Choose another language. 

Svobodno stanje glave (54. del): boljši dnevi pred delom, 3. del
 
BESEDILO: Razodetje 22: 12-21
 
12 In glej, prišel sem hitro; in moja nagrada je z menoj, da bi vsakemu dati, kot bo njegovo delo.
 
13 Jaz sem Alfa in Omega, začetek in konec, prvi in ​​zadnji.
 
14 Blagor, ki delajo njegove zapovedi, da imajo pravico do drevesa življenja in vstopajo skozi vrata v mesto.
 
15 Kajti brez njih so psi in čarovnice in kurvice, morilci in idolaterji in kdor ljubi in naredi laž.
 
16 Jezus sem poslal svojega angela, da bi te pričal v cerkvah. Jaz sem korenine in potomci Davida in svetla in zjutraj zvezda.
 
17 Duh in nevesta reče: Pridite. In naj sliši tistega, ki reče: Pridi. Naj naj pride tisti, ki je že prišel. In kdor hoče, naj vzame vodo življenja svobodno.
 
18 Zakaj pričujem vsakemu, ki sliši besede prerokbe te knjige: Če kdo kaj doda tem, bo Bog dodal mučenja, ki so zapisane v tej knjigi:
 
19 In če se kdo odvrne od besede knjige te prerokbe, bo Bog odvzel del iz knjige življenja in iz svetega mesta in stvari, ki so zapisane v tej knjigi.
 
20 Kdorkoli pričuje o teh stvareh, govori: "Zagotovo hitro pridem. Amen. Kljub temu, pridite, gospod Jezus.
 
21 milost našega Gospoda Jezusa Kristusa z vsem vami. Amen.

--- PRAYER ---
 
Svobodno stanje glave (54. del): boljši dnevi pred delom, 3. del
 
V našem zadnjem sporočilu smo nadaljevali z ogledom prepričljivega vabila Jezusa Kristusa, da je "COME" pare obljubil, da bodo pred prihodi boljši dnevi. Svetnikom Janezovega dne je bilo potrebno to sporočilo upanja; naš svet danes potrebuje to sporočilo upanja; in svet, o katerem je razodeval v Razodetju, bo zagotovo potreboval to sporočilo upanja. Poleg sporočila upanja imamo povabilo k "Pridi". »Duh«, ki je Svetega Duha, pravi: »Pridite.« Toda John piše, da "nevesta" prav tako pravi: "Pridi."
 
Nevesta je Cerkev, Kristusovo telo. Ne bi smeli preprosto prejeti povabila za sebe, ampak bi jo morali posredovati. V zadnjih letih je bilo veliko napisano in rečeno, o kakšnem sporočilu pošljemo nevesto, Cerkev, svetu. Kaj pravimo? Nekateri pravijo, da v to ministrstvo prihajajo in sejejo seme in da boste finančno uspešni. Nekateri pravijo, da "pridejo" in glasujejo za tega političarja, ki ga imamo radi. Nekateri pravijo, da "pridejo" v našo cerkev in boš srečen in udoben.
 
Toda, ko rečemo "pridi", bi morali pomeniti isto stvar, ki jo Duh pomeni. Warren Wiersbe piše: »Verniki bi morali povabiti izgubljene grešnike, da bi zaupali Kristusu in pili vodo življenja. V resnici, ko cerkev živi v pričakovanju Kristusove vrnitve, takšen odnos izziva služenje in evangelizem ter čistost srca. da bi drugim povedali o Božji milosti. Resnično razumevanje prerokbe BIble bi nas moralo motivirati, da bomo poslušali Božjo besedo in delili Božje vabilo z izgubljenim svetom. "
 
Morali bi iti na povabilo Jezusa Kristusa in Svetega Duha. Obstaja veliko priložnosti za to. Sporočilo cerkve tistim, ki so ujeli v škandale nad spolnim nadlegovanjem tega preteklega leta, bi moralo biti: "Pridite in pustite Kristusa, da ozdravi vaše rane". "Pridite, in Kristus naj preobrazi svoje vražje srce." Za tiste, ki jih je prizadela opioidna kriza, pravimo: "Pridite in pustite, da Kristus prekine to trdnjavo v vašem življenju." Za tiste, ki so letos izgubili družinske člane nasilja in naravnih nesreč, pravimo: "Pridite, in naj vas Kristus umiri v svojem obupu." Za tiste, ki so izgubili službo, preživetje, pokojnine ali kaj ste rekli: »Pridite in naj vam Kristus dal življenje bolj bogato.« Za tiste svetovno utrujene, grešne duše, pravimo: "Pridite, sprejmite odrešenje, odnos z Bogom in dom v nebesih."
 
