Choose another language. 

2 Corinthians 5:17 siger, "Derfor, hvis nogen er i Kristus, er han en ny skabning: passeres gamle ting væk; Se, er alle ting bliver ny. "

Hver gang et nyt år ruller rundt, folk begynder at tænke over ting, de kan ændre i deres liv. Nogle mennesker siger, at de kommer til at tabe sig og begynde at spise sundt. Andre siger, at de vil gå tilbage til skole eller komme ud af gælden. Nogle siger, at de vil skrive en bog eller starte egen virksomhed. Og andre forpligte sig til at få organiseret og bruge mere tid sammen med familie og venner.

Starten på et nyt år er faktisk en stor lejlighed til at foretage en ændring i dit liv. Jeg tror, at Gud giver os sådanne tid markører som en måde for os at stoppe, se tilbage på vores liv, og identificere ting, som vi kan ændre i fremtiden. Men fokus mange mennesker på at gøre kun ydre ændringer - ændringer, der vil forbedre den måde, de ser, forbedre deres levestandard, eller forbedre, hvordan andre ser dem. Jeg tror, at den bedste ændring, du kan gøre er en ændring indefra og ud - en forandring i hjertet, ånd og sind. Med andre ord, en ændring, der medfører en ny dig for det nye år. For der ikke rigtig kan være et nyt år for dig, hvis der ikke er noget nyt du for det nye år.

Så i dag, jeg ønsker at dele med dig fra Guds ord, hvordan du kan blive en ny dig som vi hovedet ind i det nye år. I Second Kor kapitel 5 er Paulus skriver til de korintiske troende om konsekvenserne af Kristi død. Han understreger, at Kristus døde for "alle mænd", så alle kan få et nyt liv i Kristus Jesus. På grund af Kristi død blev frelsen ikke begrænset til jøderne, men blev åbnet for alle. Det er gode nyheder for os i dag, fordi det lader os vide, at alle kan have en stor forandring i deres liv gennem kraften af evangeliet om Herren Jesus Kristus.

Mange mennesker har fundet nye liv i Kristus. Nogle berømte personer, som du har hørt om, såsom: sangerinden Carrie Underwood, Super-Bowl vindende fodboldtræner Tony dungy, NBA spiller Kevin Durant, forfatter og nyheder kommentator Kirsten Powers, skuespiller Blair Underwood, olympisk atlet Brady Ellison, OL-guldvinder Sanya Richards-Ross, og PGA golf tour mester Webb Simpson, alle har erklæret, at den person, der gjorde den største forskel i deres liv er Jesus Kristus.

Blair Underwood sagde: "Jeg er kristen. Jeg tror, at Gud har en plan. Jeg tror, han kommer ikke til at forlade os hængende. Som en mand, jeg har ikke alle svarene. At være i stand til at vende spørgsmål over til en højere magt virker for mig. "

Tony Dungy sagde, "Du er aldrig kommer til at få nogen steder i sport eller i livet, indtil du bliver overbevist om sandheden af evangeliet om Jesus Kristus. Du kan blive en professionel atlet eller har berømmelse og pæne biler og flotte huse og en masse penge, men hvad du vil finde er, at alle disse ting går væk temmelig hurtigt. Du er nødt til at forstå, at Kristus døde for vore synder, og at han døde ikke bare for at være vor Frelser, men så han kunne være centrum for vores liv. "

Kirsten Powers sagde: "Jeg har ikke rigtig føler, at jeg havde nogen modet, da jeg blev en kristen; Jeg gav bare i jeg var ikke modig.; Jeg havde ikke noget valg. Jeg holdt forsøger at ikke tro, men jeg kunne bare ikke undgå at acceptere Kristus. "

