Choose another language. 

2 Corinthians 05:17 sanoo: "Siis, jos joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus: vanhat poismenivät; katso, kaikki uusi on tullut tilalle. "

Joka kerta kun uusi vuosi rullaa ympärillä, ihmiset alkavat ajatella asioita he voivat muuttaa elämäänsä. Jotkut sanovat, että he ovat menossa laihtua ja aloittaa syöminen terveellistä. Toiset sanovat, että he aikovat palata yliopistoon tai päästä pois velkaa. Jotkut sanovat, että he aikovat kirjoittaa kirjan tai perustaa oman yrityksen. Ja toiset sitoutua saada järjestäytynyttä tai viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Alku uusi vuosi on todellakin suuri tilaisuus tehdä muutoksia elämässäsi. Uskon, että Jumala antaa meille niin kauan markkereita kuten meille keinon pysäyttää, muistella elämäämme, ja tunnistaa asioita, joita emme voi muuttaa tulevaisuuden. Kuitenkin monet ihmiset keskittyvät tekemään vain ulospäin muutoksia - muutoksia, jotka parantavat niin kuin ne näyttävät, parantaa elintasoa, tai parantaa miten muut näkevät heidät. Uskon, että paras muutos voit tehdä on muutos sisältä ulos - sydämen muutoksen, henki ja mieli. Toisin sanoen, muutos, joka tuo uusia teitä uutta vuotta. Sillä ei voi todella olla uusi vuosi sinulle, jos ei ole uusia teitä uudenvuoden.

Joten tänään, haluan jakaa teidän kanssanne Jumalan Sana, miten voit tulla uusia teitä suuntaamme uuteen vuoteen. Second Corinthians luvussa 5, Paavali kirjoittaa Korintin uskoville noin vaikutuksista Kristuksen kuoleman. Hän korostaa, että Kristus on kuollut "kaikki ihmiset", joten kuka tahansa voi olla uuden elämän Jeesuksen Kristuksen kautta. Koska Kristuksen kuoleman, pelastus ei ollut rajoitettu juutalaisia, mutta avattiin kaikille. Tämä on hyvä uutinen meille tänään, koska se kertoo meille, että kuka tahansa voi olla suuri muutos elämässään kautta evankeliumin voimalla Herran Jeesuksen Kristuksen.

Monet ihmiset ovat löytäneet uuden elämän Kristuksessa. Jotkut kuuluisat ihmiset, joille olet kuullut, kuten: laulaja Carrie Underwood, Super-Bowl voittavan valmentajan Tony Dungy, NBA pelaaja Kevin Durant, kirjailija ja uutiset kommentaattori Kirsten Powers, näyttelijä Blair Underwood, olympia urheilija Brady Ellison, olympiavoittaja Sanya Richards-Ross, ja PGA Golf Tour mestari Webb Simpson, ovat kaikki todenneet, että henkilö, joka teki suurimman eron elämässään on Jeesus Kristus.

Blair Underwood sanoi: "Minä olen kristitty. Uskon, että Jumala on suunnitelma. Uskon, että hän ei aio jättää meitä roikkuu. Kuten mies, minulla ei ole kaikkia vastauksia. Mahdollisuus kääntyä asioissa, korkeampi voima toimii minulle. "

Tony Dungy sanoi, "Et koskaan saada missä tahansa urheilussa ja elämässä kunnes tulet vakuuttunut totuuden Jeesuksen Kristuksen evankeliumin. Voit tulla ammattimainen urheilija tai on mainetta ja mukavia autoja ja mukava taloja ja paljon rahaa, mutta mitä löydät on, että kaikki jutut menee pois melko nopeasti. Sinun täytyy ymmärtää, että Kristus kuoli meidän syntiemme, ja että Hän kuoli ei vain olla Vapahtajamme mutta niin että Hän voisi olla elämämme keskipiste. "

Kirsten Powers sanoi, "En todellakaan tunne kuin olisin ollut rohkeutta, kun minusta tuli kristitty; Annoin vuonna. En ollut rohkea; Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa. Yritin uskoa, mutta en vain voinut välttää Kristuksen vastaanottamisesta. "

