Choose another language. 

2 Corintis 05:17 diu: "De manera que si algun està en Crist, nova criatura és, les coses velles van passar; he aquí totes són fetes noves ".

Cada vegada que un nou any al voltant dels rotllos, la gent comença a pensar en les coses que poden canviar en les seves vides. Algunes persones diuen que baixaran de pes i començar a menjar sa. Altres diuen que tornaran a la universitat o sortir del deute. Alguns diuen que van a escriure un llibre o iniciar el seu propi negoci. I altres es comprometen a aconseguir organitzat o passar més temps amb la família i amics.

L'inici d'un nou any és de fet una gran ocasió per fer un canvi en la seva vida. Crec que Déu ens dóna com marcadors de temps, com una forma de que deixem, mirem cap enrere en les nostres vides, i ens identifiquem les coses que podem canviar per al futur. No obstant això, moltes persones se centren en fer només cap a fora canvis - canvis que milloraran la forma de mirar, millorar el seu nivell de vida, millorar o com els veuen els altres. Jo crec que el millor canvi que pot fer és un canvi de dins cap a fora - un canvi de cor, esperit i ment. En altres paraules, un canvi que porta amb si una nova pel nou any. Perquè no pot ser realment un Any Nou per a vostè si no hi ha Ets nou per a l'Any Nou.

Així, avui, vull compartir amb vostès de la Paraula de Déu com pot esdevenir un nou jo mentre ens dirigim cap al nou any. A Segona de Corintis capítol 5, Pau escriu als creients de Corint sobre les implicacions de la mort de Crist. Posa en relleu que Crist va morir per "tots els homes", de manera que qualsevol persona pot tenir una nova vida a través de Jesucrist. A causa de la mort de Crist, la salvació no es va limitar als jueus, però va ser oberta a tothom. Aquesta és una bona notícia per a nosaltres avui perquè ens permet saber que qualsevol persona pot tenir un gran canvi en la seva vida a través del poder de l'Evangeli del Senyor Jesucrist.

Moltes persones han trobat una nova vida en Crist. Alguns personatges famosos que has sentit parlar, com: la cantant Carrie Underwood, el Super-Bowl guanyar entrenador de futbol, Tony Dungy, jugador de la NBA Kevin Durant, escriptor i comentarista de notícies Kirsten Powers, actor Blair Underwood, atleta olímpic Brady Ellison, medallista d'or olímpic a Sanya Richards-Ross, i campió del Tour de la PGA de golf Webb Simpson, tots han declarat que la persona que va fer la major diferència en les seves vides és Jesucrist.

Blair Underwood va dir: "Jo sóc cristià. Crec que Déu té un pla. Crec que no ens deixarà penjant. Com a home, no tinc totes les respostes. Ser capaç de convertir els assumptes més a una planta de més potència per a mi ".

De Tony Dungy va dir, "Vostè mai va a arribar a cap part en l'esport o en la vida fins que es convenci de la veritat de l'evangeli de Jesucrist. Vostè pot convertir-se en un atleta professional o tenir fama i bons carros i cases boniques i un munt de diners, però el que trobareu és que tot això desapareix ràpidament. Vostè ha d'entendre que Crist va morir pels nostres pecats, i que va morir no només per ser el nostre Salvador, sinó perquè pogués ser el centre de les nostres vides ".

Kirsten Poders dir: "Realment no em sento com si tingués algun valor quan em vaig convertir en cristià; M'acabo de donar a jo no era valent .; No tenia altra opció. Seguí tractant de no creure, però jo no podia evitar acceptar Crist ".

