Choose another language. 

Ayo Kabeh masalah Past bakal kelalen - SHORT VERSION

Kita wis Merry Christmas
Lan saiki kita welcome Taun Anyar
Kita bakal Maret menyang New Year iki mberkahi
Siap perang lan mantep.

Ya, aku wis dosa lan digawe kesalahane
Lan malah dadi sampeyan kudu
Nanging Gusti Allah ngapura kita lan sakabeheng kita resik
Lan digawe kita kabeh account anyar

Aku seneng kanggo New Year iki
Nanging aku bakal bahagia isih
Nalika Gusti Yesus Kristus rawuh bali menyang bumi
Miturut kersanipun.

Yésus séda kanggé kawula, kancaku
Ida Hyang Yesus seda kanggo sampeyan
Panjenenganipun disimpen kula saka ngadu neraka
Lan Panjenenganipun bisa nylametaké panjenengan banget.

REFRAIN:
Ayo kabeh masalah kepungkur bakal lali
Nanging elinga kanca supaya dear
Ayo dadi memuji lan matur, Gusti Allah kita ing salawas-lawase
Lan bungah ing New Year iki!