Choose another language. 

L'estat lliure de la glòria (part 54): Millors dies per endavant, part 3
 
TEXT: Apocalipsi 22: 12-21
 
12 I heus aquí que vinc ràpidament; i la meva recompensa és amb mi, per donar-los a tots segons el seu treball serà.
 
13 Sóc Alfa i Omega, el principi i el final, el primer i l'últim.
 
14 Beats són els que fan els seus manaments, perquè tinguin dret a l'arbre de la vida i puguin entrar per les portes cap a la ciutat.
 
15 Perquè sense són gossos, hechiceros, hemeresteros, assassins i idólatras, i tot aquell que estima i fa mentir.
 
16 He enviat l'àngel meu per testimoniar-vos aquestes coses a les esglésies. Sóc l'arrel i la descendència de David, i l'estrella brillant i matinal.
 
17 I l'Esperit i la núvia diuen: Veniu. I el qui l'escolta, digui: Veniu. I vingui el que vingui. I qui ho vulgui, deixeu-lo portar lliurement l'aigua de la vida.
 
18 Perquè jo declaro a tothom que escolta les paraules de la profecia d'aquest llibre, si algú afegirà a aquestes coses, Déu li afegirà les plagues que s'escriuen en aquest llibre:
 
19 I si algú ha de treure les paraules del llibre d'aquesta profecia, Déu farà treure el seu treball del llibre de la vida, de la ciutat santa i de les coses escrites en aquest llibre.
 
20 El que testifiqui d'aquestes coses diu: Segur que venir ràpidament. Amén. Tot i això, veniu, Senyor Jesús.
 
21 La gràcia del nostre Senyor Jesucrist sigui amb tots vosaltres. Amén.

--- PREGÀRIA ---
 
L'estat lliure de la glòria (part 54): Millors dies per endavant, part 3
 
En el nostre darrer missatge, seguim observant la convincent invitació de Jesucrist a les parelles "COME" amb la promesa que hi haurà dies millors. Els sants del dia de Joan necessitaven aquest missatge d'esperança; avui el nostre món necessita aquest missatge d'esperança; i el món que es profetitza en la Revelació definitivament necessitarà aquest missatge d'esperança. Paral·lelament al missatge d'esperança, tenim la invitació per "Venir". L'Esperit, que és l'Esperit Sant, diu: "Veniu". Però Joan escriu que "la núvia" també diu: "Veniu".
 
La núvia és l'Església, el cos de Crist. No hem de rebre simplement la invitació per a nosaltres mateixos, sinó que hem de passar-ho. En els últims anys, s'ha escrit molt i va dir sobre el tipus de missatge que la núvia, l'Església, està enviant al món. Què diem? Alguns diuen "venir" i "sembrar una llavor" en aquest ministeri i seràs econòmicament pròsper. Alguns diuen "venir" i votar per aquest polític que ens agrada. Alguns diuen "venir" a la nostra església i seràs feliç i còmode.
 
Però, quan diem, "vénen", hem de significar el mateix que significa l'Esperit. Warren Wiersbe escriu: "Els creients haurien d'invitar els pecadors perduts a confiar en Crist i beure l'aigua de la vida amb llibertat. De fet, quan l'església viu a l'espera de la tornada de Crist, aquesta actitud provoca el ministeri i l'evangelisme, així com la puresa del cor. per dir als altres de la gràcia de Déu. Una comprensió veritable de la profecia bíblica tant ens motiva a obeir la Paraula de Déu i a compartir la invitació de Déu amb un món perdut ".
 
Hem de passar per la invitació de Jesucrist i l'Esperit Sant. I hi ha moltes ocasions per fer-ho. El missatge de l'església a aquells atrapats en els escàndols d'assetjament sexual d'aquest any passat hauria de ser: "Aneu, i deixeu que Crist guareixi les vostres ferides". "Aneu, i deixeu que Crist transformi el vostre cor lúcid". Als afectats per la crisi d'opiacis, diem: "Veniu i deixeu que Crist trenqui aquest bastió en la vostra vida". Als que van perdre els membres de la família a la violència i els desastres naturals d'aquest any, diem: "Veniu, i deixeu que Crist us consoleixi en la vostra desesperació". A aquells que van perdre els seus llocs de treball, els seus mitjans de subsistència, les seves pensions o el que teniu, diem: "Veniu i deixeu que Crist us doni una vida més abundant". A aquestes ànimes cansades i malaltes del món, diem: "Veniu, rebeu la salvació, una relació amb Déu i una casa al Cel".
 
