Choose another language.

Η ελεύθερη κατάσταση της δόξας (Μέρος 54): Καλύτερες μέρες μπροστά, Μέρος 3
 
ΚΕΙΜΕΝΟ: Αποκάλυψη 22: 12-21
 
12 Και, ιδού, έρχομαι γρήγορα. και η ανταμοιβή μου είναι μαζί μου, για να δώσω σε κάθε άνθρωπο όπως θα είναι το έργο του.
 
13 Είμαι η Άλφα και η Ωμέγα, η αρχή και το τέλος, η πρώτη και η τελευταία.
 
14 Ευλογημένοι είναι αυτοί που κάνουν τις εντολές του, ώστε να έχουν δικαίωμα στο δέντρο της ζωής και να μπουν μέσα από τις πύλες στην πόλη.
 
15 Επειδή δεν υπάρχουν σκύλοι, μάγοι, κακοποιούς, δολοφόνοι και ειδωλολάτρες και όποιος αγαπά και κάνει ψέμα.
 
16 Εγώ ο Ιησούς έστειλα τον άγγελό μου για να σου μαρτυρήσουν αυτά τα πράγματα στις εκκλησίες. Είμαι η ρίζα και οι απόγονοι του Δαβίδ, και το φωτεινό και πρωινό αστέρι.
 
17 Και το Πνεύμα και η νύφη λένε: Ελάτε. Και ας ακούσει ακρόαση: Ελάτε. Και ας έρχεται αθώος. Και όποιος θέλει, ας πάρει ελεύθερα το νερό της ζωής.
 
18 Γιατί μαρτυρά σε κάθε άνθρωπο που ακούει τις λέξεις της προφητείας αυτού του βιβλίου, Αν κάποιος θα προσθέσει σε αυτά τα πράγματα, ο Θεός θα προσθέσει σε αυτόν τις πληγές που είναι γραμμένες σε αυτό το βιβλίο:
 
19 Και αν κάποιος απομακρύνει από τα λόγια του βιβλίου αυτής της προφητείας, ο Θεός θα απομακρύνει το μέρος του από το βιβλίο της ζωής και από την άγια πόλη και από τα πράγματα που είναι γραμμένα σε αυτό το βιβλίο.
 
20 Αυτός που μαρτυρά αυτά τα πράγματα λέει: Σίγουρα έρχομαι γρήγορα. Αμήν. Ακόμα κι έτσι, έλα, Κύριε Ιησούς.
 
21 Η χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι μαζί σας όλους. Αμήν.

--- ΡΟΛΟΓΙΑ ---
 
Η ελεύθερη κατάσταση της δόξας (Μέρος 54): Καλύτερες μέρες μπροστά, Μέρος 3
 
Στο τελευταίο μας μήνυμα, συνεχίσαμε να εξετάζουμε την συναρπαστική πρόσκληση του Ιησού Χριστού ζευγάρια με την υπόσχεση ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά. Οι άγιοι της ημέρας του Ιωάννη χρειαζόταν αυτό το μήνυμα ελπίδας. ο κόσμος μας σήμερα χρειάζεται αυτό το μήνυμα ελπίδας. και ο κόσμος που προφητεύεται στην Αποκάλυψη θα χρειαστεί σίγουρα αυτό το μήνυμα ελπίδας. Παράλληλα με το μήνυμα της ελπίδας έχουμε την πρόσκληση για "Ελάτε". Το "Πνεύμα", δηλαδή το Άγιο Πνεύμα, λέει: "Ελάτε". Αλλά ο Ιωάννης γράφει ότι η "Νύφη" λέει επίσης: "Ελάτε".
 
Η Νύφη είναι η Εκκλησία, το σώμα του Χριστού. Δεν πρέπει απλώς να λαμβάνουμε την πρόσκληση για τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να το μεταφέρουμε. Τα τελευταία χρόνια έχει γραφτεί και έχει αναφερθεί πολλά για το είδος του μηνύματος που η Νύφη, η Εκκλησία, στέλνει στον κόσμο. Τι λέμε; Μερικοί λένε "έλα" και "σπείρουν σπόρο" σε αυτό το υπουργείο και θα είστε οικονομικά ευημερούσα. Μερικοί λένε "έλα" και ψηφίστε για αυτόν τον πολιτικό που μας αρέσει. Κάποιοι λένε ότι "έρχονται" στην εκκλησία μας και θα είστε ευχαριστημένοι και άνετοι.
 
