Choose another language. 

Revive perhe, elvyttää kirkkoa, herättää kansakunta, o Lord # 322
Jeesus: seurakunnan tuomari, joka sietää Jezebelin henkeä, osa 3

Homily on "lyhyt puhe uskonnollisesta tai moraalisesta aiheesta, tavallisesti lyhyt saarna, luento tai diskurssi raamatulliseen teemaan tai raamatulliseen teemaan."
 
Efesolais-kirjaa käsittelevissä sarjakehityksissämme keskityimme herättämään kristillisiä perheitä. Nyt jakaan jakeen sarjan lyhyitä viestejä Ilmestyskirjan kirjasta, joka on suunnattu erityisesti kirkon elvyttämiselle. Jos maamme on herätettävä, perhe ja kirkko on elvytettävä ensin.
 
Teksti: Ilmestyskirja 2: 18-21:
 
18 Ja kirkkokunnan enkeli Tyatiraan kirjoita; Nämä sanat ovat Jumalan Poika, joka on hänen silmänsä kuin tulen liekki, ja hänen jalkansa ovat kuin kauniit messinkiä;

19 Minä tiedän sinun tekosi, rakkautesi ja palvelusi, uskon, kärsivällisyytesi ja teidän tekonne; Ja viimeinen on enemmän kuin ensimmäinen.

20 Mutta minulla on muutamia asioita vastaan ​​sinua vastaan, sillä sinä kärsit tuon naisen Isebelin, joka kutsuu itseään profeetaksi, opettamaan ja vietellä palveliaani tekemään haureutta ja syömään epäjumalille uhratut asiat.

21 Ja minä annan hänelle tilaa tehdä parannuksen haureudestaan; Ja hän ei katunut.

----

A.T. Pierson sanoi, "Palvelun ylimmäinen testi on tämä: Kenelle teen tätä? Paljon, jota kutsumme palvelemiseksi Kristukselle, ei ole lainkaan ... Jos teemme tämän Kristukselle, emme välitä ihmispalkkioista tai edes tunnustamisesta . "

Leonard Ravenhill sanoi: "Vahva vakaumukseni on, että kirkon loistava tunne on vielä syntynyt, mutta kaikki uskon sankareita ei ole vielä listattu, kaikki kirkon luvut ovat" reilua kuin kuu, selkeä kuin Aurinko ja kauhea kuin armeija, jossa on julisteita, "ei ole vielä kirjoitettu. Suurimmat uskon hyödyt on vielä tehtävä."

----

Jeesuksella on tiettyjä ylistyksen sanoja Thatiatan kirkolle. Hän sanoo: "Minä tiedän sinun tekosi, rakkautesi ja palvelusi, uskon ja kärsivällisyytesi." Seuraavassa kirjeessä Jeesus ei ole kiittänyt kirkkoa pelkästään sen teosten perusteella. On huomattavaa, että tämä kommentti menee pienimpään kaupunkimaiseen pienimpään kirkkoon, kertoen meille, ettei kirkon tarvitse olla suuri, jotta se vaikuttaisi Herraan. Se ei ole pelkästään palvelun määrä, jota Jeesus etsii, vaan palvelun laatu, ja näyttää siltä, ​​että Thatiatan kirkko on sekä pataissa.

Jeesus ylistää heitä työstään ja palvelustaan ​​Hänelle, toisilleen ja maailmalle. Tämä kuulostaa sellaiselta kirkolta, jolla oli jokaisen ministeriön mielikuvituksellinen keitto - keittiö, päivähoito, sairaalan vierailu, jälkihoidon hoito, ruoka-ruokakomero ja paljon muuta. He olivat kiireisiä Herralle. Vielä tärkeämpää on, että kaikki heidän hyvän työnsä on kääritty hyväntekeväisyyteen, uskoon ja kärsivällisyyteen. He rakastivat Herraa ja toisten ihmistä. He uskoivat, että Jumala tuo mukanaan positiivisia tuloksia heidän ponnisteluistaan. Ja heillä oli kärsivällisyyttä, kun he odottivat Herraa ja kun he kohtelivat kansojensa turhautuneita, vihaisia ​​ja harhaajia. Kirkko voi oppia nykyään esimerkillään. Me kunnioitamme Kristusta ei vain teoillamme, vaan tekemällä työtä rakkauden, uskon ja kärsivällisyyden hengessä.