NBA spiller Kevin Durant sagde: "Jeg tror, Guds kærlighed til mig, den offerdød Jesu for mine synder, og hans nåde, ikke mine gode gerninger, er det, der redder mig. Det ydmyger mig og gør mig tilbede Ham. Jeg tror også, Himlen er reserveret til mig, og at det bedste er endnu ikke kommet. Jeg har tilføjet en enkel tatovering på mit håndled, der siger, live for evigheden. Guds ord siger, det er, hvor vi alle er på vej hen. Og jeg vil begynde at leve med det evige perspektiv på alt, hvad jeg gør nu. "

Grammy prisbelønnede sangerinde Carrie Underwood sagde: "Mine sange er undertiden fokuseret på Gud, Jesus og tro. Hver onsdag, min mand og jeg har en studiegruppe med vores venner. Jeg går i kirke. Vi forsøger at afsætte tid i morgen at bede en bøn. "

OL-guldvinder Sanya Richards-Ross sagde: "Der er mange meningsfulde vers i Bibelen, men den ene jeg siger til mig selv oftest er," jeg kan gøre alle ting gennem Kristus, som styrker mig! "Det er min favorit, fordi på sporet , Jeg plejer at forsøge at gøre ting, som er sjældent blevet gjort før. Jeg ved, at det er kun Gud, der giver mig styrke til at udføre disse ting. "

Vi kunne blive ved med flere eksempler. Men jeg vil have dig til at vide, at du kan slutte sig til folk som disse og mange andre, ved at lade Jesus Kristus til at lave en ny dig for det nye år, og for dit liv ud over. Hvordan kan en sådan ændring ske?

1. Først og fremmest, at få en ny dig for det nye år, skal du være "i Kristus." Vers 17 begynder med "Derfor, hvis nogen er i Kristus ..." Det græske ord for "in" betyder at være i en »fast stilling« eller »dvæle inden for fastsatte grænser.« Hvad betyder det at være i Kristus? At være i Kristus betegner status en troende, efter at han eller hun har accepteret Jesus Kristus som deres frelser. Medmindre du er i Kristus, kan du ikke have en ny livsstil eller en ny mentalitet.

Udtrykket »i Kristus" eller "i ham" anvendes flere gange i Det Nye Testamente til at beskrive positionen og fordele, som den troende har. Notice Ef 1: 7. Dette vers fortæller os, at »I ham har vi forløsning ved hans blod, syndernes forladelse, efter Rigdom hans nåde ..." Vi ser her, at hvis du er i Kristus, er dine synder vaskes under Lammets blod. Ved Kristi død, og på grund af Guds nåde, du er forløst eller leveres fra synd og straf for synd, som er helvede.

For det andet bemærker Efeserbrevet 1: 3. Dette vers hedder det, at Gud "har velsignet os med al åndelig Velsignelse i det himmelske i Kristus ..." Hvis du er i Kristus, har du åndelige velsignelser, som du ellers ikke ville have. Bemærk her, at dette ikke er tale om materielle velsignelser. At være i Kristus betyder ikke, du vil have et stort hus eller en dyr bil. Men vil du have åndelige velsignelser såsom fred, som overgår al forstand, glæde ubeskrivelige, tillid midt i livets storme, og håbet om himlen midt i fortvivlelse. Matthew Henry sagde, "Åndelige og himmelske velsignelser er de bedste velsignelser; som vi ikke kan være elendige. "

Nu bemærke Kolossenserbrevet 2:10: "Og I er fuldstændige i ham, som er Hovedet for al og magt." Hvad betyder det at være fuldstændig "i Kristus"? Det græske ord for "komplet" betyder at "være fuld« eller »fylde«. Med andre ord, hvis du er i Kristus, har du alt hvad du behøver for at leve det kristne liv. Du har alt hvad du behøver at blive betragtet retfærdige i Guds øjne. Du har alt hvad du behøver at gå fra dette liv på jorden til det næste liv i himlen.

Så ser vi, at være "i Kristus" betyder, at alle vore synder vaskes under blodet, og vi er udfriet fra syndens magt og straffen for synd. At være i Kristus betyder, at vi har fået åndelige velsignelser på grund af Jesus Kristus; og være i Kristus betyder, at vi ikke mangler i noget, der vedrører vores frelse og liv.