Αλλά, όταν λέμε, "έλα," θα έπρεπε να σημαίνει το ίδιο πράγμα που σημαίνει το Πνεύμα. Ο Γουέρρεν Wiersbe γράφει: «Οι πιστοί θα έπρεπε να προσκαλέσουν τους χαμένους αμαρτωλούς να εμπιστεύονται τον Χριστό και να πίνουν το νερό της ζωής» Πράγματι, όταν η εκκλησία ζει σε προσδοκία της επιστροφής του Χριστού, μια τέτοια στάση προκαλεί διακονία και ευαγγελισμό καθώς και καθαρότητα της καρδιάς. να πείτε στους άλλους τη χάρη του Θεού.Η αληθινή κατανόηση της προφητείας του BIble θα πρέπει να μας παρακινήσει να υπακούμε στον Λόγο του Θεού και να μοιραζόμαστε την πρόσκληση του Θεού με έναν χαμένο κόσμο ».
 
Πρέπει να περάσουμε στην πρόσκληση του Ιησού Χριστού και του Αγίου Πνεύματος. Και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κάνουμε ακριβώς αυτό. Το μήνυμα της εκκλησίας σε όσους έπεσαν στα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης αυτού του παρελθόντος έτους θα πρέπει να είναι: "Ελάτε και αφήστε τον Χριστό να θεραπεύσει τις πληγές σας". "Ελάτε, και ας μεταμορφώσουμε τον Χριστό την καρδιά σας." Σε όσους πλήττονται από την κρίση των οπιοειδών, λέμε, "Ελάτε και αφήστε τον Χριστό να σπάσει εκείνο το οχυρό στη ζωή σας". Σε εκείνους που έχασαν τα μέλη της οικογένειας στη βία και στις φυσικές καταστροφές φέτος, λέμε, "Ελάτε, και ας χάσουμε τον Χριστό στην απόγνωση σας". Για όσους έχασαν τη δουλειά τους, το βιοπορισμό τους, τις συντάξεις τους ή τι έχετε, λέμε, "Ελάτε και αφήστε τον Χριστό να σας δώσει μια ζωή πλουσιότερη". Σε αυτές τις κουρασμένες, αμαρτωλές ψυχικές ψυχές, λέμε, "Ελάτε, λάβετε τη σωτηρία, μια σχέση με τον Θεό και ένα σπίτι στον ουρανό".
 
Ελάτε, απογοητευμένοι, όπου κι αν μαλακώ,
Ελάτε στο έλεος, γελάστε.
Εδώ φέρτε τις πληγωμένες καρδιές σας, εδώ πείτε την αγωνία σας.
Η Γη δεν έχει καμία θλίψη που ο ουρανός δεν μπορεί να θεραπεύσει.
 
Εδώ δείτε το Ψωμί της Ζωής, δείτε τα νερά που ρέουν
Από το θρόνο του Θεού, καθαρό από πάνω.
Ελάτε στην εορτή της αγάπης. έλα, γνωρίζοντας πάντα
Η Γη δεν έχει καμία θλίψη, αλλά ο ουρανός μπορεί να αφαιρέσει.
 
Εκκλησία, θα επεκτείνετε την πρόσκληση σήμερα; Αμαρτωλοί, θα λάβετε σήμερα την πρόσκληση; Ο Χριστός λέει: "Ελάτε σε μένα, όλοι όσοι εργάζεστε και είστε βαρείς φορτωμένοι, και θα σας δώσω ξεκούραση ... Ελάτε, και θα βρείτε ανάπαυση στις ψυχές σας".
 
Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς μπορείτε να ξεκουραστείτε στην ψυχή σας τοποθετώντας την πίστη και την εμπιστοσύνη σας στον Ιησού Χριστό.

Πρώτον, αποδέχεστε το γεγονός ότι είστε αμαρτωλός και ότι έχετε σπάσει το νόμο του Θεού. Η Βίβλος λέει στη Ρωμαίους 3:23: "Διότι όλοι αμάρτησαν και έπεσαν κάτω από τη δόξα του Θεού".

Δεύτερον, αποδέχεστε το γεγονός ότι υπάρχει ποινή για την αμαρτία. Η Βίβλος δηλώνει στη Ρωμαίους 6:23: "Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος ..."

