Choose another language. 

Reactivar la família, reviure l'Església, Despertar la Nació, Senyor # 322
Jesús: El jutge de l'Església que tolera l'esperit de Jezabel, Part 3

Una homilia és "una breu xerrada sobre un tema religiós o moral, en general un curt sermó, una conferència o discurs sobre o d'un tema bíblic."
 
En la nostra sèrie d'homilies del llibre de Efesis, ens hem centrat en la reactivació de les famílies cristianes. Ara, estic compartint una sèrie de vers per vers de missatges curts des del llibre de Apocalipsi, dirigides específicament a la reactivació de l'església. Si el nostre país és per a ser despertat, la família i l'església han de ser reviscuts primer.
 
TEXT: Apocalipsi 2: 18-21:
 
18 I a l'àngel de l'església a Tiatira: Això diu el Fill de Déu, el qual té ulls com flama de foc, i els seus peus semblants al bronze brunyit;

19 Conec les teves obres, i caritat, i servei, i fe, i la teva paciència, i les teves obres; i l'últim a ser més que la primera.

20 Però tinc unes poques coses contra tu: que toleres que aquesta dona Jezabel, que es fa passar per profetessa, ensenyi i sedueixi als meus servents a fornicar ia menjar carn sacrificada als ídols.

21 I li he donat temps per penedir-se de la seva prostitució; i no s'ha penedit.

----

A. T. Pierson va dir: "La prova suprema de servei és la següent :? Per a qui estic fent això Molt del que trucar al servei de Crist no és tal en absolut ... Si estem fent això per Crist, no es preocupen per la recompensa humana o fins i tot el reconeixement ".

Leonard Ravenhill va dir: "És la meva solemne convicció que l'hora més gloriosa de l'església encara no ha nascut. Tots els herois de la fe encara no s'han enumerat. Tots els capítols de l'església, 'bella com la lluna, aclarida com el sol, imponent com exèrcits en ordre, 'encara no s'han escrit. les majors gestes de la fe encara no s'han fet ".

En el seu llibre, Els Deu avivamientos més gran mai, Elmer Towns i Douglas Porter Comparteix amb nosaltres: "En altres parts d'Europa, els deixebles de James Haldane durant el Segon Gran Despertar es van convertir en els portadors de revifalla a tot Europa, especialment a Suïssa, França i Holanda . també es va informar de diversos ressorgiments a Alemanya tot i l'oposició de l'Església Luterana ".

----

Jesús té algunes paraules d'ús d'elogi per a l'església de Tiatira. Ell diu: "Conec les teves obres, i caritat, i servei, i fe, i la teva paciència." Fins ara l, en aquesta sèrie de cartes, Jesús ha elogiat cap església únicament sobre la base de les seves obres. És significatiu que aquest comentari va a l'església més petita en una de les ciutats més petites, que ens diu que una església no ha de ser gran per fer un impacte per al Senyor. No és només la quantitat de servei que Jesús està buscant, però la qualitat del servei, i sembla que l'església de Tiatira té tant en espases.

Jesús els elogia per la seva feina i el seu servei a Ell, l'un a l'altre, i al món. Això sona com el tipus d'església que tenia cada ministeri imaginables - menjador, llar d'infants, visites a l'hospital, l'atenció després de l'escola, rebost d'aliments, i més. Estaven ocupats pel Senyor. Però, més important encara, la totalitat del seu bon treball estava embolicat en l'esperit de la caritat de Crist, la fe i la paciència. Tenien amor pel Senyor i pels seus semblants. Tenien fe en què Déu portaria resultats positius dels seus esforços. I tenien paciència mentre esperaven en el Senyor i que es fan càrrec de les frustracions, falles i debilitats de les persones en la seva comunitat. L'església d'avui pot aprendre del seu exemple. Honorem Crist no només per les nostres obres, sinó per fer el nostre treball en un esperit d'amor, fe i paciència.

Finalment, ens adonem d'un altre punt de lloança que el Senyor té per a l'església de Tiatira. No només estaven fent una bona feina, però el seu treball va ser augmentant en la mesura. Jesús diu que Ell ha vist com últimes obres de l'església són més grans que els seus treballs anteriors. Aquesta església no s'està cansant de fer el bé o aconseguir la "fatiga de la caritat", com en diem avui dia. Ells estaven en flames en el seu servei al Senyor, i cada vegada més calent i més calent amb el temps. Moltes esglésies i els cristians individualment, han de tornar a una vida de servei abundant de qualitat per al Senyor. Hauríem d'estar buscant maneres de servir en lloc de tractar de fer el menys possible. Que Déu posar el nostre cor en flames per a ell i per al seu món.

La nostra actitud ha de ser com l'expressada en aquest poema de Theodore Chambers:

Jo sóc el teu servent, Senyor, Déu meu
i estarà fins al dia que em mori -
no importa el dolor que pateixo,
sense importar les llàgrimes que ploro

En sabent que la meva esquena,
mentre es manté el cor a la mà,
Prometo fer tot el que dius.
Vaig al capdavant de la seva dos grans ordres.

Ara, sé que no sóc Jesús;
No sóc Moisès, David, o Pau.
Però et prometo que faré el millor
És per donar el meu tot i tots.

Li diré a tothom sobre tu,
El seu Fill i l'Esperit Sant també.
Vaig a mostrar a tots el meravellós que ets
per l'abundància del meu servei a vostè.

Anem a pregar.
 
Ara bé, si vostè no sap el Senyor