Jugador de la NBA Kevin Durant va dir: "Jo crec que l'amor de Déu per a mi, la mort sacrificial de Jesús pels meus pecats, i La seva gràcia, no les meves bones obres, són el que em salva. Això em humilia i em fa adorar-lo. També crec que el Cel està reservat per a mi i que el millor està encara per venir. He afegit un tatuatge simple en la meva nina que diu, en viu per l'eternitat. La Paraula de Déu diu que és on estem tots dirigim. I vull començar a viure amb aquesta perspectiva eterna en tot el que faig ara. "

Guanyador del premi Grammy la cantant Carrie Underwood va dir: "Les meves cançons són de vegades es van centrar en Déu, Jesús i la fe. Tots els dimecres, el meu marit i jo tenim un grup d'estudi amb els nostres amics. Assisteixo a l'església. Nosaltres tractem de dedicar temps al matí per resar una oració ".

Medallista d'or olímpic Sanya Richards-Ross va dir: "Hi ha molts versicles significatius en la Bíblia, però la que em dic a mi mateix amb més freqüència és:" Jo puc fer totes les coses en Crist que em enforteix! "Aquesta és el meu favorit perquè a la pista , usualment estic tractant de fer les coses que poques vegades s'han fet abans. Jo sé que és només Déu que em dóna la força per aconseguir aquestes coses ".

Podríem seguir amb més exemples. Però vull que sàpiguen que vostè pot unir-se als gustos d'aquestes i moltes altres persones en permetre Jesucrist per fer una nova que per al nou any i per a la seva vida més enllà. Com pot aquest canvi?

1. En primer lloc, tenir un Ets nou per al nou any, ha d'estar "en Crist". El verset 17 comença amb, "per tant, si algun està en Crist ..." La paraula grega per "a" significa estar en una "posició fixa" o per "habitar dins dels límits establerts". Què significa estar en Crist? Estar en Crist denota la posició d'un creient després que ell o ella ha acceptat Jesucrist com el seu Salvador. A menys que vostè està en Crist, no es pot tenir un nou estil de vida o una nova mentalitat.

El terme "en Crist" o "en Ell" s'utilitza diverses vegades en el Nou Testament per descriure la posició i els beneficis que el creient té. Avís Efesis 1: 7. Aquest verset ens diu que "En ell tenim redempció per la seva sang, el perdó de pecats segons les riqueses de la seva gràcia ..." Veiem aquí que si vostè està en Crist, els seus pecats són rentats sota la sang de l'anyell. Per la mort de Crist, i per la gràcia de Déu, que siguin amortitzades o alliberat del pecat i el càstig del pecat que és l'infern.

En segon lloc, observi Efesis 1: 3. Aquest versicle diu que Déu "ens ha beneït amb tota benedicció espiritual en els llocs celestials en Crist ..." Si vostè està en Crist, té les benediccions espirituals que una altra manera no tindrien. Tingueu en compte aquí que aquest no està parlant de les benediccions materials. Estar en Crist no vol dir que vostè tindrà una gran casa o un cotxe car. Però vostè tindrà benediccions espirituals com la pau que sobrepassa tot enteniment, goig inefable, la confiança enmig de les tempestes de la vida, i l'esperança del cel enmig de la desesperació. Matthew Henry va dir: "Les benediccions espirituals dalt del cel són els millors benediccions; amb la qual no podem ser miserable ".

Ara, observi Colossencs 2:10: "I vosaltres esteu complets en ell, que és el cap de tot principat i potestat." Què significa ser completa "en Crist"? La paraula grega per "completar" significa 'ser fet complet' o per 'omplir'. En altres paraules, si vostè està en Crist, que té tot el que necessita per viure la vida cristiana. Vostè té tot el necessari per ser considerat just davant els ulls de Déu. Vostè té tot el necessari per passar d'aquesta vida a la terra a l'altra vida al Cel.

Així, veiem que estar "en Crist" vol dir que tots els nostres pecats són rentats sota la sang i que es lliuren des del poder del pecat i el càstig del pecat. Estar en Crist significa que hem obtingut benediccions espirituals a causa de Jesucrist; i estar en Crist vol dir que no tenen res del que fa a la nostra salvació i la vida.

