Choose another language. 

Ne patëm një Gëzuar Krishtlindjet
Dhe tani ne e mirëpresim Vitin e Ri
Ne do të marshojnë në këtë Vitit të Ri të bekuar
Të gatshëm për të luftuar dhe vazhdonte.

Po, unë kam kryer një mëkat dhe bëri gabime
Dhe po ashtu të ju
Por Perëndia na e fali dhe na lau pastër
Dhe ne të gjithë krejt të re e bëri

Unë jam i lumtur për këtë Vitit të Ri
Por unë do të jetë i lumtur ende
Kur Jezu Krishti vjen përsëri në tokë
Sipas vullnetit të Tij.

Jezusi vdiq për mua, miku im
Dhe Jezusi vdiq për ju
Ai më shpëtoi nga gropa e ferrit
Dhe ai mund të ju kursejnë shumë.

refreni:
Le të të gjitha fatkeqësitë e kaluara do të harrohen
Por mos harroni miq aq të dashur
Le të lavdërojnë dhe falënderoj Perëndinë tonë përgjithmonë
Dhe të gëzohemi në këtë Vitin e Ri!