NBA pelaaja Kevin Durant sanoi: "Minä uskon, että Jumala rakastaa minua, Jeesuksen uhrikuoleman synneistäni, ja hänen armonsa, ei minun hyviä töitä, ovat mitä säästää minua. Se nöyryyttää minua ja tekee minut palvomaan Häntä. Olen myös sitä mieltä, Heaven on varattu minulle ja että paras on vielä tulossa. Olen lisännyt yksinkertainen tatuointi minun ranne, joka sanoo, elävät ikuisuuden. Jumalan Sana sanoo, että jos me kaikki menossa. Ja haluan aloittaa elää iankaikkisen näkökulman kaikkeen mitä teen nyt. "

Grammy-palkittu laulaja Carrie Underwood sanoi, "Lauluni ovat joskus keskittynyt Jumalaan, Jeesukseen ja uskoa. Joka keskiviikko, mieheni ja minä olemme tutkimusryhmä ystäviemme kanssa. Olen kirkossa. Pyrimme uhrata aikaa aamulla sanoa rukous. "

Olympiavoittaja Sanya Richards-Ross sanoi, "On monia mielekkäitä jakeita Raamatusta, mutta yksi sanon itselleni useimmiten on," Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa! "Se on minun suosikki, koska radalla olen yleensä yrittänyt tehdä asioita, jotka ovat harvoin tehty ennen. Tiedän, että se on vain Jumala, joka antaa minulle voimaa toteuttaa näitä asioita. "

Voisimme enemmän esimerkkejä. Mutta haluan sinun tietävän, että voit liittyä tykkää näiden ja monien muiden ihmisten sallimalla Jeesus Kristus tehdä uusia teitä varten uuden vuoden ja oman elämän ulkopuolella. Miten tällainen muutos syntyi?

1. Ensinnäkin, on uusi sinulle uuden vuoden, sinun täytyy olla "Kristuksessa." Jae 17 alkaa, "Siis, jos joku on Kristuksessa ..." Kreikan sana "in" tarkoittaa olla "kiinteään asemaan" tai "asua asetetuissa rajoissa". Mitä se tarkoittaa olla Kristuksessa? Koska Kristuksessa tarkoittaa asemaa uskovainen jälkeen hän on vastaanottanut Jeesuksen Vapahtajansa. Ellet ole Kristuksessa, et voi olla uuden elämäntavan tai uusi mentaliteetti.

Termi "Kristuksessa" tai "Häneen" käytetään useita kertoja Uudessa testamentissa kuvaamaan asentoon ja etuja, uskova on. Ilmoitus Ef 1: 7. Tämä jae kertoo meille, että "Hänessä meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, mukaan hänen armonsa rikkauden ..." Näemme tässä, että jos olet Kristuksessa, sinun syntisi pestään alla karitsan veressä. Kristuksen kuoleman, ja koska Jumalan armosta, olet lunastanut tai toimitetaan synnistä ja rangaistus synnin, joka on helvetti.

Toiseksi, huomaa Ef 1: 3. Tämä jae todetaan, että Jumala "on siunannut meitä kaikella hengellisellä siunauksella taivaallisissa Kristuksen kautta ..." Jos olet Kristuksessa, olet hengellisiä siunauksia, että sinulla ei muuten ole. Huomaa tässä, että tämä ei puhu aineellisia siunauksia. Oleminen Kristus ei tarkoita sinulla on iso talo tai kallis auto. Mutta sinulla on hengellisiä siunauksia kuten rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, ilo sanoin kuvaamaton, luottamusta keskellä elämän myrskyjä, ja toivon taivaan keskellä epätoivoa. Matthew Henry sanoi, "Hengellinen ja taivaallinen siunaukset ovat paras siunauksia; joiden kanssa emme voi olla onneton. "

Nyt huomaa Kol 2:10: "Ja te olette hänessä täydelliset, joka on pää kaiken hallituksen ja vallan." Mitä tarkoittaa olla täydellinen "Kristuksessa"? Kreikan sana "täydellinen" tarkoittaa "tehdä koko" tai "tankata". Toisin sanoen, jos olet Kristuksessa, sinulla on kaikki mitä tarvitset elää kristityn elämää. Sinulla on kaikki mitä tarvitset harkita vanhurskaita Jumalan silmissä. Sinulla on kaikki mitä tarvitset läpäistävä tästä elämästä maan päällä seuraavaan elämään taivaassa.