At være "i Kristus" er det første skridt til at have en ny dig for det nye år.

2. Hvis du vil have en ny dig for det nye år, skal du indse, at du er en "ny skabning." Andet Korintherbrev 5:17 siger, "Derfor, hvis nogen er i Kristus, er han en ny skabning ..." Der er mange kristne, der lever elendigt, uproduktive, og besejrede liv, blot fordi de ikke er klar over, og omfavne det faktum, at da de er i Kristus, er de nye skabninger, og det er tid for dem at lægge væk de gamle måder og begynde at leve efter deres status som et Guds barn.

Forestil dig en ung mand, der er hjemløse, pjusket, urene, og fattige. Han går på gaden tigger om mønter bare for at få en bid at spise hver dag. En dag kommer en mand på udkig efter ham, som han sidder på gadehjørnet tiggeri. Denne mand fortæller ham, at han er faktisk søn af en velhavende virksomhedsejer og at hans far vil have ham til at komme hjem, få sit liv på rette spor, og få en uddannelse. Han fortæller den unge mand, at der er masser af plads til ham på hans fars palæ, og at alt, hvad han har brug for - mad, tøj og penge - ville blive taget hånd om fra dette punkt på. Nu forestille sig, hvis den stakkels unge mand nægtede at tage sin far op på den slags tilbud, og besluttede at forblive en hjemløs tigger.

Det er selvfølgelig latterligt. Men det er, hvad mange kristne gør hver eneste dag. De lever ikke i henhold til deres status som Kristi efterfølgere. Neil T. Anderson skrev i sin bog, The Bondage Breaker, at Satan kan "blokere effektiviteten af en kristen, hvis han kan narre dig til at tro, at du er intet andet end et produkt af din fortid - underlagt synd, tilbøjelige til at mislykkes, og kontrolleret af dine vaner. "Han fortsætter med at sige," Satan kan ikke gøre noget ved din position i Kristus, men hvis han kan narre dig til at tro, hvad Skriften siger ikke er sandt, vil du leve, som om det ikke er sandt . "

Hvis du ikke er klar over, og omfavne det faktum, at du er en ny skabning i Kristus, så vil du aldrig leve som Kristus bestemt for dig at leve. Du vil ikke have den magtfulde, sejrende liv, som du kan få. Din "nye år" vil være det samme som dit "gamle år." Uanset hvor håbefulde og optimistisk du om det nye år, og uanset hvor meget du bestemme at gøre det nye år anderledes, vil djævelen minde dig om enhver fiasko, du havde i det forløbne år og årene før. Han vil byrde dig med dine synder og fejltagelser ved begyndelsen af det nye år, og hvis du accepterer hans løgne og tror, at det er bare den måde, du er, så vil du gå igennem endnu et år med ikke at leve op til dit fulde potentiale som et Guds barn.

Jeg er her for at fortælle dig, at du ikke behøver at være i trældom til synden. Du behøver ikke at gå igennem endnu et år med at gøre de samme fejl og begå de samme synder. Du kan have en ny dig for det nye år, hvis du er klar over din stående som en ny skabning i Kristus.

3. Hvis du vil have en ny dig for det nye år, skal du lægge væk alle 2 Kor 5:17 siger, at "hvis nogen er i Kristus, er han en ny skabning" gamle ting. ": Er gået gamle ting væk; Se, er alle ting bliver ny. "De siger, at definitionen af sindssyge er at gøre de samme ting igen og igen og forvente forskellige resultater. Det er sandt. Og hvis du vil have forskellige resultater i det nye år, er du nødt til at stoppe med at gøre det samme gamle ting igen og igen. Bibelen siger, at hvis du er i Kristus, og hvis du er en ny skabning, så gamle ting skal "gået bort." Hvad er de gamle ting i dit liv, som du har brug for at lægge væk i det nye år?