Estar "en Crist" és el primer pas per tenir una nova pel nou any.

2. Tenir un nou vostè per al nou any, vostè ha de adonar-se que vostè és una "nova criatura." Diu Segona de Corintis 05:17, "De manera que si algun està en Crist, nova criatura és ..." Hi ha molts els cristians que viuen miserables, improductiu, i va derrotar vides simplement perquè no es donen compte i acceptar el fet que ja que estan en Crist, són noves criatures i és hora que es van treure els vells costums i comencen a viure d'acord a la seva situació com a fill de Déu.

Imagineu a un jove que no té llar, despentinat, brut i pobre. Ell camina pels carrers pidolant monedes només per aconseguir un mos per menjar cada dia. Un dia, un home ve a buscar-ell mentre està assegut a la cantonada del carrer pidolant. Aquest home li diu que ell és en realitat el fill d'un empresari ric i que el seu pare el vol tornar a casa, posar la seva vida a la pista, i obtenir una educació. Ell li diu al jove que hi ha un munt d'espai per a ell a la mansió del seu pare i que tot el que necessita - menjar, roba i diners - el que es van ocupar de a partir de llavors. Ara, imagini si aquest pobre jove es va negar a prendre el seu pare sobre quin tipus d'oferta i va decidir quedar-se un captaire sense llar.

Per descomptat que és ridícul. No obstant això, això és el que molts cristians fan cada dia. Ells no viuen d'acord a la seva condició de deixebles de Crist. Neil T. Anderson va escriure al seu llibre, Trencant les cadenes, que Satanàs pot "bloquejar l'efectivitat d'un cristià si vostè pot enganyar en la creença que no ets més que un producte del seu passat - subjecte al pecat, amb tendència al fracàs, i controlat pels seus hàbits. "Ell dirà:" Satanàs no pot fer res sobre la seva posició en Crist, però si vostè pot enganyar en la creença del que l'Escriptura diu que no és cert, va a viure com si no és cert ".

Si no te n'adones i abraçar el fet que vostè és una criatura en Crist, llavors mai va a viure com Crist volia perquè vostè viva. No tindrà l'abast, la vida victoriosa que es pot tenir. El seu "nou any" serà el mateix que el "any d'edat." No importa què tan esperançat i optimista que sents per l'Any Nou, i no importa quant es determina perquè l'any nou diferent, el diable et recorda cada fracàs que va tenir en el passat any i els anys anteriors. Ell vol que vostè càrrega amb els teus pecats i errors en l'inici del nou any i si accepta les seves mentides i creuen que això és només la manera com ets, llavors vostè va a anar a través d'un altre any de no estar a l'altura del seu potencial com fill de Déu.

Jo sóc aquí per dir-los que vostè no ha d'estar en l'esclavitud del pecat. No ha de passar per un altre any de cometre els mateixos errors i cometre els mateixos pecats. Vostè pot tenir un Ets nou per al nou any, si t'adones de la seva posició com una nova criatura en Crist.

3. Tenir un Ets nou per a l'any nou, ha de guardar tots 2 Corintis 05:17 diu que "si algun està en Crist, nova criatura és" coses velles. "; Les coses velles van passar; he aquí totes són fetes noves. "Diuen que la definició de bogeria és fer el mateix una i altra vegada i esperar resultats diferents. Això és cert. I si vols resultats diferents en el nou any, vostè ha de deixar de fer les mateixes coses una i altra vegada. La Bíblia diu que si vostè està en Crist, i si vostè és una criatura, les coses velles han de ser "van passar." Quines són les velles coses en la seva vida que vostè necessita per posar distància en el nou any?