Joten, me näemme, että on "Kristuksessa" tarkoittaa, että kaikki meidän syntimme pestään veren alla ja olemme toimitetaan synnin ja rangaistuksen synnistä. Koska Kristuksessa tarkoittaa, että olemme saaneet hengellisiä siunauksia, koska Jeesus Kristus; ja on Kristuksessa tarkoittaa sitä, että emme ole puuttunut mitään, koskee pelastuksemme ja elämä.

Ovat "Kristuksessa" on ensimmäinen askel kohti uutta sinulle uuden vuoden.

2. Jos haluat uusia teitä uuden vuoden, sinun täytyy ymmärtää, että olet "uusi luomus." Toinen Kor 05:17 sanoo: "Siis, jos joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus ..." On monia Kristityt, jotka elävät kurjaa, tuottamatonta, ja voitti elämää, koska he eivät ymmärrä ja omaksua se, että koska he ovat Kristuksessa, ne ovat uusia olentoja ja se on aika niitä laittaa pois vanhoja tapoja ja alkaa elävät niiden pysyvän sillä Jumalan lapsi.

Kuvittele nuori mies, joka on kodittomia, epäsiisti, saastainen, ja huono. Hän kävelee kaduilla kerjäämässä kolikoita vain saada syömään joka päivä. Eräänä päivänä mies saapuu etsimään häntä, kun hän istuu kadunkulmassa kerjääminen. Tämä mies kertoo hänelle, että hän on todella poika varakas yrityksen omistaja ja että hänen isänsä haluaa hänen tulla kotiin, saada elämänsä raiteilleen, ja saada koulutusta. Hän kertoo nuori mies, joka on runsaasti tilaa hänen isänsä kartano ja että kaikki, mitä hän tarvitsee - ruoka, vaatteet, ja rahaa - olisi huolehdittava siitä lähtien. Kuvittele nyt, jos tämä köyhä nuori mies kieltäytyi ottamasta isänsä ylös tuollainen tarjous ja päätti pysyä kodittomia kerjäläinen.

Tietenkin se on naurettavaa. Silti, se on mitä monet kristityt tekevät joka päivä. He eivät asu niiden tilan mukaan Kristuksen seuraajina. Neil T. Anderson kirjoitti kirjassaan, Bondage Breaker, että Saatana voi "estää tehokkuutta kristitty, jos hän voi pettää sinut uskomaan, että olet vain tuotteen oman menneisyyden - kohteena synti, altis epäonnistumaan, ja hallinnassa tottumukset. "Hän jatkaa sanoen," Saatana ei voi tehdä asialle mitään sijaintisi Kristuksessa, mutta jos hän voi pettää sinut uskomaan, mitä Raamattu sanoo ei ole totta, niin saatte elää ikään kuin se ei ole totta . "

Jos et ymmärrä ja omaksua se, että olet uusi luomus Kristuksessa, niin et koskaan elää kuten Kristus tarkoitettu sinulle elää. Sinulla ei ole voimakas, voittoisa elämä, että voit olla. Sinun "uusi vuosi" on sama kuin "vanha vuosi." Ei ole väliä kuinka toiveikas ja optimistinen sinusta tuntuu uudenvuoden, ja ei väliä kuinka paljon voit määrittää tehdä uusi vuosi erilainen, paholainen muistuttaa sinua joka vika sinulla oli viime vuonna ja vuotta ennen. Hän kuormittaa sinua syntisi ja virheitä alkaessa uudenvuoden ja jos hyväksyt hänen valheet ja uskomme, että se on juuri sellaisena kuin olet, niin voit mennä läpi toinen vuosi ei elää jopa täyden potentiaalinsa Jumalan lapsi.

Olen täällä kertomassa teille, että sinun ei tarvitse olla orjia syntiä. Sinun ei tarvitse käydä läpi toinen vuosi tekemästä samoja virheitä ja sitouttaa sama synnit. Sinulla voi olla uusia teitä uutta vuotta, jos tajuat pysyvän uutena olento Kristuksessa.

3. Jos haluat uusia teitä uuden vuoden, sinun täytyy laittaa pois kaikki "vanhoja asioita." 2 Kor 5:17 sanoo, että "jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus: vanhat poismenivät; katso, kaikki uusi on tullut tilalle. "He sanovat, että määritelmä insanity tekee samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja odottaa eri tuloksia. Se on totta. Ja jos haluat eri tuloksia uuden vuoden, sinun täytyy lakata tekemästä samoja vanhoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan. Raamattu sanoo, että jos olet Kristuksessa, ja jos olet uusi luomus, niin vanhat asiat pitäisi "kuoli." Mitkä ovat vanhoja asioita elämässäsi, että sinun täytyy laittaa pois uuden vuoden?