Τρίτον, αποδέχεστε το γεγονός ότι βρίσκεστε στο δρόμο προς την κόλαση. Ο Ιησούς Χριστός είπε στο Ματθαίον 10:28: "Και δεν φοβάσαι αυτούς που σκοτώνουν το σώμα, αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή, αλλά μάλλον φοβούνται αυτόν που μπορεί να καταστρέψει τόσο την ψυχή όσο και το σώμα στην κόλαση". Επίσης, η Βίβλος δηλώνει στην Αποκάλυψη 21: 8: "Αλλά οι φοβισμένοι, οι άπιστοι και οι αποτρόπαιοι, οι δολοφόνοι, οι κακοποιούς, οι μάγοι, οι ειδωλολάτρες και όλοι οι ψεύτες θα έχουν το ρόλο τους στη λίμνη που καίει με φωτιά και θειάφι: ο οποίος είναι ο δεύτερος θάνατος. "

Τώρα είναι κακά νέα, αλλά εδώ είναι τα καλά νέα. Ο Ιησούς Χριστός είπε στο Ιωάννη 3:16: "Διότι ο Θεός αγάπησε τον κόσμο έτσι, ότι έδωσε τον μονογενή Υιό του, ώστε όποιος πιστεύει σ 'αυτόν να μην χάσει, αλλά να έχει αιώνια ζωή". Απλώς πιστεύετε στην καρδιά σας ότι ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες σας, θάφτηκε και ανέβηκε από τους νεκρούς με τη δύναμη του Θεού για σας έτσι ώστε να μπορείτε να ζήσετε αιώνια μαζί Του. Προσευχήσου και ζητήστε από αυτόν να έρθει σήμερα στην καρδιά σας και θα το κάνει.

Οι Ρωμαίοι 10: 9 και 13 λένε: "Αν ομολογήσεις με το στόμα σου τον Κύριο Ιησού και θα πιστέψεις στην καρδιά σου ότι ο Θεός τον έχει αναστήσει από τους νεκρούς, θα σωθείς ... Για όσους θα καλέσουν το όνομα του Κύριος θα σωθεί. "

Εάν πιστεύετε ότι ο Ιησούς Χριστός πέθανε στον Σταυρό για τις αμαρτίες σας, θάφτηκε και ανέβηκε από τους νεκρούς και θέλετε να Του εμπιστευθείτε σήμερα για τη Σωτηρία σας, παρακαλώ προσευχηθείτε μαζί μου αυτή την απλή προσευχή: Άγιος Πατέρα Θεός, συνειδητοποιώ ότι εγώ είμαι αμαρτωλός και έχω κάνει κάποια κακά πράγματα στη ζωή μου. Λυπάμαι για τις αμαρτίες μου και σήμερα επιλέγω να γυρίσω από τις αμαρτίες μου. Για τον Ιησού Χριστό, παρακαλώ συγχωρέστε με τις αμαρτίες μου. Πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι ο Ιησούς Χριστός πέθανε για μένα, θάφτηκε και ανέβηκε ξανά. Εμπιστεύομαι τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα Μου και επιλέγω να τον ακολουθήσω ως Κύριο από αυτήν την ημέρα προς τα εμπρός. Κύριε Ιησού, παρακαλώ να έρθετε στην καρδιά μου και να σώσετε την ψυχή μου και να αλλάξετε τη ζωή μου σήμερα. Αμήν.

Αν απλώς εμπιστευθήκατε τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα σας και προσευχήσατε την προσευχή και την εννοούσατε από την καρδιά σας, σας δηλώνω ότι με βάση το Λόγο του Θεού σώζονται τώρα από την Κόλαση και είστε στο δρόμο σας προς τον Ουρανό. Καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Θεού! Συγχαρητήρια για να κάνετε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και που παίρνει τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα σας. Για περισσότερες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε στην καινούργια πίστη σας στο Χριστό, πηγαίνετε στο Gospel Light Society.com και διαβάστε "Τι να κάνετε μετά την είσοδό σας μέσα από την πόρτα". Ο Ιησούς Χριστός είπε στο Ιωάννη 10: 9: «Εγώ είμαι η πόρτα · με μένα αν κάποιος μπαίνει μέσα, θα σωθεί και θα πάει μέσα και έξω και θα βρει βοσκότοπο».
 
Ο Θεός σε αγαπά. Σε αγαπάμε. Και μπορεί ο Θεός να σας ευλογεί.