Har du ligger det seneste år? Vidste du forsømmer bøn og læsning af Guds ord det sidste år? Har du snyde og igennem fingre for at få din vej det sidste år? Hustruer, var du respektløst til din mand det sidste år? Ægtemænd, har du undlader at elske jeres hustruer, som I bør det seneste år? Børn, har du ulydig dine forældre det sidste år? Uanset hvad du gjorde i det forløbne år, der fik dig dårlige resultater, er du nødt til at lægge væk i det nye år.

Læg mærke til dette vers fra Kolossenserbrevet kapitel 3: "Men nu er I også udskyde alle disse; vrede, vrede, ondskab, blasfemi, filthy kommunikation ud af din mund. Lie ikke en til en anden, eftersom I har lagt ud for den gamle mand med hans gerninger. "

Hvis du ønsker at gøre det nye år et fantastisk år, skal du lægge væk alle de gamle ting, som du gjorde i det sidste år og i de seneste år, der gjorde dette år et dårligt år. Giv din fortid til Gud gennem Jesus Kristus, og han vil tage sig af det for dig.

Lad mig opfordre dig til ikke kun at lægge væk synder og fejl i det forløbne år, men at lære af dem og glemme alt om dem. Jeg tror af hele mit hjerte, at flere mål og vidunderlige projekter aldrig er blevet afsluttet på grund af folks manglende evne til at glemme fortiden end af andre grunde. Du vil ikke udrette meget af noget i det nye år, hvis du tillader dit sind til at dvæle ved de synder problemer, problemer og fejl i din fortid.

I Esajas 43:18, Gud befalede israelitterne at glemme de ting fra fortiden. Han sagde: "Husk I ikke de tidligere ting, hverken overveje de ting af gamle." Faktisk er Gud selv ikke huske vore synder. Et par vers senere i samme kapitel siger han, "jeg, selv jeg, er den, der sletter dine overtrædelser for min egen skyld, og ikke vil huske dine Synder." Så, hvis Gud ikke husker vore synder, ikke du synes, det er bedst for os at gøre det samme?

Dennis DeHaan skrev en lille digt, der går sådan her:

Kig ikke tilbage på i går
Så fuld af svigt og beklagelse;
Se fremad og søge Guds måde-
Al synd tilstod skal du glemmer.

Min ven, lægge væk de gamle synder og fiaskoer din fortid. Lær af dem og derefter glemme alt om dem, så det næste år kan være en stor en, fordi der ikke vil være nogen nye år for dig, hvis der ikke er noget nyt du for det nye år.

Som vi lukker i dag, jeg vil tale med dem af jer, der aldrig har accepteret Jesus Kristus som din frelser. Med andre ord, er du ikke "i Kristus" lige nu. Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan få i Kristus. Det er den eneste måde du kan ændre dit liv indefra og ud.

Mange store mennesker i fortid og nutid har talt om Jesus Kristus og virkningen han har haft på deres liv.

Den store franske militære og politiske leder Napoleon Bonaparte sagde: "Jeg undres over, at mens de ambitiøse drømme om mig selv, bør Cæsar og Alexander er forsvundet i den blå luft, en Judean bonde - Jesus - bør være i stand til at strække hans hænder på tværs af århundreder, og kontrollere skæbner mennesker og nationer. "Kære ven, du kan lade Jesus Kristus stå for din skæbne så godt.

Basketball store Julius "Dr. J "Erving sagde:" Formålet med livet er at finde ved at have Kristus i dit liv, og forstå, hvad hans plan er, og efter planen. "

Tidligere præsident George W. Bush sagde: "Kristus er den største filosof: Han ændrede mit hjerte."

Teolog og historiker Philip Schaff sagde: "Uden Kristus, livet er som tusmørket med mørk nat forude; med Kristus, det er indgangen til morgen med lys og varme fuld dag forude. "

Den store skotske forfatter Robert Louis Stevenson sagde: "Når Kristus kom ind i mit liv, jeg kom som en godt håndteret skib."