Valehtelit viime vuonna? Oletko laiminlyödä rukouksen ja lukeminen Jumalan sana tämän kuluneen vuoden aikana? Oletko huijata ja edesauttavat saada tiesi tämän vuoden aikana? Vaimot, olit epäkunnioittava miehesi viime vuonna? Miehet, sinä epäonnistua rakastamaan vaimoaan niin sinun pitäisi tämän vuoden aikana? Lapset, sinä tottele vanhempiasi viime vuonna? Mitä teit viime vuonna, joka sai sinut huonoja tuloksia, sinun täytyy laittaa pois uuden vuoden.

Huomaa tämä jae Kol luku 3: "Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki; viha, viha, pahuus, herjaus ja häpeällinen viestintä suustanne. Lie ei keskenänsä näki, että te olette riisuneet pois vanhan ihmisen hänen tekonsa. "

Jos haluat tehdä uuden vuoden hyvä vuosi, sinun täytyy laittaa pois kaikki vanhat asiat, jotka teit viime vuonna ja viime vuosina, joka teki joka vuosi huono vuosi. Anna menneisyyden Jumalalle Jeesuksen Kristuksen kautta ja hän hoitaa sen puolestasi.

Haluan rohkaista teitä ei vain ahmia synnit ja epäonnistumisista viime vuonna, mutta oppia niistä ja unohtaa ne. Uskon koko sydämestäni, että enemmän maaleja ja ihana hankkeita ei ole koskaan valmistunut johtuu ihmisten kyvyttömyys unohtaa menneisyyden kuin mistään muusta syystä. Et saavuttaa paljon mitään uutta vuotta, jos annat mielesi paneutua synnit, murheet, ongelmat ja epäonnistumiset menneistä.

Jesaja 43:18, Jumala käski israelilaisten unohtaa menneisyyttä. Hän sanoi: "Ettekö muista entisen asioita, ei harkita ikiajoista." Itse asiassa, Jumala itse ei muista syntejämme. Muutama jaetta myöhemmin samassa luvussa hän sanoo, "Minä, minä, minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi itseni tähden, ja ei sinun syntejäsi muista." Joten, jos Jumala ei muista meidän syntimme, eivät luulet se on parasta meille tekemään samoin?

Dennis DeHaan kirjoitti hieman runon, joka menee näin:

Katsokaa ei takaisin eilen
Niin täynnä epäonnistumisen ja pahoillani;
Katso eteenpäin ja etsiä Jumalan tapa-
Kaikki synti tunnusti sinun täytyy unohtaa.

Ystäväni, ahmia vanhoja syntejä ja epäonnistumisia teidän ohi. Oppia niistä ja sitten unohtaa ne niin, että tämä ensi vuonna voi olla suuri yksi, koska ei ole mitään uutta vuotta sinulle, jos ei ole uusia teitä uutta vuotta.

Kuten suljemme tänään, haluan puhua niille, jotka eivät ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajaksi. Toisin sanoen, et ole "Kristuksessa" juuri nyt. Haluan näyttää, miten voit saada Kristuksessa. Tämä on ainoa tapa, jolla voit muuttaa elämäsi sisältä ulos.

Monet suuret ihmiset menneisyyden ja nykyisyyden puhunut Jeesuksesta Kristuksesta ja vaikutus hänellä on ollut heidän elämäänsä.

Ranskan suuri sotilaallinen ja poliittinen johtaja Napoleon Bonaparte sanoi: "Minua kummastuttaa, että taas kunnianhimoinen unelmia itsestäni, Caesar, ja Alexander olisi kadonnut jäljettömiin, Juudean talonpoika - Jeesus - pitäisi pystyä venyttämään kätensä poikki vuosisatojen ja ohjata kohtalot ihmisten ja kansojen. "Rakas ystävä, voit antaa Jeesuksen olla vastuussa oman kohtalonsa samoin.