Vine, desconsol·la, allà on vulguis,
Vine al seient de misericòrdia, agenollat ​​ferventment.
Aquí porteu els vostres cors ferits, aquí us dieu la vostra angoixa;
La Terra no té pena que el cel no pugui curar.
 
Aquí vegeu el pa de la vida, vegeu les aigües que flueixen
A marxar del tron ​​de Déu, pur des de dalt.
Vine a la festa de l'amor; veniu, ja sabeu
La Terra no té pena, però el cel no pot curar.
 
Església, ¿prendrà la invitació avui? Sinners, rebràs la invitació avui? Crist diu: "Aneu-vos a mi, tots vostès que treballen i estan pesats carregats, i et donaré descans ... Aneu, i trobareu descans a les vostres ànimes".
 
Permeti'm que us mostri com podeu descansar a la vostra ànima posant la vostra fe i la vostra confiança en Jesucrist.

En primer lloc, accepteu el fet que sou pecador i que hau trencat la llei de Déu. La Bíblia diu a Romans 3:23: "Perquè tots han pecat i estan lliures de la glòria de Déu".

En segon lloc, accepta el fet que hi ha una pena pel pecat. La Bíblia diu a Romans 6:23: "Perquè els salaris del pecat són la mort ..."

En tercer lloc, accepteu que estàs en el camí cap a l'infern. Jesucrist va dir en Mateu 10:28: "No temeu que els que maten el cos, però que no puguin matar l'ànima, sinó que temen el que sigui capaç de destruir tant l'ànima com el cos a l'infern". A més, la Bíblia diu a Apocalipsi 21: 8: "Però els temors, els incrèduls i els abominables, els assassins, els pregoners i els bruixots, els idólatres i tots els mentiders, tindran la seva part al llac que crema amb foc i sofre: que és la segona mort ".

Ara bé, això és una mala notícia, però aquí hi ha bones notícies. Jesucrist va dir a Joan 3:16: "Perquè Déu tan estimava el món, que va donar al seu Fill únic engendrat, perquè tot aquell que creu en ell no pereixi, sinó que tingui vida eterna". Només creieu en el vostre cor que Jesucrist va morir pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar dels morts pel poder de Déu per tu perquè pugueu viure eternament amb Ell. Pregueu i pregunteu-li que entri al vostre cor avui, i ho farà.

Romans 10: 9 i 13 diu: "Que si confesses amb la teva boca el Senyor Jesús, creus en el teu cor que Déu l'ha ressuscitat dels morts, seràs salvat ... Perque tot aquell que invoque el nom del Senyor serà salvat. "

Si creieu que Jesucrist va morir a la Creu pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar de la mort i vol confiar en ell per la vostra salvació avui, preguem amb mi aquesta senzilla pregària: Pare Sant Pare, m'adono que jo Sóc pecador i he fet coses dolentes a la meva vida. Ho sento pels meus pecats, i avui torno a canviar dels meus pecats. Per amor de Jesucrist, perdoneu-vos els meus pecats. Crec, amb tot el cor, que Jesucrist va morir per mi, va ser enterrat i es va aixecar de nou. Confio en Jesucrist com el meu Salvador i tinc la intenció de seguir-lo com a Senyor des d'aquest dia endavant. Senyor Jesús, si us plau, entra al meu cor i salva la meva ànima i canvia la meva vida avui. Amén.

Si tan sols confiava en Jesucrist com el vostre Salvador, preguíu d'aquesta oració i el volíeu del vostre cor, us declaro que basat en la Paraula de Déu, ara sou salvat de l'infern i us trobeu al cel. Benvinguts a la família de Déu! Felicitacions per fer el més important de la vida i que és rebre Jesucrist com a Senyor i Salvador. Per obtenir més informació per ajudar-vos a créixer amb la vostra nova fe en Crist, aneu a Gospel Light Society.com i llegiu "Què fer després d'entrar a través de la porta". Jesucrist va dir en Joan 10: 9, "Jo sóc la porta: per mi, si algun home entra, serà salvat, i entrarà i sortirà, i trobarà la pastura".
 
Déu t'estima. T'estimem. I que Déu us beneeixi.