Sabia vostè menteix aquest últim any? Sabia vostè descuida l'oració i la lectura de la paraula de Déu aquest any passat? Sabia vostè enganyar i conspirar per tenir la seva manera aquest últim any? Esposes, eres una falta de respecte al seu marit l'any passat? Marits, complir amb estimeu les vostres dones com vostè ha aquest últim any? Nens, les desobeeixen als seus pares l'any passat? Facis el que vas fer en el passat any en el qual has mals resultats, cal posar distància en el nou any.

Vegeu aquest versicle de Colossencs capítol 3: "Però ara deixeu també vosaltres totes aquestes coses: ira, enuig, malícia, blasfèmia, paraules deshonestes de la vostra boca. No mintáis els uns als altres, havent-vos heu despullat del vell home amb els seus fets. "

Si vol fer el nou any un gran any, ha de guardar totes les velles coses que vas fer en l'últim any i en els últims anys que van fer aquest any un mal any. Doneu-li al seu passat per Déu a través de Jesucrist i Ell tindrà cura d'ell per a vostè.

Déjame que t'animo a que no només posar els pecats i fracassos del passat any, sinó per aprendre d'ells i oblidar d'ells. Crec amb tot el meu cor que més gols i projectes meravellosos mai s'han acabat a causa de la incapacitat de les persones per oblidar el passat que per qualsevol altra raó. No va a aconseguir molt de res en el nou any, si vostè permet que la seva ment perquè habitin sobre els pecats, les dificultats, problemes i fracassos del seu passat.

En Isaïes 43:18, Déu va ordenar als israelites a oblidar les coses del passat. Ell va dir: "No us recordeu de les coses passades, ni considerar les coses antigues". De fet, Déu mateix no recorda els nostres pecats. Uns versets més endavant en el mateix capítol diu, "Jo, jo sóc el que esborro les teves rebel·lions per amor de mi mateix, i no em recordaré dels teus pecats." Així que, si Déu no se'n recorda dels nostres pecats, no ho fan creus que és millor per a nosaltres fer el mateix?

Dennis DeHaan escriure un petit poema que diu així:

Tornar a mirar enrere en l'ahir
Tan ple d'errors i el penediment;
Miri cap endavant i buscar manera- de Déu
Tot pecat confessat d'oblidar.

El meu amic, va guardar els vells pecats i fracassos del seu passat. Aprèn d'ells i després oblidar d'ells de manera que aquest any que ve pot ser un gran dia, perquè no hi haurà cap any nou per a vostè si no hi ha Ets nou per al nou any.

En concloure avui, vull parlar amb aquells de vostès que mai han acceptat a Jesucrist com el seu salvador. En altres paraules, vostè no està "en Crist" en aquest moment. Vull mostrar com es pot obtenir en Crist. Aquesta és l'única manera que pot canviar la vida de dins cap a fora.

Moltes grans persones del passat i del present han parlat de Jesucrist i l'impacte que ha tingut en les seves vides.

La gran militar francès i líder polític de Napoleó Bonaparte va dir: "Estic meravellat que mentre que els somnis ambiciosos de mi mateix, Cèsar i Alexander hauria d'haver desaparegut en l'aire, un camperol de Judea - Jesús - ha de ser capaç d'estirar les seves mans a través dels segles i controlar els destins dels homes i les nacions. "Estimat amic, vostè pot deixar que Jesucrist estigui a càrrec del seu destí també.

Bàsquet gran Julius "Dr. J "Erving va dir:" El propòsit de la vida és trobar a través de tenir Crist en la seva vida, i entendre quin és el seu pla, i després d'aquest pla. "

L'expresident George W. Bush va dir: "Crist és el més gran filòsof: Va canviar el meu cor."

El teòleg i historiador Philip Schaff dir, "Sense Crist, la vida és com el crepuscle amb la nit fosca per davant; amb Crist, que és l'alba del matí amb la llum i la calor del dia per davant ".

El gran escriptor escocès Robert Louis Stevenson va dir: "Quan Crist va entrar en la meva vida, em vaig trobar sobre com un vaixell bé manejat."

