Choose another language.

Mitä tarkoittaa suolaa ja valoa, osa 3 (vain Jeesus evankelistinen kampanja, päivä 220 tammikuu 20, 2017 / päivä 587 tammikuun 1. päivästä 2016 lähtien)

Teksti: Matteus 5: 13-16:

13 Te olette maan suola, mutta jos suola on menettänyt maansa, niin mihin se suolaa? se on tästä lähtien hyvää ei mitään, vaan on hylättävä ja joutunut ihmisten alle.
 
14 Te olette maailman valo. Kaupunki, joka on asetettu kukkulalle, ei voi piiloutua.
 
15 Kynttilät eivät myöskään sytytä valoa, vaan panevat sen kynttilän alle, vaan kynttilänjalkaan. ja se antaa valoa kaikille, jotka ovat talossa.
 
16 Sävelkää siis valkeutesi ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät teot ja kirkastais Isäsi, joka on taivaassa.
 
----------
  
Kun evankeliumi julistettiin päivittäin 367 päivän ajan suoraan vuoden 2016 presidentinvaalikauden aikana, minä saarnan evankeliumia joka päivä ensimmäisen presidentti Donald Trumpin ensimmäisen 100 päivän aikana. Jos luulet, että uusi presidentti on virassa, se on ainoa asia, joka tarvitaan Amerikan pelastamiseen ja "tehdä Amerikasta uudestaan", sinua surkeasti petetään. Kirkon on seurattava ja "pidettävä pääasia tärkein asia: ja se tulee olemaan uskovia Herran Jeesuksen Kristuksen evankeliumin kanssa ja rukoilemassa heidän pelastuksensa, sillä Amerikan ongelma ei ole vain tottelemattomia presidenttejä, poliitikkoja ja ihmisiä, mutta tottelemattomia pastoreita, saarnaajia ja seurakuntalaisia, jotka ovat kieltäytyneet tottelemasta Herran suurta komissiota, joka on: "Menkää kaikkialle maailmaan ja saarnaa evankeliumia jokaiselle olennolle" ja jotka ovat kieltäytyneet noudattamasta Jumalan toistuvia käskyjä "rukoilemaan lakkaamatta "epäuskoisille, uskoville ja poliittisille johtajille". Kehotamme siis sinua rukoilemaan uuden presidentin puolesta, mutta ei saada kiinni poliittisissa tapahtumissa kuten maailma. Mitään paljon ei muutu, ennen kuin ihmiset pelastuvat ja saavat sydämensä oikein Herran kanssa. Ja juuri tämä kampanja on kyse.
  
Tämä kampanja on innoitettu seuraavista kolmesta jakeesta: 1 Kor. 2: 2, joka sanoo: "Sillä minä olen päättänyt olla tietämättäne mitään teidän keskuudessanne, paitsi Jeesuksen Kristuksen ja hänen ristiinnaulitun". Apt. 5:42, joka sanoo: "Ja päivittäin temppelissä ja kaikissa asunnoissa he eivät lakanneet opettamaan ja saarnaamaan Jeesusta Kristusta." Ja 2. Timoteukselle 2: 4, joka sanoo: "Kukaan, joka sotaa, ei tunne itsensä tämän elämän asioihin, että hän miellyttää häntä, joka on valinnut hänet sotilaana."

Tämä sarja ei välttämättä ole kristittyjen kannalta. Toivon kuitenkin, että olette yksi niistä pyhistä, jotka yhä rakastavat kuulla "vanha, vanha tarina Jeesuksesta ja hänen rakkaudestaan" - Toisena virsi sanoo: "Niille, jotka tietävät parhaiten Näkevät ja janoavat kuulla loput." Tämä sarja on ensisijaisesti epäuskoisille, jotta he voivat kuulla ja ymmärtää evankeliumia ja pelastua synnistä ja synnin rangaistuksesta, joka on helvetti. Tämä on sanoma numero 220 tammikuu 20, 2017, päivä 587 tammikuu 1, 2016.

G. V. Wigram sanoi: "Pian me olemme siellä Kristuksen kanssa. Jumala ei tarkoittanut, että olisimme onnellisia ilman Häntä, mutta Jumala saisi ensin meidät olemaan todistajia Hänelle täältä, pitämään niin paljon valoa kuin voimme."
 
Jeesus on julistanut, että me olemme maailman valo. Kuinka moni meistä todella loistaa? Kuinka moni meistä on piilottanut valomme? Jos olemme valoja, on epäkäytännöllistä, ettei se loista. Jeesus sanoi: "Ihmiset eivät myöskään sytytä kynttilää ja asettavat sen vyöhykkeelle, vaan kynttilänjalkaan, ja se antaa valoa kaikille, jotka ovat talossa." Kuitenkin niin monet kristityt eivät tänään paista.
 
Millaisia ​​tapoja piiloutuessamme valoa?
 
Ensiksi piilotamme valomme jakamalla evankeliumia. Milloin olit viime kerralla puhunut jollekulle Jeesuksesta? Milloin viimeksi olet lopettanut evankeliumin osan? LifeWay Researchin mukaan 75% kaikista kristityistä ei ole jakanut evankeliumia toisen henkilön kanssa yli kaksi kertaa, koska heidät on pelastettu. Selkein tapa olla suola ja valo maailmassa on kertoa ihmisille maailman valosta.
 
Toiseksi, piilotamme valomme, kun elämme synnissä. Elämä synnissä vaimentaa kiihkeästi evankeliumia ja himmenee valoamme. Emme voi julistaa, että Jeesus säästää ihmisiä orjuudesta syntiin, kun me itse toimimme kuin jos meitä ei ole vapautettu. Tämän lisäksi emme voi näyttää maailmalle parempaa tapaa, kun elämme maailman tavoin.
 