Lopuksi huomaamme vielä yhden ylistyksen siitä, että Herra on Thatatira-kirkossa. Paitsi että he tekivät hyvää työtä, mutta heidän työnsä kasvoi. Jeesus sanoo, että hän on nähnyt, kuinka kirkon jälkimmäiset teokset ovat suurempia kuin heidän entiset teokset. Tämä kirkko ei ole kasvanut väsyneenä hyvin tekemisessä tai "hyväntekeväisyyden väsymyksestä", kuten me tänään kutsumme. He olivat tulessa palvelemaan Herraa ja tulossa lämpimämmäksi ja kuumemmaksi ajan myötä. Monet kirkot ja kristityt yksilöllisesti joutuvat palaamaan elämän runsaaseen palveluun Herralle. Meidän pitäisi etsiä tapoja palvella sen sijaan, että yritämme tehdä niin vähän kuin mahdollista. Jumala asettaisi sydämemme himoitsi Häntä ja hänen maailmaansa.

Meidän asenteemme pitäisi olla sellainen, jota Theodore Chambers ilmaisee tässä runussa:

Minä olen sinun palvelijasi, Herra, minun Jumalani
Ja se on kunnes päivä kuolen -
Olipa tuskaa, jota kärsin,
Olipa kyyneleitä, joita minä itkin

Tietäen, että sinulla on selkäni,
Pitäen sydämeni kädessäsi,
Lupaan tehdä kaiken, mitä sanoitte.
Pääsen teidän kahden suuren käskynne.

Nyt tiedän, etten ole Jeesus;
En ole Mooses, David tai Paul.
Mutta lupaan tehdä parhaani
Antaa sinulle kaiken ja kaiken.

Kerron koko maailmalle Sinusta,
Poikasi ja Pyhä Henki.
Näytän kaikille kuinka mahtavaa olet
Runsaasti minun palvelusi sinulle.

Rukoillaan.
 
Jos et tiedä Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajana, tässä on se, miten voit tehdä sen tänään:

Ensinnäkin, hyväksyä se, että olet syntinen, ja että olet rikkonut Jumalan lakia. Raamattu sanoo Room 03:23: "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja kirkkautta Jumalan."

Toiseksi, hyväksyttävä se tosiasia, että on olemassa rangaistus synnistä. Raamattu toteaa Roomalaiskirjeen 6:23: "Sillä synnin palkka on kuolema ..."

Kolmanneksi, hyväksyä se, että olet tie helvettiin. Jeesus Kristus sanoi Matteus 10:28: "Ja pelkää niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi tuhota sekä sielun että ruumiin helvetissä." Myös Raamatussa sanotaan Ilm 21: 8: "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva järven joka tulta ja tulikiveä: mikä on toinen kuolema. "

Nyt on huono uutinen, mutta tässä on hyvä uutinen. Jeesus Kristus sanoi Joh 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei häneen uskoo pitäisi hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän." Vain uskot sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli syntisi, haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voima niin, että voit elää ikuisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja tahtoo.

Romans 10: 9 & 13 sanoo: "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut ... Sillä joka pyytää nimen Herra pelastuu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä sinun syntisi, haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Häneen oman pelastuksen tänään, rukoile kanssani tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että olen olen syntinen ja että olen tehnyt joitakin huonoja asioita elämässäni. Olen pahoillani synneistäni, ja tänään päätän kääntyä synneistäni. Sillä Jeesuksen tähden, anteeksi syntini. Uskon koko sydämestäni, että Jeesus Kristus kuoli minulle, haudattiin ja nousi jälleen. Luotan Jeesuksen Kristuksen Vapahtajani ja päätän seurata Häntä Herrana tästä päivästä eteenpäin. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja pelastaa sieluni ja muuttaa elämääni tänään. Amen.

Jos uskotaan sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli ristillä, haudattiin ja nousi jälleen, saanen sanoa, onnittelut tekee tärkeintä elämässä ja että on hyväksyä Jeesuksen Kristuksen Herra ja Vapahtaja! Lisätietoja auttaa kasvamaan newfound usko Kristukseen, siirry Gospel Light Society.com ja lukea "Mitä tehdä kirjoituksen jälkeen ovesta". Jeesus Kristus sanoi Joh 10: 9, "Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, se pelastuu, ja menee sisään ja ulos, ja löytää laitumen."

Jos vastaanottanut Jeesuksen Pelastajanasi tänään, lähetä sähköpostia minulle dw3@gospellightsociety.com ja meille. On olemassa jonkin verran vapaa materiaali, jonka haluamme lähettää sinulle. Jos sinulla rukouspyynnön, lähetä sähköpostia, että myös meille, ja me rukoilemme, kunnes kertoa lopettaa.

Jumala rakastaa sinua. Rakastamme sinua. Ja Jumala siunatkoon teitä.