T'estimem. I que Déu us beneeixi.