Choose another language.

Vapaan valtion kunniaa (osa 54): paremmat päivät eteenpäin, osa 3
 
Teksti: Ilmestys 22: 12-21
 
12 Ja katso, minä tulen pian; ja minun palkkani on minun kanssani, antamaan jokaiselle miehelle, kuin hänen työnsä on.
 
13 Minä olen Alfa ja Omega, alku ja loppu, ensimmäinen ja viimeinen.
 
14 Autuaita ovat ne, jotka tekevät hänen käskynsä, että heillä on oikeus elämän puuhun ja tulla sisään porttien kautta kaupunkiin.
 
15 Sillä ei ole koiria, sorseja, huorintekijöitä, murhaajia ja epäjumalanpalvelijoita, ja joka rakastaa ja tekee valhetta.
 
16 Jeesus on lähettänyt minun enkelini todistamaan teille nämä asiat seurakunnissa. Olen Daavidin juurta ja jälkeläisiä ja kirkas ja aamutähti.
 
17 Ja Henki ja morsius sanovat: tule. Ja se, joka kuulee, sanoo: tule. Ja anna hän, joka on athirst. Ja kuka tahansa, anna hänen ottaa elämän vettä vapaasti.
 
18 Sillä minä todistan jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan profetian sanat: jos joku lisää nämä asiat, niin Jumala lisää hänelle vitsauksia, jotka on kirjoitettu tähän kirjaan:
 
19 Ja jos joku poistaa tämän profetian kirjan sanat, Jumala ottaa osansa pois elämän kirjoista ja pyhästä kaupungista ja siitä, mitä tässä kirjassa on kirjoitettu.
 
20 Hän, joka todistaa nämä, sanoo: "Minä tulen pian." Aamen. Jopa niin, tule, Herra Jeesus.
 
21 Herramme Jeesuksen Kristuksen armo on kaikkien teidän kanssanne. Aamen.

--- rukous ---
 
Viimeisessä sanomme jatkoimme Jeesuksen Kristuksen pakottavan kutsun "tulemme" pariin lupaamalla parempia päiviä. Johanneksen pyhät tarvitsivat tämän toivon sanoman; meidän maailma tarvitsee tänään tämän toivon sanoman; ja maailma, jota ennustetaan Ilmestyskirjassa, tarvitsee varmasti tämän toivon sanoman. Toivon sanoman ohella kutsun "Tule". "Henki", eli Pyhä Henki, sanoo: "Tule." Mutta John kirjoittaa, että "Morsian" sanoo myös: "Tule."
 
Morsian on kirkko, Kristuksen ruumis. Meidän ei pitäisi yksinkertaisesti vastaanottaa kutsua itsellemme, mutta meidän on toimitettava se. Viime vuosina on paljon kirjoitettu ja sanottu siitä, millaista viestiä kirkko Morsian lähettää maailmalle. Mitä sanomme? Jotkut sanovat "tule" ja "kylvää siemen" tähän ministeriöön ja sinä olet taloudellisesti vauras. Jotkut sanovat "tule" ja äänestävät tätä poliitikkoa, jota pidämme. Jotkut sanovat "tulkaa" kirkostomme ja sinä olet onnellinen ja mukava.
 
Mutta kun sanomme "tule", meidän pitäisi tarkoittaa samaa asiaa kuin Henki tarkoittaa. Warren Wiersbe kirjoittaa, "Uskovien pitäisi kutsua kadonneita syntisiä luottaa Kristukseen ja juoda elämän vettä vapaasti. Todellakin, kun kirkko elää Kristuksen paluuta odotellessa, tällainen asenne aiheuttaa ministeriötä ja evankeliointia sekä sydämen puhtautta. Jumalan armosta kertovat toisille. Todellisen ymmärryksen BIble-profetian pitäisi molemmat motivoida meitä noudattamaan Jumalan sanaa ja jakamaan Jumalan kutsu kadonneella maailmalla. "
 
Meidän pitäisi kulkea Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kutsusta. Ja monia tapoja tehdä juuri niin. Kirkon sanoma viime vuoden seksuaalisen häirinnän skandaaleihin joutuneille pitäisi olla: "Tule ja anna Kristuksen parantua haavesi". "Tule, ja anna Kristuksen muuttaa sinun armosi sydän." Opioidikriisin kärsimille sanomme: "Tule ja anna Kristus rikkoa tämän linnoituksen elämässäsi". Niille, jotka menettäneet perheenjäsenensä väkivaltaan ja luonnonkatastrofeihin tänä vuonna, sanomme: "Tule ja anna Kristus lohduttaa teitä epätoivoanne". Niille, jotka ovat menettäneet työpaikkansa, toimeentulonsa, eläkkeensä tai mitä olet, sanomme: "Tule ja anna Kristuksen antaa sinulle elämää runsaammin". Niille maailman väsyneille, sairastuneille sieluille sanomme: "Tule, ota pelastus, suhde Jumalaan ja taivaan koti".
 