L'escriptor i personalitat dels mitjans britànic Malcolm Muggeridge va dir: "Jo puc dir que mai vaig saber quina alegria era com fins que em vaig donar per vençut recerca de la felicitat, o importava viure fins que em vaig decidir a morir. Per a aquests dos descobriments Estic en deute amb Jesús ".

Quarterback de la NFL Sam Bradford va dir: "Jo realment no veig una raó per la qual no li agradaria tenir una relació amb Jesucrist. Vull dir, no només era ell l'ésser humà més gran de caminar abans de la terra, Ell és tot el que vull lluitar. Ell és tot el que qualsevol persona ha de desitjar a lluitar per ".

Evangelista de fama mundial Luis Palau va dir: "Una trobada amb Jesucrist és suficient per canviar que, a l'instant, per sempre."

Jesucrist vol canviar el dia d'avui. Ell vol fer-te una nova persona de dins cap a fora. Déu va dir a Ezequiel 36:26: Un "cor nou us donaré, i un esperit nou posaré dins vostre, i trauré el cor de pedra de la seva carn, i els donaré un cor de carn ".

Déu vol dur a terme aquest tipus de canvi en la seva vida. Per això va enviar a seu Fill Jesucrist perquè puguem ser salvats del pecat i el càstig del pecat. La Bíblia diu en Joan 3:16: "Perquè tant va estimar Déu el món, que va donar el seu Fill únic perquè tot aquell que en ell creu no es perdi, sinó que tinguin vida eterna."

Et vaig a ensenyar com es pot acceptar a Jesucrist com el teu Salvador avui.

En primer lloc, vostè ha d'entendre que vostè és un pecador, tal com sóc, i que ha trencat les lleis de Déu. La Bíblia diu en Romans 3:23: "Puix que tots havien pecat i vivien privats de la glòria de Déu." Si us plau entén que a causa dels seus pecats, que es mereix el càstig etern a l'infern. Romans 6:23 diu "la paga del pecat és mort ... Aquesta és la mort física a la tomba i la mort espiritual eterna al llac de foc.

Com es pot ser llevat d'aquesta mort? Romans 10: 9,13 diu: "Que si confesares amb la boca al Senyor Jesús, i creus en el teu cor que Déu li va aixecar dels morts, et salvaràs ... perquè tot els qui invoquin el nom del Senyor se salvaran ".

Si vostè creu que Jesucrist va morir a la creu pels teus pecats, va ser sepultat, i ressuscità d'entre els morts, i vol que confiem en Ell per la seva salvació avui, si us plau pregueu amb mi aquesta senzilla oració: Sant Pare Déu, m'adono que jo sóc un pecador i que he fet algunes coses dolentes en la meva vida. He trencat vostres decrets. Per Jesús l'amor de Déu, si us plau perdoneu pels meus pecats. Ara crec amb tot el meu cor que Jesucrist va morir per mi, va ser sepultat, i ressuscità. Senyor Jesús, si us plau entra en el meu cor i salvar la meva ànima i canviar la meva vida avui. Amén.

Si vostè acaba de confiar en Jesucrist com el seu Salvador, i vostè va fer aquesta pregària i el va encaminar des del teu cor, jo declaro que la base de la Paraula de Déu, que ara està salvat de l'infern i vostè està en el seu camí al cel. Benvingut a la família de Déu i felicitats per fer la cosa més important en la vida i que està rebent a Jesucrist com el seu Senyor i Salvador. Per obtenir més informació per ajudar a créixer en la seva nova fe en Crist, veu a la llum de l'Evangeli Society.com i llegir "Què fer després d'entrar per la porta". Jesucrist va dir en Joan 10: 9: "Jo sóc la porta :. El que per mi se salvaran, i entrarà, i sortirà, i trobarà pastures"

Déu t'estima! Et volem! Que Déu els beneeixi, i tenen un gran Any Nou!