Pridite, razburite, kamorkoli boste mrtvi,
Pridite na milosten sedež, grdo klečite.
Tukaj pripelji svoje ranjene srce, tu povej svoje trpljenje;
Zemlja nima žalosti, da nebo ne more zaceliti.
 
Tukaj si oglejte kruh življenja, glej vode, ki tečejo
Četrto od Božjega prestola, čisto od zgoraj.
Pridite na praznik ljubezni; Pridi, kdaj ve
Zemlja nima žalosti, a raj ne more zaceliti.
 
Cerkev, ali boste danes podaljšali povabilo? Sinners, boste danes prejeli povabilo? Kristus pravi: "Pridite k meni, vsi, ki delate in so obremenjeni, in vam bom dal počitek ... Pridite in našli boste počitek svojim dušam."
 
Dovolite mi, da vam pokažem, kako lahko počivate v svoji duši, tako da zaupate v Jezusa Kristusa.

Najprej sprejmite dejstvo, da ste grešnik in da ste prekršili Božji zakon. Sveto pismo pravi v Rimljanom 3:23: "Vsi so grešili in niso bili božji slave."

Drugič, sprejmite dejstvo, da gre za kazen za greh. Sveto pismo v Rimljanom 6:23 pravi: "Za plačo greha je smrt ..."

Tretjič, sprejmite dejstvo, da ste na poti v pekel. Jezus Kristus je v Mateju 10:28 rekel: "In ne bojte se tistih, ki ubijajo telo, vendar ne morejo ubiti duše, temveč se bojijo tistega, ki lahko v peklu uniči tako dušo kot telo." Tudi Sveto pismo v Razodetju 21,8 navaja: "Toda strašni in nevjerni in gnusni in morilci ter kurvice in čarovnice in idolaterji in vsi lažnivci se bodo udeležili jezera, ki gorijo z ognjem in žveplo: to je druga smrt. "

Zdaj je to slaba novica, ampak tukaj je dobra novica. Jezus Kristus je v Janezu 3:16 rekel: »Bog je tako ljubil svet, da je dal svojega edinorojenega Sina, da kdor veruje vanj, ne bi smel propadati, temveč ima večno življenje." V svoje srce verjamejte, da je Jezus Kristus umrl za vaše grehe, je bil pokopan in vstal od mrtvih z močjo Božjo zate, da bi lahko večno živeli z njim. Molite in prosite ga, da pride danes v svoje srce, in on bo.

Rimljanom 10: 9 in 13 pravi: "Če bi se s svojimi usti priznal Gospoda Jezusa in verjel v svoje srce, da ga je Bog vzgojil od mrtvih, se boš rešil ... kdor koli pokliče ime Gospod bo rešen. "

Če verjameš, da je Jezus Kristus umrl na križu za svoje grehe, je bil pokopan in vstal od mrtvih in hočeš, da mu zaupaš za svoje odrešenje danes, prosim, molite z mano, to preprosto molitev: Sveti oče Bog, sem grešnik in v življenju sem storil nekaj slabih stvari. Žal mi je zaradi mojih grehov, danes pa se odločim, da se odvrnem od svojih grehov. Za ime Kristusa, prosim, oprostite mi svojih grehov. Z vsem srcem verjamem, da je Jezus Kristus umrl za mene, je bil pokopan in ponovno vstal. Jezusu Kristu zaupam kot mojega Odrešenika in se odločim, da ga bom od Gospodovega dne nadaljeval. Gospod Jezus, prosim pridite v moje srce in rešite mojo dušo in spremenite moje življenje danes. Amen.

Če ste samo zaupali Jezusu Kristu kot svojemu Odrešitelju in ste molili to molitev in to pomenili iz svojega srca, vam izjavljam, da ste na podlagi Božje besede zdaj rešeni iz pakta in ste na poti v nebesa. Dobrodošli v družini Boga! Čestitam, da delaš najpomembnejše v življenju in da prejema Jezusa Kristusa kot svojega Gospoda in Odrešenika. Za več informacij, ki vam bodo pomagale pri rasti v svoji novi veri v Kristusu, pojdite na Gospel Light Society.com in preberite "Kaj naj storite, ko vstopite skozi vrata." Jezus Kristus je v Janezu 10: 9 rekel: "Jaz sem vrata: z menoj, če pride kdo kdo, bo rešen, vstopi in izstopi in najdi pašnike."
 
Bog te ljubi. Ljubimo te. In vas lahko Bog blagoslovi.