Tule, sinä epäuskoinen, missä tahansa hukutat,
Tule armolliseen paikkaan, kiihkeästi polvillaan.
Täällä tuoda haavoittuneet sydämesi, täältä kerro ahdistuksesi;
Maan ei ole surua, että taivas ei voi parantua.
 
Katso Elämän leipä, nähdä vedet virtaavat
Tule Jumalan valtaistuimelta, puhdas ylhäältä.
Tule rakkauden juhlaan; tule, aina tietäen
Maan ei ole surua, mutta taivas ei voi parantua.
 
Kirkko, jatkatko kutsua tänään? Syntiset, saatko kutsun tänään? Kristus sanoo: "Tule minun tyköni, kaikki te, jotka ovat työtä ja raskaita, ja minä annan teille levon ... Tule, ja te löydätte lepoa sielullesi."
 
Sallikaa minun osoittaa, kuinka voit levätä sielullasi sijoittamalla uskosi ja luottamus Jeesukseen Kristukseen.

Ensinnäkin hyväksy se, että olet syntinen ja että olet rikkonut Jumalan lakia. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 3:23: "Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jäävät pois Jumalan kunnasta."

Toiseksi, hyväksy se, että rangaistus synnistä on. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 6:23: "Sinun palkka on kuolema ..."

Kolmanneksi, hyväksy se, että olet matkalla helvettiin. Jeesus Kristus sanoi Matteus 10:28: "Ja älä pelkää niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua, vaan pelkäävät häntä, joka voi tuhota sekä sielun että ruumiin helvetissä." Myös Raamatussa sanotaan Ilmestyskirjassa 21: 8: "Mutta pelottelevat, uskomattomat ja kauhistuttavat ja murhaajat ja kuritajat ja velhoittelijat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki valehtelijat saavat osansa järveen, joka polttaa tulta ja Sumu: mikä on toinen kuolema. "

Nyt se on huono uutinen, mutta tässä on hyvä uutinen. Jeesus Kristus sanoi Joh. 3:16: "Sillä Jumala rakasti niin maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, että kukaan, joka uskoo häneen, ei pidä hukkuvan, vaan on iankaikkinen elämä". Uskokaa sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voimalla sinun puolestasi, jotta voit elää iankaikkisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä Häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja Hän tahtoo.

Roomalaisille 10: 9 ja 13 sanoo: "Jos sinä tunnustat suullasi Herra Jeesus ja uskot sydämessänne, että Jumala on hänet herättänyt kuolleista, niin sinä pelastutte ... sillä jokaisen, joka kutsuu Herra on pelastettu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Hänen pelastustyönne tänään, rukoile minulle tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että minä Olen syntinen ja että olen tehnyt joitain huonoja asioita elämässäni. Olen pahoillani minun syntini, ja tänään päätän kääntyä synneisteni. Jeesuksen Kristuksen tähden, anna minulle anteeksi syntini. Uskon kaiken sydämeni mukaan, että Jeesus Kristus kuoli minulle, haudattiin ja nousi jälleen. Luotan Jeesukseen Kristukseen Vapahtajana ja päätän seurata Häntä Herraksi tänä päivänä eteenpäin. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja säästä sieluni ja muuttakaa elämäni tänään. Aamen.

Jos luot vain Jeesuksen Kristuksen Vapahtajasi puoleen ja rukoitte rukousta ja tarkoitti sitä sydämestäsi, julistan teille, että Jumalan Sanasta lähtien sinut on nyt pelastettu helvetistä ja olet matkalla taivaaseen. Tervetuloa Jumalan perheeseen! Onnittelut siitä, että teet kaikkein tärkeintä elämässä ja että saamme Jeesuksen Kristuksen Herrallesi ja Vapahtajallesi. Jos haluat lisätietoja, jotka auttavat sinua kasvamaan uuteen uskoon Kristukseen, mene Gospel Light Society.com -sivustoon ja lue "Mitä tehdä, kun tulet oven läpi". Jeesus Kristus sanoi Joh. 10: 9: "Minä olen ovi: jos minä joku tulee sisään, niin hän pelastuu ja lähtee sisään ja ulos ja löytää laidun."
 
Jumala rakastaa sinua. Rakastamme sinua. Ja Jumala siunaa sinua.