Koripallo suuri Julius "Dr. J "Erving sanoi," elämän tarkoitus on löydettävissä kautta ottaa Kristuksen elämääsi, ja ymmärtää, mitä hänen suunnitelmansa, ja sen jälkeen, suunnitelma. "

Entinen presidentti George W. Bush sanoi, "Kristus on suurin filosofi: Hän muutti sydämeni."

Teologi ja historioitsija Philip Schaff sanoi, "Ilman Kristuksen elämä on yhtä hämärän kanssa pimeä yö edessä; Kristuksen kanssa, se on kynnyksellä aamulla valo ja lämpö koko päivä edessä. "

Suuren Skotlannin kirjailija Robert Louis Stevenson sanoi: "Kun Kristus tuli elämääni, tulin noin kuin hyvin hoitaa laivan."

Brittiläinen kirjailija ja mediapersoona Malcolm Muggeridgen sanoi: "Voin sanoa, että en ole koskaan tiennyt, mitä iloa oli kuin ennen luovuin jatkaa onnea, tai välittänyt elää kunnes päätin kuolla. Näistä kaksi löytöjä olen kiitollisuudenvelassa Jeesus. "

NFL pelinrakentaja Sam Bradford sanoi: "En todellakaan näe syytä, miksi et halua olla suhde Jeesukseen Kristukseen. Tarkoitan, hän ei ainoastaan ​​suurin ihminen koskaan kävellä maan päällä, Hän on kaikki, että haluan pyrkiä. Hän on kaikki, että kukaan olisi koskaan halua pyrkiä. "

Maailmankuulu evankelista Luis Palau sanoi: "Yksi kohtaaminen Jeesus Kristus riittää muuttaa sinua, hetkessä, ikuisesti."

Jeesus Kristus haluaa muuttaa sinua tänään. Hän haluaa tehdä sinulle uuden henkilön sisältä ulos. Jumala sanoi Hesekiel 36:26: "uuden sydämen minä annan teille, ja uuden hengen minä teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisen sydämen irti lihasta, ja minä annan teille sydämen lihasta . "

Jumala haluaa tuoda noin tällaista muutosta elämääsi. Siksi hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen, jotta voimme pelastua synnistä ja rangaistus synnin. Raamattu sanoo Joh 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Näytän sinulle miten voit hyväksyä Jeesuksen Kristuksen vastaan ​​Vapahtajamme tänään.

Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, että olet syntinen, niin kuin minä olen, ja että olet rikkonut Jumalan lakeja. Raamattu sanoo Roomalaiskirjeen 03:23: "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja on Jumalan kirkkautta." Ymmärräthän, että koska syntisi, ansaitsette iankaikkiseen rangaistukseen helvetissä. Romans 6:23 sanoo "synnin palkka on kuolema ... Tämä on sekä fyysinen kuolema haudassa ja ikuisen hengellisen kuoleman järveen.

Miten voit pelastua tästä kuoleman? Romans 10: 9,13 sanoo: "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut ... Sillä joka pyytää nimeä Herra pelastuu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä sinun syntisi, haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Häneen oman pelastuksen tänään, rukoile kanssani tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että olen olen syntinen ja että olen tehnyt joitakin pahoja asioita elämässäni. Olen rikki teidän lakeja. Sillä Jeesus Kristus tähden, anna minulle anteeksi syntini. Olen nyt sitä mieltä, kaikki sydämestäni, että Jeesus Kristus kuoli minun, haudattiin ja nousi kuolleista. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja säästä sieluni ja muuttaa elämäni tänään. Amen.

Jos vain luottaa Jeesuksen Kristuksen vastaan ​​Vapahtajan, ja rukoilit että rukous ja tarkoitin sitä sydämestäsi, julistan sinulle, että perustuu Jumalan Sanaan, olet nyt pelastettu Hell ja olet matkalla taivaaseen. Tervetuloa Jumalan perheeseen ja onnittelut tekee tärkeintä elämässä ja joka vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen vastaan ​​Herramme ja Vapahtajamme. Lisätietoja auttaa sinua kasvamaan uusi löytyi usko Kristukseen, siirry Gospel Light Society.com ja lukea "Mitä tehdä, kun kirjoitat ovesta". Jeesus Kristus sanoi Joh 10: 9 "Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, hän pelastuu, ja menee sisään ja ulos, ja löytää laitumen."

Jumala rakastaa sinua! Rakastamme sinua! Jumala siunatkoon teitä, ja on suuri Uutta Vuotta!