Kolmanneksi, piilotamme valomme olemalla hyviä jäseniä yhteiskunnasta, johon meidät sijoitetaan. Kun hän oli Liberty Universityn aloittamisessa, Jerry Falwell sanoi kerran: "Jos se on kristitty, sen pitäisi olla parempi". Tätä väitettä voidaan soveltaa kaikkiin elämäämme kristittyihin. Maailman valojen pitäisi olla parempia naapureita, parempia ystäviä, parempia työntekijöitä, parempia päämiehiä, parempia puolisoita, parempia opiskelijoita ja parempia opettajia. Tämä ei välttämättä tarkoita, että olisimme ammattitaitoisempaa, paremmin koulutettuja tai osaavampia kuin toiset. Mitä se tarkoittaa, on, että jokaisessa vuorovaikutuksessa näytämme Kristuksen kaltaisen rakkauden, huolta ja myötätuntoa kaikille ihmisille.

Sinä ja minä olemme tämän maailman valoja. Tartu rooliin, jonka Jeesus on antanut meille valonlähteinä pimeydessä. Paistaa! Älä piilota valoa. Laita se kynttilänjalkaan ja pidä sitä ylöspäin, jotta muut voivat nähdä ja pelastaa sen.
 
Kuten Philip P. Bliss kirjoitti, me olemme "alemmat valot", jotka täytyy polttaa, jotta voimme pelastaa syntiset tietyltä tuhoamiselta:
 
Kirkkaasti kattaa Isämme armon,
Hänen majakkastaan ​​aina,
Mutta meille hän antaa pitää
Valoista rannoilla.
 
Tumma synnin yö on ratkaistu,
Voimakas vihamielinen valumetsä kohisee;
Vihaiset silmät katsovat, kaipaavat,
Valot pitkin rantaa.
 
Korjaa vaimosi lamppu, veljeni;
Joku heikko merimies,
Yritetään nyt tehdä satama,
Pimeässä voi kadota.
 
Anna alavalojen polttaminen!
Lähetä häikäisys aallon yli!
Jotkut köyhät pyörtyminen, kamppaileva merimies
Voit pelastaa, voit säästää.
 
Muistakaa, että niille teistä, jotka eivät ole pelastettuja, muista, että Jeesus on maailman valo. Hän tuli loistamaan pimeydessäsi ja pelastamaan sielusi. Salli minun näyttää, kuinka voit saada Hänet Vapahtajasi mukaan.

Ensinnäkin hyväksy se, että olet syntinen ja että olet rikkonut Jumalan lakia. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 3:23: "Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jäävät pois Jumalan kunnasta."

Toiseksi, hyväksy se, että rangaistus synnistä on. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 6:23: "Sinun palkka on kuolema ..."

Kolmanneksi, hyväksy se, että olet matkalla helvettiin. Jeesus Kristus sanoi Matteus 10:28: "Ja älä pelkää niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua, vaan pelkäävät häntä, joka voi tuhota sekä sielun että ruumiin helvetissä." Myös Raamatussa sanotaan Ilmestyskirjassa 21: 8: "Mutta pelottelevat, uskomattomat ja kauhistuttavat ja murhaajat ja kuritajat ja velhoittelijat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki valehtelijat saavat osansa järveen, joka polttaa tulta ja Sumu: mikä on toinen kuolema. "

Nyt se on huono uutinen, mutta tässä on hyvä uutinen. Jeesus Kristus sanoi Joh. 3:16: "Sillä Jumala rakasti niin maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, että kukaan, joka uskoo häneen, ei pidä hukkuvan, vaan on iankaikkinen elämä". Uskokaa sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voimalla sinun puolestasi, jotta voit elää iankaikkisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä Häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja Hän tahtoo.

Roomalaisille 10: 9 ja 13 sanoo: "Jos sinä tunnustat suullasi Herra Jeesus ja uskot sydämessänne, että Jumala on hänet herättänyt kuolleista, niin sinä pelastutte ... sillä jokaisen, joka kutsuu Herra on pelastettu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Hänen pelastustyönne tänään, rukoile minulle tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että minä Olen syntinen ja että olen tehnyt joitain huonoja asioita elämässäni. Olen pahoillani minun syntini, ja tänään päätän kääntyä synneisteni. Jeesuksen Kristuksen tähden, anna minulle anteeksi syntini. Uskon kaiken sydämeni mukaan, että Jeesus Kristus kuoli minulle, haudattiin ja nousi jälleen. Luotan Jeesukseen Kristukseen Vapahtajana ja päätän seurata Häntä Herraksi tänä päivänä eteenpäin. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja säästä sieluni ja muuttakaa elämäni tänään. Aamen.

Jos luot vain Jeesuksen Kristuksen Vapahtajasi puoleen ja rukoitte rukousta ja tarkoitti sitä sydämestäsi, julistan teille, että Jumalan Sanasta lähtien sinut on nyt pelastettu helvetistä ja olet matkalla taivaaseen. Tervetuloa Jumalan perheeseen! Onnittelut siitä, että teet kaikkein tärkeintä elämässä ja että saamme Jeesuksen Kristuksen Herrallesi ja Vapahtajallesi. Jos haluat lisätietoja, jotka auttavat sinua kasvamaan uuteen uskoon Kristukseen, mene Gospel Light Society.com -sivustoon ja lue "Mitä tehdä, kun tulet oven läpi". Jeesus Kristus sanoi Joh. 10: 9: "Minä olen ovi: jos minä joku tulee sisään, niin hän pelastuu ja lähtee sisään ja ulos ja löytää laidun."
 
Jumala rakastaa sinua. Rakastamme sinua. Ja Jumala siunaa sinua.