Den britiske forfatter og medier personlighed Malcolm Muggeridge sagde: "Jeg kan sige, at jeg aldrig vidste, hvad glæde var ligesom indtil jeg opgav at forfølge lykken, eller plejet at leve, indtil jeg valgte at dø. For disse to opdagelser jeg afhængighedsforhold til Jesus. "

NFL quarterback Sam Bradford sagde: "Jeg kan virkelig ikke se en grund til, at du ikke ønsker at have et forhold til Jesus Kristus. Jeg mener, ikke kun var han den største menneske nogensinde gå på jorden, han er alt det, jeg gerne vil stræbe efter. Han er alt det, nogen nogensinde skulle ønske at stræbe efter. "

Verdensberømte evangelist Luis Palau sagde, "En møde med Jesus Kristus er nok til at ændre dig, med det samme, for evigt."

Jesus Kristus ønsker at ændre dig i dag. Han ønsker at gøre dig til en ny person indefra og ud. Gud sagde i Ezekiel 36:26: En "ny hjerte også vil jeg give dig, og en ny ånd vil jeg sætte inden i jer, og jeg vil borttage Stenhjertet af eders Kød, og jeg vil give dig et hjerte af kød . "

Gud ønsker at skabe denne form for forandring i dit liv. Det er derfor, han sendte sin søn Jesus Kristus, så vi kan blive frelst fra synd og straf for synd. Bibelen siger i Johannes 3:16: "For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv."

Lad mig vise dig, hvordan du kan acceptere Jesus Kristus som din frelser i dag.

Først og fremmest skal du forstå, at du er en synder, lige som jeg er, og at du har brudt Guds love. Bibelen siger i Romerbrevet 3:23: "For alle har syndet og kommer kort herligheden fra Gud.« Forstå venligst, at på grund af dine synder, du fortjener evig straf i helvede. Romerne 6:23 siger "syndens løn er døden ... Dette er både fysiske død i graven og evig åndelig død i ildsøen.

Hvordan kan du blive frelst fra denne død? Romerne 10: 9,13 siger: "At hvis du skal bekender med din mund Herren Jesus, og du skal tro på dit hjerte, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du blive frelst ... Thi enhver, påkalde navn Lord skal frelses. "

Hvis du tror, at Jesus Kristus døde på korset for dine synder, blev begravet og opstod fra de døde, og du ønsker at have tillid til ham for din frelse i dag, skal du bede med mig denne enkle bøn: Hellige Fader Gud, indser jeg, at jeg er en synder, og at jeg har gjort nogle dårlige ting i mit liv. Jeg har brudt dine love. For Jesus Kristus skyld, tilgiv mig mine synder. Jeg tror nu med hele mit hjerte, at Jesus Kristus døde for mig, blev begravet og igen opstod. Herre Jesus, kan du komme ind i mit hjerte og redde min sjæl og ændre mit liv i dag. Amen.

Hvis du lige betroede Jesus Kristus som din Frelser, og du bad om, at bøn og mente det fra dit hjerte, erklærer jeg for dig, at baseret på Guds ord, er du nu reddet fra helvede, og du er på vej til himlen. Velkommen til Guds familie og tillykke med at gøre det vigtigste i livet, og at modtager Jesus Kristus som din Herre og Frelser. For mere information kan hjælpe dig med at vokse i din nye fundet tro på Kristus, gå til Gospel Light Society.com og læs "Hvad skal gøre når du har angivet gennem døren." Jesus Kristus sagde i Joh 10: 9, "Jeg er døren:. Af mig, hvis nogen indtaster i, han skal blive frelst, og skal gå ind og ud, og find græsarealer"

Gud elsker dig! Vi elsker dig! Må Gud velsigne jer, og har en stor nytår!